Şimdi Ara

📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
11
Favori
4.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

⚡⚡⚡Dikkat⚡⚡⚡

Merhaba

1. Sayfaya ekledim batarya performansı hakkında kullanıcı deneyimi bölümü. Kullanıcılar batarya performansı paylaştıkça eklerim. Bizim içinde iyi olur bilgi alırız. Konu içinde aramaktansa 1. sayfadan kolayca bakarız.

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ile iyi Forumlar👏🏻

DipNot;

Konunun Sakinleri batarya performansı paylaşımı yaparken beni etiketleyip paylaşırsanız işimi kolaylaştırırsınız. Teşekkürler. 🫡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ObjektifEye kullanıcısına yanıt

Henuz cihaz elime ulasmadi.elimdeki zero 30 5g yi satip aldim.kavisli ekran dan hoslanmadim.birde bana ekran parlakligi yetersiz geldi.

Ben oyun asla oynamam,sadece arada sirada esli batak.

Onun haricinde kisa videolar internet gezintisi falan yaparim.

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

Cihaz geldiğinde batarya performansını yapar paylaşırsın o zaman 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: ObjektifEye

Cihaz geldiğinde batarya performansını yapar paylaşırsın o zaman 👍🏻

İnsallah sorunsuz kullanirim

Ben daha önce paylaşmıştım batarya performansını yukarıdaki mesajlarda vardır. Şöyle söyliyeyim cihazın şarjı bana en az 2.5 gün gidiyor. Cihaz performanslı olmasına rağmen işlemci bataryayı kokluyor neredeyse. Akşam 6 ya kadar mobil veri sonrasında wifi ile kullanıyorum.

Ama cihazda şöyle bir sorun var ekran süresini doğru göstermiyor. Bazen doğru bazen yanlış gösteriyor.

• HepDüşünceli kullanıcısına yanıt

Merhaba

Sizin batarya performansını 1. sayfada paylaştım görmüş olabilirsiniz.

Artık konu içinde gördüğüm batarya performanslarını 1. sayfada Batarya Performans bölümde paylaşacağım.

Ekran süresi sorunu giderilmesi için Tecno ile iletişime geçmek lazım. Acaba düzeltme sağlarlar mı ? Tecno farkında olmayabilir bu sorunun. Küçük bir yazılım güncellemesi ile düzelecektir.

İyi Forumlar Dilerim

Merhaba

Dimensity serisi gerçekten bataryayı kokluyor. 1Gün 15 Saat telefonu şarj etmeden kullandım. 7 saat 53 Dk ekran süresi aldım. (Phantom X2)

Telefon Camon 30 Pro olmadığı için ss'i bu konuda paylaşmadım ama sizin de dediğiniz gibi hocam MediaTek cok iyi olmuş hem performanslı hemde verimli.

İyi Forumlar

• Bende camon 30 pro aldim.beyazini ve love edition arasinda kaldim,ikisi de çok sık love editionda karar kıldim.henuz hat takmadim.telefonu kurmadim.
    İnfinix zero 30 pro da nova launcher kullaniyordum.ve ana ekrana koydugum resim sayfalar ile birlikte kayiyorsu bunda yapamadim,cok buyuk bir sorun mu degil.
    İlk bakista telefonun
    Ekran cerceve orani
    Ekrani
    Sesi
    Ve telefonun sekli cok hosuma gitti.hafif ve ince
    Kullandikca insallah yazarim.

hocam dimensty 9000 ve dimensty 8300 ( phantom x2,poco x6 pro) bataryayi cabuk bitiriyor yorumlari çokca var.60 hz kullanip gereksiz uygulamalari mi kapattiniz.

• Bunlarda wipe data wipe cash ekranina gelinmiyor mu

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Merhaba

Dimensity 8300 hakkında bir deneyim sahibi değilim. Söz konusu Dimensity 9000 de ise durum çok iyi. Bataryayı verimli harcıyor ve performans konusunda da çok iyi.

120Hz vs 60Hz kısımda tabiki 60Hz de daha verimli. 120Hz'de chipsetten bağımsız ekranın 2kat daha çok çalışması durumu. Bataryayı olumsuz etkilemesi gayet normal.

60Hz + Koyu tema + Ekstra koyu ayarları açık + Ekran parlaklığı full + işte mobil, ev wifi açık şekilde kullaniyorum. işte ara sıra Bluetooth ta açık oluyor. Gereksiz uygulamaları kaldırdım ama kaldırıldığım uygulamaların iki kat fazlası uygulama indirdim.

Bu şekilde 1 gün 15 saat içinde, 7saat 53Dk ekran süresi aldım.

İyi forumlar

• 3 tam gün sonrası ekran süresi. Sadece açık tema kullandım ve sabit 60 Hertz yenileme.

📱Tecno Camon 30 Pro 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡

gayette iyi değil mi hocam

• sendomi S kullanıcısına yanıt

bence bu konularla ilgili birbirinizi kırmayın..

ben tecno camon 30 pro aldım Y:D olarak henüz hat takılmadı.

anneme daha önce tecno camon 30 almıştım.

inan keşke bende camon 30 alıp geçseymişim dedim..ama ben oyun oynamam kamerası benim için çok önemli değildir.benim için kullanım süresi ve ekran büyüklüğü ve kalitesi önemli..ilk başta gözüm camon 30 premierdeydi fakat bulamadım.illa ki premier daha iyidir.ama olmadı.yarın telefoncum kabul eylerse pro ile düz camonu değiştireceğim.hepinize cihazlarınız hayırlı olsun..

• arkadaşlar birde camon 30 pro ve camon 30 ekran parlaktığı nasıldır bilgisi olan varmı öğrenemedim bir türlü..

Merhaba

1. sayfaya galiba sadece sizi eklicem hocam :)

İyi Forumlar

Telefonu alan çok ama kimse ekran süresini takip etmiyor anladığım kadarıyla :)

henuz hat takmadım.suan güncellemeleri yapıyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.