Şimdi Ara

Tecili bozdurdum, hala erteli gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteyi ilk senemde bırakmak zorunda kaldım. Askere gitmeye çalışıyorum ama tecili bozduramadım. İki gün önce tekrar asal yoklama yaptım, aile hekimine gittim. Askerlik daire başkanlığı başka bir şeye gerek yok diyor. Ama yoklama başvurusunda hala öğrenci erteli gözüküyorum. Askerlik şubesi ise e devlet üzerinde iptal ettir diyor. E devlet ise askerlik şubesinden. Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edevlette bazen bilgiler geç düşebiliyor. Askerlik şubesi sorun yok diyorsa bekleyin.

Ben şahsen askerlik şubesinin kapısını aşındırırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam peki erteleme iptali sadece şubeden mi yapılıyor? Yarın tekrar gideceğim duruma göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirdaginatlisi D kullanıcısına yanıt
    Benim zamanımda öyleydi. Bir sürü işlem vardı (diploma teslimi vs), belki hala öyledir. Şubeyi telefonla arayın sabahtan, ona göre gidersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • demirdaginatlisi D kullanıcısına yanıt
    Hocam tecilinizi bozmak istiyorsanız e-devlet üzerinden yapabilirsiniz. Ben askerlik şubesine ilgili durum için gittim beni e-devlete yönlendirdiler, şubede yapmadılar işlemi. Sanırım artık şubede yapmıyorlar.

Ayrıca muayene olmuşsanız biraz daha bekleyin. Sonuçlar hemen sisteme düşmüyor. Birkaç gün daha bekleyin muhtemelen düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 20 Eylül 2019; 7:57:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.