Şimdi Ara

Tecrübeli Abilerimden öneri bekliyorum (Web tasarım öğrenimi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisede ağırlıklı olarak VİSUAL BASİC VE C# temelini öğrendik son sene de Web tasarım temelini gördük. Ben kendimi web tasarımda geliştirmek istiyorm ve programlama mantığını biliyorum (döngüler vs.) ama bilgim kısıtlı.

Şu şekilde açıklayayım ; web tasarımda Notepad++ 'ı açıp HTML kodlarıyla site tasarlmayı , resim eklemyi , ekrana form elmanları eklemeyi , tablo yapmayı , css kullanımı (kısmen) vs biliyorum , ancak örneğin üye girişi formu ekledim diyelim, sadece bunu ekleyebilirim , üye girişini yapınca bunun kontolünü sağlayacak olayın nasıl yapılacağını bilmiyorum. Onun dışında web sitesini yaptım diyelim bunu nasıl interneti yükleyeceğimi ve yükledikten sonra nasıl denetleyeceğimi bilmiyorum.

Ayrıca dediğim gibi sadece HTML komutlarının temelini öğrendim , PHP ve ASP 'nin ne olduğu konusnda hiçbir fikrim yok .

Sizce kendimi bu açıklarda nasl kapatabilirim , önerebileceğiniz kitap , dvd seti , site , kurs var mı ?

Bir de photoshop'ta kendini geliştirmek gerekiyor diye yazılar gördüm , onun amacı nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.