Şimdi Ara

TECNO PHANTOM V FOLD ANAKONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ortalama 20 gündür kullanıyorum en küçük bir şikayetim yada benim farkına vardığım bir eksiği yok.

Banko öneririm

şansa girmiş stoklara müsaitseniz direk alın kaçırmayın bir daha bulamayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillagur -- 15 Şubat 2024; 0:24:26 >

• Perfect.Man kullanıcısına yanıt

Şu an mevcut müsaitseniz kaçırmayın

• Telefonu kullanıyorum. Gerçekten kullanışlı. İmei atmak kolay. Memnunum. Biraz ağır ama ben çok dert etmiyorum. Şarjı gayet yeterli, ekran süper, kamera güzel. Katlanır cihazım olsun kayıt derdim olmasın fiyatıda uygun olsun diyenler için tavsiye ederim.

• Cihazı yeni kullanmaya başladım

Abartıldığı şekilde o kadar da ağır bir cihaz değil. Yani benim ellerim bedenime göre bayağı küçüktür ona rağmen beni zorlamadı. Mesela yatakta uzanırken bile rahatsız etmedi beni.

Ekran kalitesi çok iyi. Parlaklığı gayet iyi. Katlama izi gerçekten rahatsız etmiyor. Katlama mekanizmasını sağlam tasarlamışlar. Kolay kolay sıkıntı yaşanmaz. Eğer günde yüzlerce kez açıp kapatılmıyorsa.

Kamera orta seviye. Yolda bırakmaz ama üst düzey bir şey de beklememek lazım.

Sesi yüksek çıkıyor. Standart kullanıcılar için yeterli hoparlör kalitesi var. Youtubedan mesela içerik izlerken net şekilde temiz ses alıyorum.

Telefon görüşmesi yaparken ses yüksek ve anlaşılır geliyor.

Batarya performansı biraz karışık geldi bana. Örneğin PUBG gibi grafik isteyen bir oyunda 20 dakika boyunca oynuyorsun %4-%5 şarj gidiyor. Aynı süre zarfında nette gezinirken de aynı pil tüketimi olabiliyor. Daha iyi pil tüketimi olabilirdi.

Puanım 9/10

Umarım uzun seneler bizi götüren bir cihaz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatı Muhterem -- 1 Ekim 2024; 15:5:54 >

• Arkadaşlar sessiz ortamda video çekerken videoya haşır huşur sesler cızırtılar ekleniyor mu bende oluyor

belki menüde bilmediğim kapatmam gereken bir özellik olabilir ama ne olursa olun bunun için garantiye göndermem.

aynı sorunu yaşayan var mı?

• Arkadaşlar telefonun ana ekranına görüntü gelmemeye başladı KVK teknik servise götürdüm. Şimdi sıkı durun

KULLANICI HATASI DİYİP TAMİRAT İÇİN 28.875 TL ÜCRET İSTEDİLER

evet yanlış okumadınız. Neredeyse telefon parası kadar. Tecno yu arayıp durumu anlattım yardımcı olacaklarını söylediler 1 hafta oldu haber çıkmadı gelişmeleri buraya yazacağım.

Üniversitede binlerce çalışana ve öğrenciye ders anlatan biriyim beni kaybederlerse inanılmaz zararları olacak yaşadığım rezaleti herkese anlatacağım.

• dermeister01 kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun

hem telefonunuzun arızalanmasına hemde servisin yaptığına üzüldüm.

Nasıl kullanıcı hatasıymış ki nu siz ne yapmışsınız da ekrana görüntü gelmemiş...

Gelişmeleri yazarsınız teşekkürler

• Arkadaşlar TECNO dan hiçbir şekilde dönüş olmuyor. Dün mail attım bakalım cevap yazacaklar mı?

Telefon adım adım çöp oluyor.

Şuan bu telefonu almayı düşünen kesinlikle almasın. 3-5 ayda 40 bin tl niz çöp olabilir.

Bir gelişme olursa yazacağım.

• az önce de şikayet var a yazdım.

Şikayet var a yazdıktan sonra bir dönüş oldu telefonu tekrar servise gönderdim sonuç bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 21 Ekim 2024; 22:59:32 >

Geçmiş olsun hocam tekrardan.

bakalım ne kadar yatıracaklar serviste geldiği zaman arıza %100 onarılmış mı olacak

Gelişmeleri yazarsınız hocam

• Servise 2. kez gönderdim bu seferde 25 bin tl istediler. Kesinlikle kullanıcı hatası değil menteşe sisteminde bir bozukluk var.

Bende söylenip bir daha kimseye bu markayı aldırmayacağımı söyleyip gönderin cihazımı dedim. İnşallah kargo ücretini bana ödetmezsiniz dedim ve sıkı durun kargo ücretini de ben ödeyecekmişim.

yani kısacası

40 BİN TL NİZ 10 AYDA ÇÖP OLMASINI İSTEMİYORSANIZ BU TELEFONU ALMAYIN ALDIRMAYIN. BEN YANDIM SİZ YANMAYIN. GİDİN APPLE YADA SAMSUNG ALIN BÖYLE BİLİNMEDİK MARKALAR ALMAYIN....MACERAYA ATLAMAYIN UCUZ ETİN YAHNİSİ OLDU

• KVK Servis ten haber var; Sn.Musterimiz; 2402061244 Form Nolu cihazinizda garanti disi kullanimdan kaynakli ariza tespit edilmis olup, islemlerine baslayabilmemiz icin tarafinizdan 25312,58 TL islem bedeli odemesi beklenmektedir. Odemede aciklama kismina mutlaka 2402061244 form numarasini belirtiniz. Belirtilmeme halinde onarim suresinde gecikmelere sebep olabilir. Onarim esnasinda, onarima bagli olarak fiyat artisi oldugu taktirde, tarafinizdan tekrar odeme istenecektir. Odemesi gelmeyen cihazlar 5 is gunu icinde IADE edilecektir. sitemizden kredi kartiniz ile odeme yapabilirsiniz. islem yapilan servisimizin hesap numarasina havale yapabilirsiniz.SMS almak istemiyorsaniz 4933 ye KVK RET yazip gonderebilirsiniz.08502221585 ten KVK Teknik Servise ulasabilirsiniz.MERSIS:0607034230356876 B002

Tecno telefon alırsanız karşılaşacağınız mesaj bu işte

Hocam gerçekten üzüldüm geçmiş olsun

Ben alalı 8-9 ay oldu video kaydederken cızırtılı çekim yapması dışında memnunum diyebilirim ama senin bu yaşadığın durum sonrası pek de huzurlu kullanamayacağım gibi gözüküyor.

Forumlarda okuyoruz tüketici hakem heyeti galiba ismi bu tür yerlere başvursan bir sonuç çıkar mı?

En son çare sıradan bir telefon tamircisine götürsen çözüm bulunabilir mi

• TÜketici hakem heyeti aklıma geliyor ama hiç uğraşmak istemiyorum mahkeme falan en sevmediğim işler birde kullanıcı hatası diyecekler ben nasıl ispatlayacağım kullanıcı hatası olmadığını
    Büyük ihtimal lanet olsun bunlara diyip bırakabilirim yada bira uğraşabilirim bilmiyorum gel gitler yaşıyorum. Fakat şunu bilin tecno bu işi becerememiş ve cihazın arkasında durmuyor. Zaten farkettiyseniz hiçbir stantta V fold yok artık getirmiyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben alırken zaten bir samsung olmadığını bir problem çıkarma ihtimalinin samsunga oranla daha fazla olacağını bilerek aldım.Sizin bu yaşadığınız durumda çıkan arızadan çok firmanın telefonun arkasında durmaması beni hayal kırıklığına uğrattı.Tabii arıza da hayal kırıklığı sizin başınıza gelen benim başıma da gelecek endişesi taşıyorum artık.Biraz daha hevesimi alıp belki satarım.Ben genelde memnunum sadece video çekerken kapalı ortamda arkada çok cızırtı oluyor ama whatsapptan sesli mesaj gönderirken yok.Mikrofon sorunlu mu değil mi anlamadım sadece videoda yapıyor şimdi bu sorun için garantiye göndersem 1 ay yatacak garantiden gelince problem düzelmiş olur mu yada başka bir problem eklenmiş olur mu (sizin olaydan sonra servise de güvenim azaldı) endişelerim var bu sebeplerden göndermeip böyle kullanıyorum.Büyük ihtimalle bana da sen yaptın 3-5 bin TL gönder yapalım diyecekler.

Siz tüketici heyetine giderseniz ya da başka hangi yolu izlerseniz buraya yazın lütfen bizler de olası aynı problemlere karşı hazırlıklı olalım

Geçmiş olsun tekrardan :(

• atillagur kullanıcısına yanıt

Benim sana tavsiyem hala cihazın çalışıyorken eskisini getir yenisini götür kampanyasına gir ve telefonunu değiştir. Çünkü kesinlikle bozulacak. şikayetvar.com da aynı şikayetli bir sürü kullanıcı var. Bir süre sonra ön ekrana görüntü gelmeyecek. Çok sık rastlanan bir arızaymış ve herkesten kullanıcı hatası bahanesiyle bu para isteniyor. Şuan bu model tecno standtlarında satılmıyor bile tecno bu cihazı bizim gibi saflara çaktı...

Başkasına satma yazıktır. değişime gir gerçi hiçbir firma tecno marka bir cihazı almayabilir o da ayrı mesele

hocam dediğin gibi yapsam eskisini götür yenisini getirlerde çok çok düşük rakamlar veriyorlarmış.Bunu alacakları da dediğin gibi az ihtimal

geriye 2 seçenek kaldı

ya birşey olmaz inşallah diyerek kullanmaya devam edeceğim

ya da

çok soran beğenen var bana sat diyen var bu yaşanabilme ihtimali olan problemi dürüstçe anlatıp kabul edene ben yine de böyle alırım diyene satmak yani diyecem aldın 2 gün sonra ekran gitti aç forumları şikayet varları oku diyecem bunları kabül ediyor musun diyecem evet derse satarım napim

Merhaba hocam,

ben telefonu outlet ürün olarak Vatan bilgisayardan 24 bin tl ye satın almıştım

alırken araştırmalarım esnasında tabiiki ekran kapanma sorununa rastlamıştım bazı kullanıcıların

tabiiki o zaman temmuz ağustos aylarında yanlış hatırlamıyorsam bir kullanıcı servisin bu sorunun onarımı adına 5 bin küsürlerde bir ücret çıkardığını görmüştüm

en kötü böyle bir sorun çıkarsa veririm o kadarını halledilir diye düşünüyordum en kötü senaryoda.

bence siz tüketici hakem heyetine mutlaka başvurun. mahkemelik olmadan da ücret iadesini alabilirsiniz. daha önce bu sorunu yaşamış olan kullanıcıların şikayetlerini de örnek olarak verirseniz tek özel bir sorun olmadığını görür heyet üyeleri

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.