Şimdi Ara

TechniSat DVB-PC TV Star PCI ünlem hatta yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    skystar 2 rev:2.6v tv kartı mı ne ettiysem kuramadım win 7 ve 8.1
    ağ denetleyici altına olarak gözüküyor
    driver i gösteriyorum bu sefer TechniSat DVB-PC TV Star PCI bulup kuruyor ama ünlem işareti var üzerinde
    bda klasöründe ki driveri yükleyince ses dosyası olarak görüyor
    win 8.1 pro işletim sistemim
    anakartım asus p8z77v-pro
    yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

TechniSat DVB-PC TV Star PCI ünlem hatta yardım TechniSat DVB-PC TV Star PCI ünlem hatta yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pezdum -- 24 Ocak 2016; 17:50:11 >

• pezdum kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle şuanda kurulu olan driver'ı bilgisayardan tamamen kaldırın, daha sonra sırasıyla şu adımları izleyin; tv kartının driver'ının içindeki kurulum dosyasına tıklayarak tv kartınızı çalıştıracak olan server4PC kurulumunu yapın. kurulum işlemi bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. bilgisayar açıldıktan sonra ilk önce görev yöneticisini çalıştırın ve görev yöneticisinden başlangıç bölümüne gelin ve oradan Server4PC programını devre dışı bırakın. son adım olarak aygıt yöneticinize giderek yine sarı ünlem işaretli "TechniSat DVB-PC TV Star PCI (BDA)"nın üzerine gelerek sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelle diyin. (bendeki işletim sistemi ingilizce olduğu için bende böyle yazıyor update driver software) sonra alttaki seçeneği seçin yani sürücü yazılımı için bilgasayarıma gözat bölümünü seçin karşınıza çıkan bölümde gözat diyin ve driver klasörünü gösterin örneğin "D:\SkyStar_S2_001\DVB_PC_TV_Stars_4.6.0_SkyStar_S2_multimedia_version" (bendeki klasörün yolu) bu işlemide yaptıktan sonra alttaki klasörleri dahil edin kutucuğunu işaretleyin bende şöyle yazıyor (include subfolder) bu işlemlerden sonra sürücü yazılımı düzgün bir şkilde kurulmuş olması gerekiyor ve unutmadan sürücü yazılımı kurulduktan sonra yine aygıt yöneticisinden tv kartınızın yani TechniSat DVB-PC TV Star PCI (BDA)'nın üzerine gelerek sağ tıklayıp özellikler diyin ve güç yönetimi bölümünü seçerek alttaki kutucuğun yani "bilgisayar güç tasarrufu için bu cihazı kapatsın" gibi birşeyler yazıyor onun yanındaki kutucuğun işaretini kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih Özkoç -- 24 Ocak 2016; 22:12:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sdesign

Hocam öncelikle şuanda kurulu olan driver'ı bilgisayardan tamamen kaldırın, daha sonra sırasıyla şu adımları izleyin; tv kartının driver'ının içindeki kurulum dosyasına tıklayarak tv kartınızı çalıştıracak olan server4PC kurulumunu yapın. kurulum işlemi bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. bilgisayar açıldıktan sonra ilk önce görev yöneticisini çalıştırın ve görev yöneticisinden başlangıç bölümüne gelin ve oradan Server4PC programını devre dışı bırakın. son adım olarak aygıt yöneticinize giderek yine sarı ünlem işaretli "TechniSat DVB-PC TV Star PCI (BDA)"nın üzerine gelerek sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelle diyin. (bendeki işletim sistemi ingilizce olduğu için bende böyle yazıyor update driver software) sonra alttaki seçeneği seçin yani sürücü yazılımı için bilgasayarıma gözat bölümünü seçin karşınıza çıkan bölümde gözat diyin ve driver klasörünü gösterin örneğin "D:\SkyStar_S2_001\DVB_PC_TV_Stars_4.6.0_SkyStar_S2_multimedia_version" (bendeki klasörün yolu) bu işlemide yaptıktan sonra alttaki klasörleri dahil edin kutucuğunu işaretleyin bende şöyle yazıyor (include subfolder) bu işlemlerden sonra sürücü yazılımı düzgün bir şkilde kurulmuş olması gerekiyor ve unutmadan sürücü yazılımı kurulduktan sonra yine aygıt yöneticisinden tv kartınızın yani TechniSat DVB-PC TV Star PCI (BDA)'nın üzerine gelerek sağ tıklayıp özellikler diyin ve güç yönetimi bölümünü seçerek alttaki kutucuğun yani "bilgisayar güç tasarrufu için bu cihazı kapatsın" gibi birşeyler yazıyor onun yanındaki kutucuğun işaretini kaldırın.

win 8.1 için elinizde driver varsa verebilirmisiniz

4.6.0 versiyonunu kurdum agıt yöneticisinde bda olarak görmedi normal ağ kartı olarak gördü = (TechniSat DVB-PC TV Star PCI) ünlem işaretli

2.si (görev yöneticisini çalıştırın ve görev yöneticisinden başlangıç bölümüne gelin ve oradan Server4PC programını devre dışı bırakın) burda öyle çalışan bir uygulama gözükmüyor
    3. (TechniSat DVB-PC TV Star PCI 'nın üzerine gelerek sağ tıklayıp özellikler diyin ve güç yönetimi ) kurum tam olmadığı için güç yönetim kısmı cıkmıyor

Var Hocam sunucuya upload ediyorum şimdi, upload işlemi bittikten sonra linki göndericem size gerçi bendeki driver'da aynı sürüm. olmazsa bende de aynı cihazdan var benim işletim sistemimde 8.1 birde ben deniyim upload işlemi bittikten sonra önce kendim dener eğer bir sorun olmazsa size driver'ının linkini gönderirim
  • olurum hocam zahmet veriyorum kusura bakmayın
    Hocam Buyrunhttps://docs.google.com/uc?id=0B2B9nBCAqHPCZ0d4QWFJZFF1eGM&export=download umarım donanım haber silmez :) baya bi geç oldu bu arada kusura bakmayın ben telefonun internetiyle bağlanıyorum upload işlemi sadece yarım saat sürdü :( daha sonra kartı takıp driver'ı denedim sorunsuz çalışıyor hocam önceki driver kurulumunu tamamen kaldırın

tv kartı driver'ı yüklü değilken bilgisayarınızda şu şekilde görünücek

driver yüklendikten sonra ise bu şekilde görünücek

• hocam zahmet verdim gece hakkınızı helal edin
    resimde ki gibi driver yüklü degil
    indiriyorum inş kurarım bu sefer :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pezdum -- 27 Ocak 2016; 19:21:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aha Dün Benimde Başıma Geldi Hocam Bu Ama Çok Basit Çözümü Hani Size Önce Driver'ı Kurun Demiştim ya İşte Yanlış Söylemişim Dün Yazmayıda Unutmuşum Kusura Bakmayın Benim Hatam :( Hocam Önce Driver'ı Aygıt Yöneticisinden Ağ Denetleyicisi Yazan Yerden Güncelleyin Yani Cihazı Bilgisayara Tanıtın Daha Sonra Driver'ın Klasörüne Girerek Setuptan Driver'ı Bilgisayara Kurun Muhtemelen Sorunsuz Olarak Yüklenecektir Bu Arada Asıl Siz Kusura Bakmayın Bu Kadar Geç Saate Kadar Beklettim Sizi Çok Özür Dilerim :( Ayrıca Burası Bir Forum Sitesi ve Her Forum Sitesi Paylaşım Yapmak ve Bilgi Edinmek İçindir Kimi Zamanda Bu Gibi Durumlarda Yardım Almak İçindir Her Nekadar Kötü Niyetli Arkadaşlar Nifak Tohumları Ekmeye Çalışsalarda o tohhumlar yeşermez evelallah bizim gibi insanlar varken ;)

• hocam güzel haber vermeyi çok isterdim ama malesef olmadı :( ünlem işareti gitmiyor anakartın chipsetini baştan kurdum belki ondan sebepdir diye ama ne fayda
    kartımda bir sorun mu var anlamadım eski anakartım da denemem lazım bir onda çalışıyordu yeni sistem topladım ondan sonra kartı çalıştıramadım yeni sistemde
    hocam ne zaman müsait oluyorsunuz bilmiyorum ama size de uyarsa uzaktan bağlantıyla bağlanıp bir kurabilir misiniz
    hakkınızı helal edin başka bir şey diyemem :D uğraştırıp durdum sizi

nifak tohumu ekenlerı allah havele ediyorum hocam
    Olurmu Hocam ne hakkı asıl siz hakkınızı helal edin hep geç saatlerde cevap verdim ama bu gün aklıma geldi arkadaş kurabildimi diye merak edip bir bakayım siteye dedim iyi ki de bakmışım :)

Hocam ben şu anda müsaitim isterseniz sizin dediğiniz gibi uzaktan bağlantı ile bir bakayım cihazda mı sorun var yoksa yazılımdamı :)
  • Hocam simdi eski anakartta deniyecem olmazsa size haber veririm özelden mesaj atarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki Hocam bugün erken geldim dh'e :)
  • Ne işle uğrasiyorsunuz hocam

Bir fabrikada vasısfsız işçi olarak çalışıyorum.
  • ne fabrikası o hocam bilgisayar işini hobi olarak yapıyorsunuz yani
  • Moral bozmak gibi olmasin ama skystar s2 pci kartimi win10 a ne yapip ettiysem bda olarak tanitamadim. Wdm olarak sorunsuz kullaniyorum. Aradaki farkida pek bilmiyorum aslinda. Ne fark ediyor ki?

• Neden Bda driver kurmak istiyosun ki wdm driver daha verimli çalışır Bda da sorun yaşayabilirsin.
    Dvb player wdm olarak görüyorsa sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanli44 -- 7 Şubat 2016; 22:35:51 >
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız driver'ın sürümü nedir hocam ?
  • hanli44 kullanıcısına yanıt
    Bda driver sesi ve görüntüyü ayrı işler wdm ikisini aynı anda işler bu yüzden bda driver daha iyi wdm'de ikisini aynı anda işlediği için dvbplayer işlemciyi çok fazla harcar buda pc'nin kasmasına neden olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdesign

Bda driver sesi ve görüntüyü ayrı işler wdm ikisini aynı anda işler bu yüzden bda driver daha iyi wdm'de ikisini aynı anda işlediği için dvbplayer işlemciyi çok fazla harcar buda pc'nin kasmasına neden olur.

Evet ama skystar kullanıyor ve bildiğim kadarıyla skystar bda driver lar da her zaman sorun yaşamıstırım sinyal sorunu aynı sistemde donma sorunları,ha bda driver ları tüm dvb player lar daha iyi sorunsuz görüyor ona bişey diyemem ama skystar farklı & bi kac defa kurmaya calısılmıs o da sıkıntı bi süre sonra wdm kullanılıyosa bda yüklenmeyip hata vericek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanli44 -- 10 Şubat 2016; 13:00:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.