Şimdi Ara

Tecil ettiricem. Hangi Askerlik şubesine gideyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziran da 4 yıllık universite bitti. 4-5 aydır gitmedim. Artık gidip tecil ettireyim diyorum.
    Bana Istanbul Avrupa yakasında askerlik şubesi tavsiye edebilirmisiniz?
    Anladıgım kadarıyla her sube aynı olmuyor. Bazı arkadaşlar cok sıra bekledigini bazıları ise hic beklemedigini soyluyor.
    Bazılarını soymuşlar bazılarını ise soymamışlar.

Hangi şubeye gideyim. Bir de ne goturmem lazım. Bi gunde biter mi?

• üniversite bitti diyorsun ama tecil ettirecem diyorsun.tecil ettiremezsin en kısa zamanda askere alırlar seni.askere alacakları içinde soyarlar daha geçenlerde tecil ettirdim ben ve 7-8 kez gitmek zorunda kaldım baya bi tecrübem vardır yani.
  • Askerlik yoklaması gelmedi mi sana. Orada randevu yerin ve zamanın yazar. Orada işlemlerini yapacaksın.
  • direkt Ankarada ki tecil dairesine git bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

direkt Ankarada ki tecil dairesine git bence

arkadaş 4yıllık bi üniversiteden mezun olmuş.sonrasında direk askere almıyorlar mı ? ben mi yanlış biliyorum
  • Bir sene erteleme hakkımız yok mu?
    Arkadaşım mastera girecekti yoklamaya gitti. onu soymamışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

direkt Ankarada ki tecil dairesine git bence

arkadaş 4yıllık bi üniversiteden mezun olmuş.sonrasında direk askere almıyorlar mı ? ben mi yanlış biliyorum

belli bir yaşa kadar tecil hakkı var, üniversiteden mezun olan hemen askere gidecek diye bir şey yok, ama kaç defa veya kaç yaşına kadar tecil ediliyor bilmiyorum. M.S.B. internet sitesinden bulabilirsin sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç gitmediysen yani yoklamaya bike girmediysen bir kere su an yoklama kacagı durumundasın 31 Ekime kadr gitmeliydin. Muhtemelen para cezasına carptırılacaksın. Şubata kadarda gitmez isen askeri mahkemeye cıkarılacaksın.

4 yıllık okul bitirenler için bir sene tecil (askeri yazılarda dinlenme süresi) süresi var. Bunun yanında master durumu için yine erteleme hakkı veriyorlar.

Bir an önce şubeye git...
  • quote:

üniversite bitti diyorsun ama tecil ettirecem diyorsun.tecil ettiremezsin en kısa zamanda askere alırlar seni.askere alacakları içinde soyarlar daha geçenlerde tecil ettirdim ben ve 7-8 kez gitmek zorunda kaldım baya bi tecrübem vardır yani.

tecil ederken soymuyorlar(sadece donuna kadar.)ama askere giderken tamamen soyuyorlar mı ?
    ben tecil ettirriken askere gidecek olanlar da vardı arada onları da sadece donuna kadar soyunun dediler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

quote:

üniversite bitti diyorsun ama tecil ettirecem diyorsun.tecil ettiremezsin en kısa zamanda askere alırlar seni.askere alacakları içinde soyarlar daha geçenlerde tecil ettirdim ben ve 7-8 kez gitmek zorunda kaldım baya bi tecrübem vardır yani.

tecil ederken soymuyorlar(sadece donuna kadar.)ama askere giderken tamamen soyuyorlar mı ?
    ben tecil ettirriken askere gidecek olanlar da vardı arada onları da sadece donuna kadar soyunun dediler..

genelde komple soymazlar ama tipine bakarak soyabilirler bazı şeylerden şüphelenirlerse daha fazla şeyler de olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.