Şimdi Ara

Technopat sahtekarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mağaradan çıkmış gibi oldum ama technopatın oltasina sazan gibi atladık

Neyse malum video feykmiş arkadaşlar benim gibi yemeyin bunları. Hayallerimle oynadılar maalesef

Hazır konu açmışken aradan çıksın. Rx 470 için en az hangi işlemci lazım. Veyahut i3 6098p en fazla hangi gpuyu kaldırır.

Haydi iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 17 Eylül 2016; 1:57:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Malum video eklenmiş yine
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119433074

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Link bozuk duzeltir misin

Link çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Killabyte K kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir forumda yoktum. Muhabbet nedir hocam?

• LastFaded kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu technopat ergenleri yalan söylüyorsa youtubeda dolanan fx4300 + rx 480ler falan hepsi fake mi?

Ayrıca gtx1070e i5 6500ın yetmemesi anormal değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında ben de 3258 kullandım hem de 4.4 Ghz'de.

Oyunları 30 FPS'e kitlemediğiniz sürece hemen hemen tüm AAA oyunlarda ya micro stuttering yiyior yada darboğaz yapıyor kartına göre.
  • Videoda birçok yerde cpu 100 gpu 70 oldunu görebilirsin, ayrıca kullanılan işlemci oc li ve single core gücü bakımından ortalama bir i5 den aşağıda değil.

Bu videodan yola çılarak x4 840 ve 470 kurarsan çok pişman olursun çünkü g3258 in stock single core performansından bile kötüdür. Tek artısı yeni nesil 4 çekirdek isteyen oyunlar için daha az stutter a sebep olması denebilir aslında. En fazla 370 le kullanabilirsin randımanlı

• Konuyu olması gereken şeklinde değiştirdim.

@Lana-Del-Rey @Killabyte @LastFaded

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    +1 ben de şuan aynı değerde kullanıyorum GTX 750 Ti ile ve micro shuttering artık kanser ettiği için işlemci değişiyorum.
  • Bugun forumda o sarı saçlının bir yorumunu gördüm, g3258 ile fifa 17'de sorun yaşayan üyeye 'o zaman değiştir işlemciyi' yazmış ula hunharca herkese önerip aldırdılar şimdide değiştir diyor utanmadan
  • Sadece yanlış yonlendirme degil aynı zamanda forumlarında saçma sapan forum kurallarını öne sürerek kullanıcıları banlıyorlar bizzat başıma geldi

• olay nedir anlamadim

• I3 + 470 ideal tercih olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

olay nedir anlamadim

Hocam ucuz işlemci 1000 dolarlık gpuları kaldiriyor diye video çekip milleti kandırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 17 Eylül 2016; 22:19:22 >
  • technotokatçı bunlar, uzak durun.
  • Adamlar fantezi olsun diye eğlenceli bir deneme yapmışlar ama millet ciddiye almış :) Ben geçen yıl 3258 ile ilgili bir video yaptım ve yemediğim küfür kalmadı. Videoda "3258 fiyat performans olarak Intel tarihinin en baba işlemcisidir ama fazla abartmayın" demiştim ama ne laflar yedim bilemezsiniz :) videomun altındaki yorumları okuyun isterseniz :p

Oyun için işlemci seçecekler aşşağidaki video izlerse daha iyi anlar darbogaz olayını
    Oyun açıkken çekirdekleri kapayip fps farkina bakın %50 düşüyor

• i3 6320 amazondan alabiliyorsanız alın i5 6402pye çok rahat kafa tutuyor hatta eski oyunlarda hyperthread ile öne bile geçebilir yüksek tek çekirdek gücüde var amazondan alışveriş yapsam mı dedirten cinsten bir işlemci
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.