Şimdi Ara

Tecno Camon 30 Pro📱 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
22
Favori
19.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Abi sanırım sizde saticisiniz bütün renklere erişim imkanınız var sanırım sizce beyazmı siyahmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkenekspor E kullanıcısına yanıt

Abi doğru diyorsun bende yarın sipariş vericem kısmetse benim oyunla işim yok abi face YouTube WhatsApp yeterli

• timsahhh kullanıcısına yanıt

Abi selamlar . cihazınıza talibim , istanbuldaysanız alayım. bende telefon yok şuan teşekkürler.

• selambenmemo S kullanıcısına yanıt
    Pm atabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, İnfinix note 50 pro plus modeli ne zaman gelecek piyasaya bilginiz var mı ve fiyatı ne olur sizce?

Telefon gayet güzel kasma donma yok kamerası parasına göre güzel sarj 1 günü rahat çıkartıyor 70w sarj ile geliyor 30 dakikada doluyor nerdeyse

• cem1907 C kullanıcısına yanıt

Bugün sipariş verdim 10.500'de inşallah memnun kalırım Xiaomi note 7'den geçiyorum bir pişmanlık yaşayacağımı düşünmüyorum tek endişem renk siyah aldım

Aslında renk olarak hepsi aynı kılıfla kullanılıyor sonucta simdiden kamera lensi almanıda öneririm koruması icin

• Arkadaşlar merhaba. Telefonu android 15 e güncelledim, arada ekrana navigasyon işareti gibi bir işarer gelip kayboluyor. Bir manası var ama ne olduğunu anlamadım, kulaklık bağladığımda yapıyor gördüğüm kadarıyla. Ne olduğunu bilen var mıdır

• HanDar05 kullanıcısına yanıt

Ekran goruntusu atarmisin

merhaba.Bence kulaklık taktıgınızda ozellikle bluetoth ise navigasyon isareti çıkıyorsa sanki bazı konum kullanan uygulamalarda oldugu gibi konum isareti cıkıyor anlık o olabilir

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

Hocam mesajı buraya yazdıktan sonra bir kere yaptı sonra yapmadı alamadım bu sebeple. Şu an foruma danışmak istediğim bir başka konu var.

Whatsapp da a kişisi işe sohbet ekranı açıkken ve yazışırken a kişisinin yazdığı mesajlar yeni mesaj olarak sürekli bildirim çubuğana düşüyor ve telefon titriyor sanki sohbet ekranı açık değilmiş gibi. Ayrıca sohbet ekranında gelen mesaja 1 okunmamış mesaj ibareside ekliyor. Çözüme dair bir fikri olan var mı? Herkese iyi forumlar dilerim

Sanki akıllı hatırlatımıydı neydi hocam

Whatsappda birikmiş eski konuşmaları silince düzeldi hocam

• Arkadaşlar s20 fe den bu telefona geçmeye degermi sizce yurtdışı alacağım özellikle yazılımı nasıl hatalar bug lar falan varmı pil performansı gördüğüm kadarıyla fena degil

Eski konuşmaları silince düzeldi dedik, yine başladı. Sizin dediğinizide bulamadım hocam, size zahmet tarif etseniz çok makbule geçer

Ayarlar

Bildirimler ve durum çubuğu

• Tecno Camon 30 Pro📱 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡

Orjinal kilifini kullanmayin ciziyor

• funkerman kullanıcısına yanıt

bence degmez.yazılımı vs iyi ama pili pek iyi degil.iki cihaz sanki denk gibi.

• loewe edition rengi var galiba.bende aynı rengi kullanıyorum.bir cizik vs goremedim.bu rengi mukemmel aslında kılıfsız kullanınca cok daha iyi premium görunuyor.Acaba düsmeye cizilmeye karsı direnci varmı.ben kılıfsız kullanmayı dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.