Şimdi Ara

TeamViewer Kapanma Sorunu***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisans istiyor. İş yaparken kesiliyor zor durumda kalıyorum. 2 dk. bekleyip sonra açılıyor. Regeditten falan bir ayarlamayla sorun düzelir mi? Var mı bilgisi olan??

• Gereksiz yere baglanti yapip kesildiginde programin bu hatalari vermesi normal. Eger lisansli kullanirsaniz bu tur sorunlarla karsilasmazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Ammyy Admin kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

Lisans istiyor. İş yaparken kesiliyor zor durumda kalıyorum. 2 dk. bekleyip sonra açılıyor. Regeditten falan bir ayarlamayla sorun düzelir mi? Var mı bilgisi olan??

Siz firma olarak yüklediniz tabi lisans isteyecek.Bedava olanını şahsi olarak kursaydınızsıkıntı olmayacaktı ben bununla 100 e yakın kişinin bilgisayarını kontrol ettim bunlardan biri de ağabeyimdir. Sizin yapacağınız win7 silinmeyen dosyaları nasıl silerim diye google sorun ve size program gelecek ve o programla kilitleri kaldırın ve direk silin bukadar o programı hala hatırlayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Lisans istiyor. İş yaparken kesiliyor zor durumda kalıyorum. 2 dk. bekleyip sonra açılıyor. Regeditten falan bir ayarlamayla sorun düzelir mi? Var mı bilgisi olan??

Siz firma olarak yüklediniz tabi lisans isteyecek.Bedava olanını şahsi olarak kursaydınızsıkıntı olmayacaktı ben bununla 100 e yakın kişinin bilgisayarını kontrol ettim bunlardan biri de ağabeyimdir. Sizin yapacağınız win7 silinmeyen dosyaları nasıl silerim diye google sorun ve size program gelecek ve o programla kilitleri kaldırın ve direk silin bukadar o programı hala hatırlayamadım...

Bedava olanını kurdum. Firma olarak yüklemedim. Önceden böyle bir sorun olmuyordu yeni yeni çıktı. Bağlantıyı kesiyor. 2 dk. beklemen gerekiyor. Sonra yeniden bağlanabiliyorsun. Herşeyi paralı yaptılar artık bıktım. Keşke programın adını verenbilseydin.

Bu arada Ammyy zaten kullanıyorum ama Team kullanmam gerektiği zamanlar oluyor.

quote:

Gereksiz yere baglanti yapip kesildiginde programin bu hatalari vermesi normal. Eger lisansli kullanirsaniz bu tur sorunlarla karsilasmazsiniz.

Lisansa para veremem. Ayrıca gereksiz yere bağlantı yapmıyorum. Anlamadım ne demek istediğini??

• Program gereksiz baglantilardan dolayi sahtecilik olmasi suphesiyle bu tur sorunlari veriyor. ASC Unistaller ile programi komple silin. Daha sonra tekrar yukleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naparsan yap bi süre sonra şirket kullanımı şüphesiyle bu duruma atacaktır seni.

En iyisi AMMY kullanmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Proxy kurulum sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Kapanma problemi
    16 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Bedava olanını kurdum. Firma olarak yüklemedim. Önceden böyle bir sorun olmuyordu yeni yeni çıktı. Bağlantıyı kesiyor. 2 dk. beklemen gerekiyor. Sonra yeniden bağlanabiliyorsun. Herşeyi paralı yaptılar artık bıktım. Keşke programın adını verenbilseydin.

Bu arada Ammyy zaten kullanıyorum ama Team kullanmam gerektiği zamanlar oluyor.

quote:

Gereksiz yere baglanti yapip kesildiginde programin bu hatalari vermesi normal. Eger lisansli kullanirsaniz bu tur sorunlarla karsilasmazsiniz.

Lisansa para veremem. Ayrıca gereksiz yere bağlantı yapmıyorum. Anlamadım ne demek istediğini??

Lisans isteyen ve kaldıramadığınız bütün programların kilit açıcısı unlocker programıdır...Daha iyisi varmıdır bilemem.
    Kullanımı silmek istediğiniz dosyanın üzerine fare ile sağ tıkladığınızda program menüsü gözükecek ve sol tuşla tıklayıp ilk önce kilidi açın ve sonra silin bu kadar....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.