Şimdi Ara

TEB Bonus & World Kampanyaları - Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
8
Favori
12.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuçta e ticaret siteleride bonus üyesi oluyorlar vatan bilgisayar örnegin
  • Deneyin o zaman. Genelde internet alışverişleri dahil olursa bir kampanyada, kampanya şartlarında belirtiliyor.
  • kadir bey sormak istediğim birşey var mesela pos cihazının ekranında denizbank yazarsa o yer üye iş yeri midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

kadir bey sormak istediğim birşey var mesela pos cihazının ekranında denizbank yazarsa o yer üye iş yeri midir?

Denizbank üye işyeri olur o zaman hocam.
    Kampanya şartlarında Bonus üye işyeri yazıyorsa o pos üzerinden işlem yaparsanız kampanyadan kazanım sağlarsınız ama Garanti Bankası Pos'u diyorsa o pos(Denizbank posu) üzerinden yapılan işlemler dahil olmaz.

Bonus kampanyalarında genel olarak işlemlerin Garanti bankası Pos'undan yapılması şartı konulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

kadir bey sormak istediğim birşey var mesela pos cihazının ekranında denizbank yazarsa o yer üye iş yeri midir?

Kampanya şartlarında Bonus üye işyeri yazıyorsa o pos üzerinden işlem yaparsanız kampanyadan kazanım sağlarsınız ama Garanti Bankası Pos'u diyorsa o pos(Denizbank posu) üzerinden yapılan işlemler dahil olmaz.

Bonus kampanyalarında genel olarak işlemlerin Garanti bankası Pos'undan yapılması şartı konulur.

bu son yılbaşı kampanyası bu postan olur değil mi? garanti pos diye bir şartı yok..
  • quote:

quote:

quote:

bu son yılbaşı kampanyası bu postan olur değil mi? garanti pos diye bir şartı yok..

Evet olur hocam, yalnız kampanya pek cazip değil.
    Üye işyerine sorun Bonus özellikli olup olmadığını pos'un.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

Ben teb world yılbaşı kampanyası için hızlı aldan alışveriş yaptım ve dönem içi işlemlere geçtikten sonra müşteri hizmetlerini arayarak kontrol ettirdim. Bana bu alışverişiniz internetten yapıldığı için kampanya kapsamında değildir dediler. World kampanyasında sanal kartların dahil olmadığına dair açıklama var ben de sanal kart kullanmadan yapmıştım alışverişi.
    Müşteri hizmetlerinden aldığım bu bilgiye rağmen, kampanya açıklamalarını tekrar tekrar okuyorum, sanki internet alışverişinin dahil olmaması için bir sebep yok gibi. Siz ne dersiniz? Teb kartı ilk defa kullanıyorum. Acaba Teb bu tarz kampanyaların hepsinde "sanal kartlar" diyerek internet alışverişlerini mi kastediyor?

Önceki mesajlarımda dedim, internet alışverişleri dahil değil diye.
    Hangi banka olursa olsun Bir kampanyaya internet alışverişleri dahil ise ayrı bir madde ile bunu belirtiyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Ben teb world yılbaşı kampanyası için hızlı aldan alışveriş yaptım ve dönem içi işlemlere geçtikten sonra müşteri hizmetlerini arayarak kontrol ettirdim. Bana bu alışverişiniz internetten yapıldığı için kampanya kapsamında değildir dediler. World kampanyasında sanal kartların dahil olmadığına dair açıklama var ben de sanal kart kullanmadan yapmıştım alışverişi.
    Müşteri hizmetlerinden aldığım bu bilgiye rağmen, kampanya açıklamalarını tekrar tekrar okuyorum, sanki internet alışverişinin dahil olmaması için bir sebep yok gibi. Siz ne dersiniz? Teb kartı ilk defa kullanıyorum. Acaba Teb bu tarz kampanyaların hepsinde "sanal kartlar" diyerek internet alışverişlerini mi kastediyor?

Hangi banka olursa olsun Bir kampanyaya internet alışverişleri dahil ise ayrı bir madde ile bunu belirtiyorlar.

Hocam hiçte öyle olmuyor. Yapı kredi ve garantinin kartlarını kullanıyorum. Söylediğinizin tam aksine "internet alışverişleri dahil değildir" diye açıklama oluyor. Ya da bazen sadece "sanal kartlar" kampanya kapsamında olmuyor. Örneğin garantinin gittigidiyor kampanyasında yaptığı gibi.
    Neyse demekki TEB sizin söylediğiniz gibi davranıyor. Söylediğim gibi TEB kartı ilk defa kullanıyorum. İnternet sitesine, kampanyalarına bile daha yeni baktım. Bunda sonra TEB'in kampanyalarını sizin söylediğiniz gibi değerlendiririm.

Mesajımla bir alaka kuramadım.

Demişim ki bir kampanyaya internet alışverişleri dahil ise hangi banka olursa olsun " İnternet alışverişleri dahildir diye belirtir."

İnternet alışverişleri sadece sanal kartla yapılmıyor.

• quote:

Kadir hocam sana bir soru daha sorayım teb world kart ile ilgili. Aslında kampanya maddesi oldukça açık ama yapı kredi kampanyalarında "aynı gün aynı iş yerinden" diye bir ifade olduğunda biz aynı gün içinde birden fazla anlaşmalı markete ya da kuyumcuya giderek alışveriş yaptığımızda kampanyaya dahil olmuş oluyorduk.
    Teb world yılbaşı kampanyasında "farklı günlerde" diye ifade var. Ancak yapı kredi de olduğu gibi aynı gün farklı yerlerden alışveriş yaparsak kampanya katılabilir miyiz? Yani ben bir gün içinde farklı anlaşmalı işyerlerinden 8 adet 100 tl alışveriş yaparsam 100 tl puan alabilir miyim?
    Gerçekten uzmanlık sorusu aldu. Umarım doğru sorabilmişimdir.

Sorunuzu anladım hocam, maalesef aynı gün 8 farklı işyerinden alışveriş yaparsanız kampanyadan puan kazanımı hakkı elde edemezsiniz. Ama Bu teb işi bellide olmaz.

En temizi her gün 100'er TL'lik alışveriş yapmak.

31 Aralık 2012 tarihine kadar farklı günlerde, bonus üye işyerleri'nden yapılacak dördüncü 100 TL ve üzeri işleme 40 TL, sekizinci 100 TL ve üzeri işleme 100 TL bonus hediye edilecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hiçte öyle olmuyor. Yapı kredi ve garantinin kartlarını kullanıyorum. Söylediğinizin tam aksine "internet alışverişleri dahil değildir" diye açıklama oluyor. Ya da bazen sadece "sanal kartlar" kampanya kapsamında olmuyor. Örneğin garantinin gittigidiyor kampanyasında yaptığı gibi.
    Neyse demekki TEB sizin söylediğiniz gibi davranıyor. Söylediğim gibi TEB kartı ilk defa kullanıyorum. İnternet sitesine, kampanyalarına bile daha yeni baktım. Bunda sonra TEB'in kampanyalarını sizin söylediğiniz gibi değerlendiririm.

Mesajımla bir alaka kuramadım.

Demişim ki bir kampanyaya internet alışverişleri dahil ise hangi banka olursa olsun " İnternet alışverişleri dahildir diye belirtir."

İnternet alışverişleri sadece sanal kartla yapılmıyor.

Evet hocam demişsiniz ki; bir kampanyaya internet alışverişleri dahil ise hangi banka olursa olsun " İnternet alışverişleri dahildir diye belirtir."
    Ama söylediğiniz her banka için geçerli değil. Yani söylediğinizin "hangi banka olursa olsun" kısmı yanlış.
    Yıllardır yapı kredi ve garanti bankasının kartlarını kullanıyorum. Kampanyalarında uyarı olarak " İnternet alışverişleri dahil değildir." olur. Eğer internet, mail order, sanal kart gibi belirli alışveriş şekillerinin kampanyaya dahil olmayacağı özellikle yazılmamışsa, kampanya kapsamında bu alışverişler değerlendirilir.
    TEB için tam tersi durum olduğunu sizden şimdi öğreniyorum.

Geçen sene bonus yılbaşı kampanyasında hizlial.com dan alışveriş yaparak yararlanmıştım hatta 3500 tl lik alışverişimi toplam 5 karta bölerek her gün 5x100 parça parça ödeyerek yapmıştım.Hizlial.com da parça parça ödeme yapma imkanı mevcut.Yaşadığım tek sorun 12 taksit alışveriş yapınca 3 ay öteleme kampanyasından yararlanmış oldum ve bonuslarım yüklenmemişti müşteri hizmetlerine bildirdim teb bankası 1 hafta içinde manuel yükledi bonuslarımı.

• teb benden yıllık kart ücreti kestiler bende dün aradım iptalini istedim iptal etmediler,bende kredi kartını komple iptal etirdim.olmaz olsun öyle banka
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan_78

teb benden yıllık kart ücreti kestiler bende dün aradım iptalini istedim iptal etmediler,bende kredi kartını komple iptal etirdim.olmaz olsun öyle banka

Keşke şikayetvar üzerinden iletişime geçseydiniz.
    Oradan biraz üstüne gidince aidatı iade ediyorlardı.

Yaptığı kampanyalara baktığımızda aidatı hak ediyor Teb Bonus/World kredi kartları.
  • yazın temmuz ayıydı sanırım benden dekesitiler. Halbukiiki taneotomatik ödeme vardı. Aradım itiraz ettim otomatik ödeme olunca önceden aidat kesmiyorduk şimdi değişti dedi. Ne yapıcaz o zaman dedim. Harcama sözü verin dedi. 2 ay içinde 500 TL harcayın aidatı puanolarak iade edelim dediler. Bendetamamdedim otomatik ödemeleri diğer kartın kampanyası için oraya aktardım. Aidatıdabonusolarak geri aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

yazın temmuz ayıydı sanırım benden dekesitiler. Halbukiiki taneotomatik ödeme vardı. Aradım itiraz ettim otomatik ödeme olunca önceden aidat kesmiyorduk şimdi değişti dedi. Ne yapıcaz o zaman dedim. Harcama sözü verin dedi. 2 ay içinde 500 TL harcayın aidatı puanolarak iade edelim dediler. Bendetamamdedim otomatik ödemeleri diğer kartın kampanyası için oraya aktardım. Aidatıdabonusolarak geri aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadircan_78

teb benden yıllık kart ücreti kestiler bende dün aradım iptalini istedim iptal etmediler,bende kredi kartını komple iptal etirdim.olmaz olsun öyle banka

Keşke şikayetvar üzerinden iletişime geçseydiniz.
    Oradan biraz üstüne gidince aidatı iade ediyorlardı.

Yaptığı kampanyalara baktığımızda aidatı hak ediyor Teb Bonus/World kredi kartları.

benim o bankada konut kredim de var hocam.şikayetvara yazdım zaten,tebin sitesinden de şikayet maili yazdım.kartım iptal olsa da o parayı geri almasını bilirim ben.
    ben başka bankada böyle bir sıkıntı yasamıyorum.2 dakikada iade ediyorlar.bunlar değişik bir banka.konut kredimi de başka bankaya tasımayı düşünüyorum zaten.

• TEB de güncel kampanyalar neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuts35

TEB de güncel kampanyalar neler?

www.teb.com.tr/bireysel/kampanyalar.aspx

Ayrıca tebworld ve tebbonus sitelerinde
  • quote:

quote:

üstad bugün denizbank yazılı pos dan çektirdim ama malesef üye iş yeri değilmiş....Ayrımı nasıl yapacaz bilemiyorum..

• quote:

quote:

quote:

üstad bugün denizbank yazılı pos dan çektirdim ama malesef üye iş yeri değilmiş....Ayrımı nasıl yapacaz bilemiyorum..

I love Bonus seklinde bir yazı çıkması gerekiyor sanırım.
    Bonus kartım olmadığı için bilmiyorum tam olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: umuts35

TEB de güncel kampanyalar neler?

www.teb.com.tr/bireysel/kampanyalar.aspx

Ayrıca tebworld ve tebbonus sitelerinde

Konu 1-2 haftadır ilgi görmedi için ilk mesajı güncellemedim, ilgi görürse güncelleyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.