Şimdi Ara

TEB İnternet Şubesi'ni kullanın '6 ay' ESET Smart Security 5 bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  TEB İnternet Şubesi'ni kullanın '6 ay' ESET Smart Security 5 bedava

KAMPANYA ANA SAYFASI

quote:

ESET Smart Security 5

Türkiye’nin en çok tercih edilen güvenlik yazılımı TEB İnternet Şubesi’ni kullanan herkese ücretsiz!

ESET Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle, ESET Smart Security 5 ve ESET Mobile Security programlarını TEB İnternet Şubesi kullanıcılarına 6 ay süre ile ücretsiz sunuyoruz.

Bu fırsattan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey TEB İnternet Şubesi'ne giriş yapmak! TEB İnternet Şubesi Kampanyalar menüsündeki ESET Smart Security 5 sayfasından ürün anahtarınızı öğrenip, anti-virüs programınızı aktive edebilirsiniz.

ESET Smart Security 5

ESET Smart Security 5 ile bilgisayarınızdan daha güvenli işlem yapabilirsiniz. ESET Smart Security 5,

ESET NOD32 Antivirus
    Firewall
    Antispam
    Ebeveyn Kontrolü

özelliklerinin tümünü içeren bilgisayarınız için gelişmiş bir güvenlik yazılımıdır. ESET Smart Security 5 programını aşağıdaki butona tıklayarak indirebilirsiniz.

ESET Mobile Security

ESET Mobile Security ile mobil cihazlardan daha güvenli işlem yapabilirsiniz. ESET Mobile Security; Android, Windows Mobile® veya Symbian® işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızı,
    Ortaya çıkan yeni tehditlere,
    Hacker saldırılarına,
    Veri kaybına karşı

hareket halindeyken koruyan bir yazılımdır. TEB İnternet Şubesi’nden cep telefonunuza göndereceğiniz linki tıklayarak, mobil cihazınız için programı yükleyebilirsiniz.

• saolasın hocam hesapları kapattırdım kredi kartımda yok ama online girişim açıkmış bedavadan eset oldu

Orijinalden alıntı: eray_0083

saolasın hocam hesapları kapattırdım kredi kartımda yok ama online girişim açıkmış bedavadan eset oldu

siz de sağolun
  • ben bugün giriş yaptım ama kampanyaya rastlamadım,tekrar kontrol edeyim akşam
    MacPro 5.1 128GBRam + 18TB HDD + 43" Samsung M7 Monitor
    MacMini Mid 2018 16GBRam + 23" Apple Cinema Display
  • telefonlar için de kullanılabiliyormuş.
  • Ben de dün akşam internet şubeye giriş yapınca mesajı gördüm. Hemen indirip kurdum. Altı ay güzel bir süre.
  • aynı network te ikinci bir makinaya da kurulabiliyormu.
  • Bugün mesaj geldi TEB'den 6 aylık eset veriyoruz gir indir diye.. keyi istedim mail'ime mesaj geldi..gelen mail'deki key bölümü boş .. resmen dalga geçiyorlar .
     TEB İnternet Şubesi'ni kullanın '6 ay' ESET Smart Security 5 bedava
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.