< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tecil bitişi, bedelli askerlik, memurluk (5. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim hocam. Peki varsayalım ki bu mart ayında bedelli ücretini yatırdım ve 2026 nisan için başvuru yaptım. Bu süre aralığında askerlik durumum ne olarak gözükecek kurum sınavlarına girmeye akabinde göreve başlamaya engel teşkil eder mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedelli parasını yatırdıktan sonra 31.12.2025e atar, 1 ocaktan sonra, ocak 2026da bedelli sınıflandırması ne zaman açıklanacaksa o tarihe atar. Kaçak falan sayılmıyorsunuz.
devletin verdiği yol parasını almassak bişe olurmu gerek duymuyorum
Size kalmış.
teşekkür ederim hocam bana cok yardımcı oldunuz cok soru soruyorum hakkınızı helal et gittimiz birliklerde sadece bedellilermi oluyor 6 ayla karışıkmı
Hepsi ayrıdır. Bedelli bölümü ayrı, er bölümü ayrı.
il olarak ayrı demi
o parayı nasıl alacağız? bir de almazsak geri mi gidiyor ne oluyor yoksa hep bizim hesapta mı kalıyor?
https://www.turkiye.gov.tr/ptt-ptt-uzerinden-yapilan-kurum-odemeleri-sorgulama
Sevk belgesini aldıktan sonra 3-5 gün içinde buraya düşer. Buradan kendi hesabınıza aktarabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla 5 veya 10 sene gibi bir zaman aşımı var. Almazsanız hazineye geri gidiyor.
hocam sevk başvuru yaptım sorulara evet dedim en sonda bu cıktı
İlk gün sistemde sorun olabiliyor belki yoğunluktandır. Birkaç gün daha deneyin, En son çare en yakın şubeye gidip sevk belgesini alırsınız.
Ekleme: Şuan sadece şubatta gidecekler sevk belgesini alacak, diğerleri bekleyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 24 Ocak 2025; 12:14:2 >
anladım hocam teşekkür ederim
ben şubat celbiyim zaten
kimisi diyor. 2 şubatta alırsın diyor
pazartesi gideceğim hocam askerlik şubeye kesin verirler demi sevk kağıdını askerlik şubede
hocam ben sevk başvurunu yaptım sevk belgesi görüntüle yazıyor ama sistem hata veriyor benim para yatarmı ? kağıdı şubeden alacağım
iyi akşamlar yol parası sevk kağıdını alıcanmı yatar yoksa sevk kağıdı alıncamı
asker hafta sonu teslim olmazmı ben bedelliyim 4.şubat teslim tarihi diyor hafta içi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X