Şimdi Ara

Teamviewer 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TeamViewer 7 , uzaktan başka bilgisayarlara bağlanıp, karşıdakine yardım etmenizi veya toplantılar yapabilmenize olanak sağlıyor. Yeni gelişmiş uzaktan bağlanma fonksiyonları ile TeamViewer 7 sizin emrinizde olacak.
    Gelişmiş Sürükle Bırak Özelliği ile kontrol penceresine artık sürükle bırak ile dosya atıp , alabileceksiniz.

Team Viewer yazılım 7. versiyonuyla hergeçen gün kullanıcı sayısını artırmaktadır.

Teamviewer 7

Teamviewer 7

Kaynak:http://kindir.net/yazilim/teamviewer-7-indir_4886.html
    Teamviewer 7 indir

• ben bayadır kullanıyorum iyi bir program
  • Hem telefonumda olsun hem de pcmde olsun her ihtiyaç anında karşı tarafa yardım için ya da kendi pcne uzaktan erişmek için oldukça iyi bir program...
  • Teamviewer'ın Mobil uygulaması da var mıydı?
  • 2-3 haftadır kullanmaya başladım gerçekten çok iyi program
  • selam arkadaşlar. birkaç sorum var. yanıtlayabilirseniz sevinirim. işyerimden evdeki bilgisayara bağlanmak için kullnamak istiyorum bu programı. sabah evden çıkarken açıcam IDyi ve parolayı alıcam. hatta sabit şifre yaptım onunla bağlanıcam buraya kadar ok. ama bu verdiği Idnin süresi var mı. yani ID oluşturdu. ben işyerinden istediğim zaman gün içinde o ID ile bağlanabiliyor muyum. bir de herhangi bir zaman kısıtı var mı. her gün sürekli bağlı kalabiliyor muyum. daha önce başka bir program kullanıyordum free versiyonunda aylık 15 saatti mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juventude

selam arkadaşlar. birkaç sorum var. yanıtlayabilirseniz sevinirim. işyerimden evdeki bilgisayara bağlanmak için kullnamak istiyorum bu programı. sabah evden çıkarken açıcam IDyi ve parolayı alıcam. hatta sabit şifre yaptım onunla bağlanıcam buraya kadar ok. ama bu verdiği Idnin süresi var mı. yani ID oluşturdu. ben işyerinden istediğim zaman gün içinde o ID ile bağlanabiliyor muyum. bir de herhangi bir zaman kısıtı var mı. her gün sürekli bağlı kalabiliyor muyum. daha önce başka bir program kullanıyordum free versiyonunda aylık 15 saatti mesela.

ara ara kopmalar yaşanabiliyor bağlantıdan sebepli...bunun haricinde ticari olmayan sürümde daha önceden bi kaç kez bağlantım program tarafından sona erdirilmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedincisenol

Teamviewer'ın Mobil uygulaması da var mıydı?

Evet android uygulaması var.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: yedincisenol

Teamviewer'ın Mobil uygulaması da var mıydı?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.teamviewer.market.mobile&hl=tr

http://itunes.apple.com/us/app/teamviewer-for-remote-control/id357069581?mt=8

pff bunu bilmiyordum

• Hortlamış gibi olacak ama
    Artık 5 dk dan sonra bağlantı kopuyor ve 20 dk sonra yeni bir bağlantı izni veriyor
    Bunu fark eden var mı?
    Süreyi uzatmanın yolu var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.