Şimdi Ara

Technopat Yöneticileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    foruma niye giriyorsunuz zaten
  • bu adam gerizekalı
  • Sonrada forumun tasarımını begenmiyorum diyin. Siteyi kuran en tepedeki adam bile beta bölümünde tüm sorunlara bakıyor. Gerçekten takdir ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    Eskiden herkes hafıza derdi, şimdi grafik gücü diyorlar. Halbuki aslolan hem hafıza, hem de grafik gücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

Sonrada forumun tasarımını begenmiyorum diyin. Siteyi kuran en tepedeki adam bile beta bölümünde tüm sorunlara bakıyor. Gerçekten takdir ediyorum.

Yiğidi öldür hakkını yeme, dediğiniz gerçekten doğru. Gün bey ben patronum havasına katılıp bir kenara çekili yatabilirdi de ama o bile beta sorunlarımızla yakından ilgileniyor. Her ne kadar bolca çöküş yaşasakta bu forumu seviyorum
  • Bir keresinde virgül koymadım diye ban atmışlardı

• Citizen aşqm <3

• Youtube videoları güzel forumda ise yardım sever yöneticiler kadar kendi bir halt sanıp hiç bir şeyden anlamayan kişilerde mevcut..Örnekdeki gibi.
  • O admini rapor ettim, gerçi bir işe yaramaz ama yinede şansımı denedim. Technopatın forumu berbat. En ufak hatada ban atıyorlar. Hata yapmadığım halde başlığı beğenmeyip, başlığı depiştirip yine ban atıyorlar. Kısa öz başlık istiyorlar galiba.

Youtube kanalları çok iyi, çok faydalı ama forumu berbat.
  • Turkce'ye o kadar ozen gosteren sitenin ismine bak.

• Bir de dh yöneticilerine laf edersiniz.
  • Videolarının yanına yaklaşan kalitede Dh'da video yok bir kere. Adamlar bir saati aşkın donanım incelemesi yapıyor ama forum kaliteleri kötü tabii ki.

• Videolarida cop siteleride cop

• Egoist leş insanların oluşturduğu bir forum.Konu açtığında anında banlaniyorsun. Asuscu recebe yaranmaya çalışan bir ergen tayfasida var tabi.

• doğru söylemiş tabiki çöp fare üyeliğini silmesi haklı forum çöpse başka foruma konu aç
  • İlk mesaj bir nevi kabul edilebilir. Fakat 2. mesajda bu tavrını devam etmesi kendisinin nasıl bir insan olduğunu gösteriyor.

Görünce sinirlendim bir nedensizce, tam dayaklık eleman.
  • Benim sorunu çözemediler diye banlamışlardı
  • BASKIN YAPALIM

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.