Şimdi Ara

Tecilin bozulması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene önlisans programından mezun oldum(26 Haziran 2016). Tecilim 12.29.2018 e kadar gözüküyordu sistemde geçen haftalarda fakat bugün tekrar baktığım 04/02/2017 olarak gözüküyor.
    ERTELEME NEDENİ : SON YOKLAMAYA TABİ
    olarak yazıyor.
    Bunun neden olduğunu merak ediyorum daha çok.

Ayrıca eğer bilgisi olan bir arkadaş varsa şu konularda beni bilgilendirirse çok sevinirim :

1 - Diplomayla tecil ettirebilir miyim?
    2- EK-C2 belgesi oluşturmuştum okulun sitesinden. Bu belge tam olarak ne işe yarıyor?

İyi forumlar dilerim.

• Okulla ilişkin kesildikten ya da mezun olduktan 2 ay içerisinde askerlik şubesine gitmek gerekliydi.

Okul artık öğrenci olarak bildirmediği için seni askeriye yoklama kaçağısın büyük ihtimalle.

Askerlik şubesine gidip diploma ile askerliğini 26 Haziran 2018 kadar tecil ettirebilirsin.

Yoklama kaçağı olduğun için para cezası ödersin.

Tecil için gerekli belgeler;
    – Diplomanızın aslı ve iki adet fotokopisi (ikametgah yerinizde tecil işlemlerini yapmıyorsanız eğer 3 adet fotokopisi)
    – Nüfus cüzdanı ve iki adet fotokopisi ((ikametgah yerinizde tecil işlemlerini yapmıyorsanız eğer 3 adet fotokopisi)
    – Vesikalık resmini 3 adet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullett

Okulla ilişkin kesildikten ya da mezun olduktan 2 ay içerisinde askerlik şubesine gitmek gerekliydi.

Okul artık öğrenci olarak bildirmediği için seni askeriye yoklama kaçağısın büyük ihtimalle.

Askerlik şubesine gidip diploma ile askerliğini 26 Haziran 2018 kadar tecil ettirebilirsin.

Yoklama kaçağı olduğun için para cezası ödersin.

Tecil için gerekli belgeler;
    – Diplomanızın aslı ve iki adet fotokopisi (ikametgah yerinizde tecil işlemlerini yapmıyorsanız eğer 3 adet fotokopisi)
    – Nüfus cüzdanı ve iki adet fotokopisi ((ikametgah yerinizde tecil işlemlerini yapmıyorsanız eğer 3 adet fotokopisi)
    – Vesikalık resmini 3 adet.

Sağolun hocamm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.