Merhabalar; Forumda tecil bozdurma ve tekrar tecil ile konular var okudum fakat benim durumum biraz farklı olduğu için yeni konu açma ihtiyacı duydum. Geçen sene tecilimin bitmesi üzerine yüksek lisan yaptırarak tecile devam ettim.Şuan için de tecil bozdurup kasım celbinde askere gitmek istiyorum.Kayıt dondurma işlemi Eylül 15 de başlıyor.Kasım celbi için malumunuz bu ay son ve askerlik şubesi ile görüşmemde şuanki durumumun tecil bozdurmama engel olmadığı söylendi.Önce başvuru yapıp eylül ayında da kayıt dondurmam gerekiyor. Durumumu özetledikten sonra soruya geçeyim.Yarın tecil bozdurmak için şubeye gideceğim.Fakat iş durumlarım biraz karışık olduğu için askerliği tekrar ertelemek zorunda kalabilirim.Şu süreçte yarın başvurumu yapıp kayıt dondurma işlemini de yapmadan sonrasında gidip öğrenciliğimi beyan ederek tekrar tecil hakkımı kullanabilir miyim? 21-28 arası ülkede olmayacağım ve dönüşümde de şube bayram tatilinde olacak, işlerim netleşmediği için biraz salak gibi kaldım.Tecil bozdurayım kendimi ayarlayamazsam tekrar tecil ettiririm ya da giderim diyorum.Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım? Cevaplarıyla beni aydınlatan arkadaşlar olursa şimdiden teşekkürü borç bilirim.
Forumun yaş ortalaması seneler içersinde 15e düştü herhalde.Bu tarz sorular cevapsız kalmaya başladı.Tipim nasıl ss'li diye salak salak konular açınca cevap alabilirz artık bu forumda.