Aynen hocam sizin de mi kesildi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benim henüz kesilmedi ama çok yakında kesilebilir. 3. yıldayım ve tezi teslim etmedim, savunma da yapmayacağım yani her an atılabilirim |
Ben olumsuz mutlağım, hiçliğin cisimleşmiş haliyim. Asla elde edilemeden arzulanan, var olamayacağı için düşlenen şey. Bu benim hiçlik krallığım ve bana verilmeyen taht bu. Ben, bütün görevlerin unutuluşu, tüm niyetlerdeki tereddütüm. |
Anladım hocam , atılmadığınız sürece tecil açısından bir sorununuz olmaz atılsanız bile yıl sonuna kadar yoklama süreniz olacak zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben olumsuz mutlağım, hiçliğin cisimleşmiş haliyim. Asla elde edilemeden arzulanan, var olamayacağı için düşlenen şey. Bu benim hiçlik krallığım ve bana verilmeyen taht bu. Ben, bütün görevlerin unutuluşu, tüm niyetlerdeki tereddütüm. |
Rica ederim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 30 Mayıs 2023; 2:9:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olur muhtemelen. Sonuçta aile hekimine görünmek için yıl sonuna kadar süreniz var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 30 Mayıs 2023; 2:26:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam yoklama kaçağına düştüğüm için yıl sonuna kadar vaktim yokmuş yoklama işlemini başlattığım halde halen e-devlet'te yoklama kaçağı görünüyorum ,sanırım muayene işlemlerini halledip şube onaylayana kadar da kaçak görüneceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba herkese, e devletten baktığımda Erteleme Bitiş Tarihi 14/03/2024 olarak görünüyor. Bedelli yapmayı düşünüyorum 31 aralık 2024 e kadar başvuru yapmam gerekiyor değil mi ? Yani 14 Mart da erteleme bitiyor diye 15 mart da başvuru yapma zorunluluğum yok sanırım o yılı komple kapsıyor? edit: evet geçmiş mesajlara baktım dediğim gibiymiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 1 Haziran 2023; 8:51:40 > |
hocam 6 yıl önce üni kayıt öncesi yoklama kacagına düşmüştüm üni kayıt olup cezasını da ödemiştim. Şimdi tecilim bitiyor haziran da. benim de yıl sonuna kadar hakkım oluyor mu yüksek lisans kayıt için ? |
|
tamamdır hocam yarın soracağım. Sanırım yoklama kaçağı iken de yaptırılıyomuş kayıt en azından bir sonraki celbe kadar olan aralıkta.https://teztarama.com/arastirma-gorevlisi-mulakat-sorulari// böyle birşey varmı acaba benim haziran sonu tecilim bir dahaki kasıma kalıcak zaten. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |