Şimdi Ara

Tecno Camon 30 Pro📱 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
18
Favori
14.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim beyaz ama tam beyaz degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selambenmemo S kullanıcısına yanıt

Merhaba

Benim telefonum Camon 30 Pro degil. Alamadık 😅 Phantom X2 kullanıyorum.

İyi Forumlar

şubat ayından beri kullanıyorum telefon parasına göre güzel bir cihaz alınır ben 10 bine almıştım tavsiye edebilirim kasma donma olmuyor benim kullandığım cihaz oppo rx17 neo dan gecmiştim basta cihaz büyük geldi ama bir kaç günde alıştım cihaza kamerasıda güzel parasının telefonu

• nirvanha kullanıcısına yanıt
    herkes kendi repair yapmak istiyor premium bir tool yoksa sonuç hüsran olur modem sürümü düşürülerek ucuz yollu repair metodu mevcut ama cihaz hiçbir şekilde güncelleme almaz ayrıca tecno ve infinix yetkisiz girişimlere teşebbüs edince anticrack tetikler kısacası iyi bir tool olmadan cihazı brick etme olasılığı çok yüksektir..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    yeteri kadar araştırma yapmıyorsunuz anlaşılan piyasada iki türlü yeşil mevcut loewe edition lansman rengi olan çok tonlu yeşil ayrıca düz yeşil olanıda mevcut fakat bu cihazda en güzel renk istisnasız siyah renk olanı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan icin alinacak telefonlar ;

tecno camon 30 pro
    honor 200
    poco x7 pro
    poco f7 pro
    samsung s24 fe
    mi 14t pro gibi duruyor maddi duruma gore secim yapmak gerek.

• Arkadaşlar merhaba, telefon kutudan android 14 ile çıktı. Kendisi ısrarla android 15 geçirmek istiyor, şu an wifi e bağlı değilim diye duraklatıldı uyarısı veriyor fakat iptal etmeyide bulamadım. Sistem güncellemesini nasıl durdurabilirim?

• Arkadaşlar selam

Eşimin kullandığı neredeyse 50 günlük LOEWE DESIGN modeli olan yeşil renk cihaz satılıktır.

Sıfır nasılsa bu cihazda öyledir. İki hattı da kayıtlıdır. Android 15 güncellemesi aldı cihaz.

Orijinal yeşil renk kılıfı da mevcuttur. Fason kutusu vardır.

Daha üst bir Cihaz aldığımız için satıyoruz.

Fiyat 10 bin düşünüyorum.

• HanDar05 kullanıcısına yanıt

İptal etmek mümkün değil ben de zamanında uğraştım çok. Sonra yükledim güncellemeyi. Cihaz çok daha iyi oldu. Kesinlikle tavsiye ederim güncellemeyi.

• HepDüşünceli kullanıcısına yanıt

Anladım hocam genelde gelen güncellemeler bozar telefonu ondan yapmak istememiştim ben, ne gibi avantajını gözlemlediniz siz?

Küçük yazılımsal sorunlar vardı onlar düzeldi. Şarj daha uzun gitmeye başladı.

Şimdi ben de engelledim güncellemeyi adb kodları ile. Cihazı bu şekilde kullanacağım gittiği yere kadar. Cihaz şu hali ile çok stabil.

Hocam ben şu an android 14 ile kullanıyorum, siz android 14 ile kıyaslıyorsunuz değil mi?

Merhaba tam olarak nasıl engelleniyor anlatma şansınız var mı?

Evet 15 sürümüne geçince daha iyi oldu cihaz.

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt

Bu videoda ayrıntılı anlatıyor. İstediğiniz silinmeyen bütün uygulamaları bu yöntemle kolayca devredışı bırakabilirsiniz.

Filthy Casual Techyoutube
    **Warning - removing the wrong packages can cause device issues or bricking, please be careful** Since I picked up a budget Samsung Tab A7 Lite, I figured I shouldn't have to live with the bloat my other tabs have, and any performance benefits are a bonus. While in the past I have used the individual ADB commands to clean up my Samsung Galaxy Tab S4, I figure these days there must be an easier way, especially without Root. The Universal Android Debloater was a much better tool than I expected, with so many features and safeties, it is worth playing around with on any device you might want to slim down a little Skipperinos 00:00 - Intro 00:30 - 2 Different Ways 01:15 - Universal Android Debloater 01:34 - How to Install 02:34 - Using the Tool 04:10 - The results Follow me on Twitter: https://twitter.com/FilthyCasualTec --Links-- How to install ADB: https://www.xda-developers.com/install-adb-windows-macos-linux/ Universal Android Debloater: Downloads: https://github.com/0x192/universal-android-debloater/releases Main Page: https://github.com/0x192/universal-android-debloater Samsung Full App List spreadsheet https://docs.google.com/spreadsheets/d/12jEGQftFUL3vAI03X0Ku1LgoWFQKdwPA_WHuLh_2ics/edit?usp=sharing
    https://www.youtube.com/watch?v=ua9fgxM_1hQ&feature=youtu.be

Teşekkürler hocam sağolun, 15 e geçip sizin paylaştığınız videoyu referans alarak donduracağım bende güncelleyiciyi.

• 15 e gecince imeiler gider mi

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

Bu teledonda IMEI hiçbir şekilde gitmiyor. Korkmanıza gerek yok.

F2 prodan geçtim ekran otomatik yenilemede kullanıyorum kamera olarak f2 prodan bariz iyi pilide bir günü rahaht çıkarıyor. Ben suanlik çok memnunum 1 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım özellikle yazılımını beğendim pubg de de 90fps veriyor

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Poco x7 pro arkadasimda var kamerası çok kötü sırf performans için alınmaz bence

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.