Şimdi Ara

Tecavüze kalkışıp öldürülen adam filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu son haberden sonra böyle sahne içeren filmlere ihtiyacım var

• i spit on your grave
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

i spit on your grave

+ 2 seri
  • V for vendetta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz filmleri bilmiyorum ama bunun gibi belgeseller uyarı videoları çok var.
  • Mezarına tüküreceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    Film değil ama True Detective'in ilk sezonunde benzer bir hikaye var. 8 bölüm.
  • Bunu yazmak için buraya gelmiştim. Ayrıca izlediğim en kötü filmlerden biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Bunu yazmak için buraya gelmiştim. Ayrıca izlediğim en kötü filmlerden biridir.

Kötü demekle ironi yapıyorsun değilmi.bu film intikam filmlerinin babalarından'dır bari sen etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 17 Şubat 2015; 1:05:05 >
  • quote:

Beklentisi intikam filmi izlemek olan birini tatmin edebilecek bir film. Çok kötü bir film olduğunu düşünmüyorum. Tabi bu söylediğim tür sineması mantığına göre film izleyen insanlar için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

dost hiç izlemedim ne diyorsun bu konuda, baya önüme çıktı es geçtim ne diyorsun film için temin edelimmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Kötü demekle ironi yapıyorsun değilmi.bu film intikam filmlerinin babalarından'dır bari sen etme

Yok ironi yapmıyorum bende 2 hafta önce izledim ve boş bir film izlediğimi gördüm. Tabiki intikam açısından iyi bir film ona diyecek bir lafım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 17 Şubat 2015; 1:17:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Yok ironi yapmıyorum bende 2 hafta önce izledim ve boş bir film izlediği gördüm. Tabiki intikam açısından iyi bir film ona diyecek bir lafım yok.

he tmm şimdi oldu,bu arada sen hiç birşeyi beğenmiyon ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz Güney

quote:

Beklentisi intikam filmi izlemek olan birini tatmin edebilecek bir film. Çok kötü bir film olduğunu düşünmüyorum. Tabi bu söylediğim tür sineması mantığına göre film izleyen insanlar için geçerli.

Tatmin eder tabiki ona diyeceğim bir şey yok. Ben çok kötü bir film olduğunu düşünüyorum beklentimin çok çok altında çıktı filmde sadece döngü var. Ayrıca eleştiride bulunmuşun türk sineması mantığı diye ben türk sineması pek izlemem. Türk sineması mantığına görede filmi izlemedim.

Filmde katil sürekli döngü içinde ve saçmalıklar üzerine kurulu. Adamın tekinin karısını öldürüyor ve kocası bunu yakalayıp ölümüne dövüyor sorna para bırakıyor salıyor. Adam akıllanmayıp yine aynı şeyi yapıyor bir başkasına yine gelip onu buluyor ödvüyor sürekli döngü halinde ve hiçbir gelişme yok aynı noktada sekiyor film resmen. Filmin saçmalılarını yazsam çok zaman kaybederim adamı dövüp para bırakma sorna tekrar dövüp bırakma nedir abi? Öldürmek varken neden sürekli aynı şeyi yapıyor. Türk sineması demişken bu kadar saçam olay türk sinemasında bile nadir görürsün. Ve filmin sonunda ise katil zaten adamın karısını öldürerek zaferini ilan etmiş öleceği baştan belli madem öldürecekti ilk yakaladığı anda serada neden öldürmedi ?

Ayrıca intikam filmi demekki izlememişsiniz siz. Oldboy ve Braveheart'ı izleyinde kendinize gelin. Incendies'te sanırım bu katagori içerisindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 17 Şubat 2015; 1:26:19 >

• Hocam ben zor film beğenirim. Basit filmleri beğenemiyorum. Oyunculuk veya senaryonun güzel olması gerekiyor. İkiside basit ve kötüyse boş bir filmden öteye gidemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 17 Şubat 2015; 1:22:54 >
  • Öncelikle biraz sakin olsanız daha düzgün bir konuşma olabilir. Türk sineması değil tür sineması dedim. Genellikle ana akım izleyiciler için intikam, korku-gerilim, romantik komedi gibi kalıplar oluşturulmuştur. Oldboy ana akım sinema içinde sivrilen intikam filmlerinden biriydi. Zaten böyle filmlerin kalitesi ana akım sinemayı aşıyor. Ama işte o söylediğim kore filmi de intikam filmi izleyecek bir adamı ve sinemayla çok bir ilişkisi yoksa tatmin edebilir. Çok berbat bir film değil. Ortalamanın üstünde.
  • quote:

Hocam ben zor film beğenirim. Basit filmleri beğenemiyorum. Oyunculuk veya senaryonun güzel olması gerekiyor. İkiside basit ve kötüyse boş bir filmden öteye gidemez.

Oyunculuk filmde çok iyi dost, senaryoda keza öyle beğenmedim dersen ona diyicek birşeyim yok tabi
  • Bana kalırsa ortalamanın altında bunu belirtmek istedim sadece, ayrıca sakinim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.