Şimdi Ara

Technofest neden forumda gündem olmuyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o adamlar gün gelecek israile onların heronlarından daha iyisini yapacak üstelik parası verirlerse onlara teslim edecek üstlerine yatılmayacak.
    tek derdiniz kaos çıkarmak kriz yaratmak.
  • teknofest bile siyasallaştırılmışken,insanlar niye gitsin...
    amacından saptırılmış maalesef.
  • Ben başıma geleceği biliyorum. Kendi fikrinizden başka bir şey söylendi mi hemen akplisin

Yobazsınız işte kabul edin. En az akpliler kadar yobazsınız. Çomarsınız. Sizi güden de başkaları.

Benim akp öven tek mesajımı bulun getirin hepinizden özür dilerim.

Ben de sizin kadar sabah akşam kriz konuşuyorum sağda solda ama olumlu bir şey olunca da söylüyorum. Sizin gibi bok atacak yerini aramıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm uyarılara rağmen gittim. çok pişmanım.
    öyle reklamlar yaptılar ki hükümet sonunda bir işi başardı sandım.

berbat bir organizasyon yapmışlar.
    savaş uçaklarını yakından görmek dışında hiçbir faydası yok.
    tüm standları gezdim. orada stand açan firmaları tüyapta yıl içinde zaten görüyorsunuz.

öğrencileri zorla getirmişler yol yetmiyor girişi 2 km lik bağlantı yolunu 1 saatte geçtik.
    dönüştede 1 saatte çıkabildik. üstüne yarım saat ring otobüslerini aradık.
    vatandaş dağ tepe toprak yoldan yürüyor inşaatların arasından ulaşmaya çalışıyor.

cumhurbaşkanı konuşma yapacak diye öğleden sonraki seminerleri de iptal ettiler.

meydanlarda girişimcilikten bahsedip yatırımcılar paneli ve girişimciler panelini iptal etmek bize yakışır zaten.

devlet tarafından açılan standlar şaka gibi. girişimcilik ile ilgili stand var içinde adam yok.
    kosgebe tübitağa giriyorsun ilgilenen yok bilgi yok.
    belediyenin biri çocuklar için elektronik atölyesi kurmuş başındaki kadın içeri kimseye sokmuyor.

en kalabalık standlar yemek standlarıydı. ilgili ilgisiz herkes gelmiş böyle bir organizasyonun kimseye faydası yok.

şunun teknik kısımlarını istanbulda bir kongre merkezinde yapsalar, yarışma kısımlarını havalimanında yapsalar bu kadar çile çekilmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

bu yazı yeter sana

bu videoaya da koptum

aşağıdaki yazıhttps://teknoseyir.com/durum/952322#m adresinden alıntıdır. yazar izlenimlerini aktarmış

Ss atılmış görüntünün tamamiyle yalan olduğunu bahsedebilirim. 4 gün oradaydım. Birincisi aracınızla gittikten sonra otopark çıkışında sizi İETT otobüsleri alana götürmek için geliyor yani yürümenize gerek yoktu. İkincisi şehrin her tarafında olmak sureti ile her tarafta yönlendirme tabelaları ve havalimanı içerisinde size eşlik etmekte olan Jandarma ve Polis görevlileri sizi yönlendiriyor. Üçüncü olarak yemek kısmını görmedim yorum yapmıyorum. Dördüncü olarak içerik tamamen dolu idi etkinlik programına bakmadan içerikler bilmeden boş boş gezerseniz tabi sıkılırsınız boş gelir. Dün siyasete çekişmeseydi biraz daha iyi olabilirdi ama Türkiye'nin en iyi festivali açık ara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyasi propaganda yapıldığı için benim ilgimi çekmedi.

Giden gitsin konu açan açsın neyin tatavasını yapıyorsunuz. Aç konunu anlat şu var bu var diye bilgilendir bilgilendireceksen neyin hesabını soruyorsun?
  • Yorum yazacak hal mi bıraktılar adamda?Festival ayağına çıkmış siyaset yapıyorlar.Sen böyle bir şeyi başka ülkelerde gördün mü?Misal amerikada gamescom fln oluyor trump gelip konuşma mı yapıyor?Her yerden çıkıyor arkadaş!

Hadi diyelim festivalde bir şeye heves ettin ve bende yapacağım dedin.Malzemelerin fiyatlarına internetten baktın ateş pahası olduğunu gördün
    ve hevesin kursağında kaldı.Bu mudur festival?Bu mudur teknoloji?Sonra diyorsunuz ki niye sesiniz çıkmıyor?Bende cevap veriyorum çıkartacak hal mi bıraktılar???
  • Technofest ne olm

Çocuklar gelip geleceğine pişman oldu organizasyona .

Fikir fakiri demiş bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 23 Eylül 2018; 16:17:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.