Şimdi Ara

technics saex 310 technics sbt 200 kolon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm technics saex310 anfi ve sbt 200 kolon kullanıyorum pcnın ses kartı creatıve saund blaster 24 bıt audıy pcden mp3 dınlıyorum boyle bır sıstem pcde performans verırmı yoksa dvd veya yıne tecnıcs eko cd calar alıp taksam hangınde daha ıyı performans alırım cevaplarınız için şimdıden tesekkurler

• Bende yaklaşık 6-7 yıldan fazladır Technics SA-EX 310 kullanıyorum. Abim almıştı fakat evlenince bıraktı. Ben P3 sistemimdeki creative CT4810 kart bi şekilde yandı bende CT4830 aldım. AMD sisteme geçince anakartın kendi üstündeki HD Audio çıkışları kullanmaya başladım. Hâlâ kullanıyorum. Ses fena değil ama bir şarkı falan açık değilken nedense noise oluyor.

Birde sizin balance ayarında sorun varmı. Mesela balance ortadayken sol tarafa birazdaha fazla ses gelmesi gibi. Bende bu sorun var. Sol taraf biraz daha yüksek çalıyor sanki.

Kabinleri babam yaptı. içini abim döşedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h1234567890 -- 20 Ocak 2008; 0:04:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.