Arkadaşlar ben bu programla evimdeki 2 pc yi dosya transferi yapmak için kullanıyorum ama gönderme hızı inanılmaz yavaş ve bu pc ler modeme kablo ile bağlılar, bu sorundan kurtulmam için bana lütfen yardımcı olun gönderme hızı 100 kb le felan gönderio deli olucam modemimin modeli ise USRobotics® Wireless MAXg ADSL2+ Gateway 125mbps
benim tek istediğim kolay bir şekilde 2 pc arasında hızlıca dosya transferi yapmak
Teamwiever, ağdan bağlasanız bile pc leri , internetten bağlantı yapıyor, oyüzden yavaştır.Radmin diye bir program var ağ üzerinde kullanılan onu deneyebilirsin.
peki radmin programıyla dosya transferi hızı yükselme imkanı varmı yani modem üstünden yüksek hızla gönderirmi
Arkadaşım ben 2 bilgisayar arası transferi ethernet kablosu takılı şekilde hizli yaptım bunu ya ortak paylaşılanlara atarak yada msn den dosya aktarımı şeklinde yapabilirsin msn de attığım 5mb lik dosya 1 2 sn içinde gidiodu aynı dağıtıcıya bağlı kablosuz modem le ile de bu şekilde msn üzerinden olabileceğini düşünüyorum gb boyutundaki dosyalar da aynı şekilde hızlı oluyor istersen deneyebilirsin
ethernet ile bağlarken modeme bağlıydı bunlar değilmi
şu şekilde diyim sadece iki bilgisayar arasında lan bağlantısı ile yani iki bigisayarın ethernet portlarından birbirlerine ethernet kablosu ile bağlayacaksın ve paylaşılan klasörlerim gibi yada dosyanın üstüne sağ tuş paylaşıma aç secip eğ bağlantılarım içinden 2. bilgisayarı göreceksin
yada her iki bilgisayarıda dielim 4 portlu modemin var normal şekilde bağlayacaksın internet kullanımı gibi iki pc den de msn e gir normal dosya atar gibi atıcaksın dielim başka arkadaşına dosya atarken 5mb lik dosya 3 4dk sürüosa bilgisayarlar aynı ağ üzerinde die bu şekilde msn ile 1 2 sn civarı sürüo GB boyutunda dosya aktarman için msn kabul etmio tek tek rarlayım msn den atman gerekecek rarla rardan çıkar bu uzun olur o yüzden en kısa yöntem olarak
bilgisayarları ethernet kablosu ile ethernet portlarından bağla ve ağ bağlarından 2 bilgisayarın birbirini gördüğüne emin ol. o şekilde aktarım hızlı olur