Şimdi Ara

Teas press denemelerini çözen var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
7.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaslar kart bilgilerini giriyorum az sonra alicam hayrina bi cevap :((
  • Çok kötü değil ama beğenmedim
  • Aldım bile hocam. Kolay mı cok
  • Ygs denemesi mi?
  • Evet hocam
  • Up aldım ve çözdüm. Değişik bi deneme ama boş değil çözülebilir haberiniz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seviyesi nasıl hocam biraz detay verir misiniz branş branş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam deneme kolay degil ama biraz alışılagelmedik bi tarzı var

Türkce sıradan mat orta- ortanın bi altı fen degisik nasıl oldugunu anlayamadım :) sosyalde bilgi var biraz ama normal

Genel olarak çözmek vakit kaybı degil bence tabi diger denemeler daha iyi her türlü. (345 gibi denemelerden bahsediyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Şurdanbiöğrenciabi

Hocam deneme kolay degil ama biraz alışılagelmedik bi tarzı var

Türkce sıradan mat orta- ortanın bi altı fen degisik nasıl oldugunu anlayamadım :) sosyalde bilgi var biraz ama normal

Genel olarak çözmek vakit kaybı degil bence tabi diger denemeler daha iyi her türlü. (345 gibi denemelerden bahsediyorum)

Hocam ben şöyle son 6-7 gün çözmelik, kolay, geçen seneki ygs'yi andıran çözümlü bi deneme arıyorum. 3-4-5 iyi olabilir belki ama benim iyilik ölçütüm biraz kolay olması. Çünkü sınavın zoe gelmeyeceğine eminim. Zaten endemik 7'li den 3-4 tane çözdüm 2-3 apotemi çözdüm, frekans çözdüm. Dediğim tarza uyuyor mu bu deneme?

• Hocam bence ygs tarzı bi deneme degil. Daha cok aparatif olarak çözülebilir :)

Onun dışında bence oyle bi deneme ariyorsanız gezegen falan varmis onlara baktınız mı? Veya ben altın karma 6li sipariş ettim yarın gelecek o da olabilir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Şurdanbiöğrenciabi

Hocam bence ygs tarzı bi deneme degil. Daha cok aparatif olarak çözülebilir :)

Onun dışında bence oyle bi deneme ariyorsanız gezegen falan varmis onlara baktınız mı? Veya ben altın karma 6li sipariş ettim yarın gelecek o da olabilir bence

Hocam altın karma 10'lu aldım o biter işte 6-7 güne. Frekanstan da 1 tane var onu da çözerim. Sonra elimde okyanus apotemi ve endemik kalıyor. Apotemi endemik aşırı abartı full onları çözemem. Okyanus da leş, gezegen çözümlü mü? Ona bi bakayım alabilirim

• Degil diye hatırlıyorum hocam ama bi bakın siz tabi. Endemik 7liyi çözdüm ama 1-2 denemesini deneme gibi çözmedim asırı gereksiz kazık, apotemi de aldım ama o da onun gibi galiba yine de ara sıra çözmeye caliscam sınava kadar :/ fdd 6liyi çözdüm hocam fdd pek beğenilmez ama benim hoşuma gitti

• Onun dışında endemik 5li de guzel. Sarmalı ben de çözdüm sizde de varmis zaten o da guzel bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.