Şimdi Ara

TeamFortress2 Türk Server

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim 1. ff2 2.deathrun 3. dodgeball 4. prophunt serverimz war her ipsi değiştiğinden face book linkimizden takip edinhttp://www.facebook.com/pages/TeamFortress-2-T%C3%BCrkiye-BesTOFKingS-Server/134602359954899 İyi Günler.

• Abicim Mükemmel Bir Türk Server hayran kaldım eline sağlık süper oynadık hatırlarsın belki süper arkadaşlar herkeze öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TF2 -- 28 Eylül 2012; 21:46:07 >
  • Teşekkürler Kardeş. / evet hatırlıyorum oynadığımızı.
  • Adam arkadaşın belli oluyor.
    Xkafe ve TurkOGP varken biraz zor işiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Adam arkadaşın belli oluyor.

Evet baya zor ama deniyoruz sanki x kafe ilkde çok tanınıyordu ? yani tamam türkler oraya gitsin ingiliz rus falan yokmu onlar gelir allah allh :D
  • quote:

Evet katılıyorum, başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Evet katılıyorum, başarılar.

Teşekkürler kardeşm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Wow Türk Guild Aranıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başarılar,inşallah TurkOGP,Xkafe gibi bir sunucu olursunuz.Bence bir steam grubu da açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whocares?

Başarılar,inşallah TurkOGP,Xkafe gibi bir sunucu olursunuz.Bence bir steam grubu da açın.

Çok Teşşekür ederim kardeşim / Steam Grubumuz war BesTOFKingS diye Birde Facebook sayfamızda war. ee yapacak tek şey tanıtmak kalıyor bize :)
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoxViLLeTR -- 14 Aralık 2012; 23:56:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yas kac?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server dosyalarınızı ben kurdum her işi hallettim. Bi adam olamamışsınız. 1 Megabit bile olmayan upload hızınızla 4 server açıyorsunuz. Team Fortress'in sunucu listesini kirletiyorsunuz. Başka birşey yok.
  • Xkafede oynuyorum 50 saat geçerli aktif saat oynamak gerekiyordu öyle bişey vardı yazın tabi :P
  • 1 mbit upload hızı ile server mı ?

Turkogp var insan ayırmayan.şu saati bu saati olmayan
  • xkafe şu anda öyle bir uygulama yapmıyor bu bir.(xkafenin 4 tane serverı vardı, o saat olayı sadece 1'deydi, xkafenin kemik oyuncuları bir arada olsun diye)
    ikincisi turkogp insan ayırmadığı için oynamayı bilmeyen 12 yaşında kişilerle dolu.
    xkafeden falan para almıyorum ama durum bu.
    edit:SAXTON HALE serverında, evet Hale serverında birine mikrofondan birşey sorduğum için micspamden banladım bu arada, admin kadrosu da mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 15 Aralık 2012; 0:10:33 >
  • 1.si reklam yapmaya lüzum yok.

2.si Türkiye'de bence düzgün bir Team Fortress 2 sunucusu yok. Bunu öğrenin.
  • quote:

xkafe şu anda öyle bir uygulama yapmıyor bu bir.(xkafenin 4 tane serverı vardı, o saat olayı sadece 1'deydi, xkafenin kemik oyuncuları bir arada olsun diye)
    ikincisi turkogp insan ayırmadığı için oynamayı bilmeyen 12 yaşında kişilerle dolu.
    xkafeden falan para almıyorum ama durum bu.
    edit:SAXTON HALE serverında, evet Hale serverında birine mikrofondan birşey sorduğum için micspamden banladım bu arada, admin kadrosu da mükemmel.

12 yaşındaki kişiler genellikle fun serverında oluyor.Seninde mic spamdan dolayı banlanman doğrudur kanısındayım.Mikrofondan bir şey sorduğun için banlanmazsın.Atıp tutmayalım.Bu arada xkafe neden kapalı bilgisi olan var mı ? Site bazında
  • TF2 nin sadece 1 mesajı var oda sv yi övmüş bu rastlantı mı şimdi :D
  • Konu hort olmuş sanırım ama şu an bildiğiniz sağlam Türk sunucusu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wabisuke

Konu hort olmuş sanırım ama şu an bildiğiniz sağlam Türk sunucusu var mı ?

AhPub.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.