Şimdi Ara

teamviewer id değiştirmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mac adress changer kullanarak mac adresini değiştiriyorum ama teaviewerda ki id değişmiyor.nasıl değiştirebilirim?

• Sen yaptın mı ?
    Bu sorunun cevabını ben de arıyorum ve benim için önemli.
  • MAC Adresi değiştirmek işe yaramıyor. Başka bir gizli yöntemle yine Id yi, hatta bağlandığınız IDlerin listesini bile çekiyor program. Kısaca olay MAC ID ile alakalı değil
  • windows 7 için;

ağ ve paylaşım merkezini açın, bağdaştırıcı ayarlarını değiştirine tıklayın, burda kablosuz ve yerel ağ bağlantılarınızı görürsünüz,

yerel ağ bağlantısına sağ tıklayın özelliklere tıklayın, gelen pencerede yapılandıra tıklayın, gelişmiş sekmesine tıklayın ve orda ağ adresi sekmesinde mac adresini girin. mac adresi arasında tre koymaya çalışmayın direkt girin

başlata basıp çalıştır kısmına ipconfig /all yazıp enter a basın ethernet bağdaştıcısı yerel ağ bağlantısı, bunun mac adresinin sadece sonunu değiştirerek girebilirsiniz.

lazım olduğu zaman team id sini bu şekil değiştiriyorum

dikkat etmeniz gereken nokta, kablosuz ağınızın değil, kullanmıyor olsanız bile yerel ağınızın mac adresini değiştirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 23 Nisan 2015; 13:50:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.