Şimdi Ara

Teamviewer'ı bilinçsiz kullandım yardım edin :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    açamadıgım oyunu duzeltmek ıcın oyunun forumunda yetkılı bır kısıye sordum ve oda teamviewer yukle dedı caresizdim yukledım gordu oyunun hatasını her neyse bi baktım adam pc'yi kontrol ediyor ben sanıyordum ki benım ekranı gorucek sadecene her neyse sonradan teamvieweri sildim ve adamıda steamden arkadaslıktan cıkardım adam dedı hackerim felan korkuttu .
    herneyse benım asıl sorum bu adam benım pc'me erişemez değilmi sonucta team vieweri sildim ? ? ?

• Yok kardesim sildiysen hicbir turlu erisemez. Su dönemdede herkes hacker(!) zaten. İtibar etme onlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teamviewer şifre verdikten sonra herkes ile temas kurabilirsin. Silmene bile gerek yoktu :)
    Çok bilinçsiz olunca biraz korkutmuş seni:)
  • Heçkır adam kendini iyi sanıyor demek ki Yok kardeşim sildiysen bir şey olmaz içini rahat tut. Ama bir sonrakine daha dikkatli davranırsın
  • heçkır boys :D dostum kendini hacker sanan lamerler moda oldu son zamanlarda. tw şifresini değiştirirsende olayı çözerdin dostum. kaldıramana bile gerek yoktu. hiç'te sıkıntı yaratacağını sanmıyorum
  • hocam dosya yukleme sekmesinden keyblogger falan gindermis olabilir belki

• hepiniz sağolun değerli kardeşlerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istek gönderir sana kabul etmezsen giremez pcne
  • Havlayan köpek ısırmaz diye bir söz vardır bilirsin :) kayda deger hic bir hacker ben hackerim diye gezinmez :)

Ayrica silmene dahi gerek yoktu programi yeniden baslattiginda sifren degisecekti :)

• Bilgisayardayken trojan falan yüklemişse girebilir aslında.
  • iyide zaten teamviewer de karşı taraf senin pc ni kontrol eder yani belkide adamın kötü bi niyeti yoktu
  • Hocam için rahat etmesi için pc ye bir format at istersen
  • Teamviewer'ı her kapatıp açtığınızda şifre sıfırlanıyor zaten. (Eğer sabit bi şifre belirlemediyseniz) Bu yüzden merak etmene gerek yok, herhangi bi şekilde bilgisayarını kontrol edemez.

• Ne insanlar var bir de forum görevlisi yazık valla siz de merak etmeyin hocam hiç bilşey olmaz

• rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.