Bildirim
TEAM SOLOMID Fan Kulübü - Worlds - TSM vs Fnatic (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
quote:
Orijinalden alıntı: Yonkou
hotshotgg is the best player in the world , oddone is alien
Sözünü geri al
aslında kast etmek istediğim ''ronaldo dünyanın en iyi futbolcusu messi bu dünyadan değil'' uzun uzun yazmaya üşendim bu şekilde yazdım bendeoddone kraldır en iyi junglerdır,candır,kandır !
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminê
quote:
hotshotgg is the best player in the world , oddone is alien
Sözünü geri al
aslında kast etmek istediğim ''ronaldo dünyanın en iyi futbolcusu messi bu dünyadan değil'' uzun uzun yazmaya üşendim bu şekilde yazdım bendeoddone kraldır en iyi junglerdır,candır,kandır !
Oo tamam o zaman kusura bakma , sende bizdensin o zaman
Ekledim seni_____________________________
-
OddOne stream açtı arkadaşlar , Dyrus ile duo giriyorlar izlemek isteyenler buyursun
http://de.twitch.tv/tsm_theoddone_____________________________ -
yaz beni. favori oyuncum reginald, tf oynayışına bayılıyorum oyşşşş _____________________________ -
-
bu arada takım dünyanın en iyi ad carrylerinden birine sahip ama kimse chaox dememiş _____________________________ -
diamondprox> oddone alex ich> reginald _____________________________ -
-
quote:
bu arada takım dünyanın en iyi ad carrylerinden birine sahip ama kimse chaox dememiş
zaten adamları genel olarak chaox ipten alıyo hep arasırada oddone ama chaox deyip xpecial dememek olmaz fakat dyrus ve reginald bol bol fail olabilen oyuncular fakat tsm bi m5 degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasmettt -- 19 Eylül 2012; 15:08:39 >_____________________________ -
Clup diye yazılmıyor o yalnız. _____________________________ -
dyrus furevaaaa! _____________________________ -
-
-
severim türk sanat müziğini ekle hocam _____________________________ Hayatı yakalamak için bugün ne yaptın? -
-
Top lane-voyboy(wickd)
Mid-FLord(froggen)
Jungler-Saintvicious(snoopeh)
Ad carry-Doublelift(Genja)
Support-Krepo(Xpecial,Nyph)_____________________________
-
-
-
Reginald olmasa katılırdım
Best Wukong NA_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X