Şimdi Ara

TEAM FORTRESS 2 SUNUCU ÖNERİLERİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
15.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Devoin
    baba klan maçları var. ancak Türkiye'de competitive oyuncu ve takım sayısı çok az. Avrupa'da çok iyi yerlerde olan 1-2 Türk oyuncu var, yabancı takımlarda oynuyorlar. aşağı liglerde oynayan 1-2 tane de Türk takımı var.

    birçok oyuncuda da potansiyel var, faaliyet yok. ben çok iyi oynarım diyen birçok insan gerçekten de iyi oynuyor ama Avrupa arenasında 6v6 oyunda onları göremiyoruz. zaten 7/24 tf2 takılan tayfanın yarısı 12-13 yaşında çocuklar, hepsi de kendini competitive oyuncu sanıp 2 haftada bir başka bir takıma giriyor. zaten o takımlar da yine kendileri gibi ayda bir takım değiştiren kişiler tarafından açılmış takımlar.

    senin anlayacağın var olan potansiyel kullanılamıyor. piyasa biraz kötü (: 1-2 ay oyna alış, sonra klan işlerine falan adım atarsın. hatta ben bizzat sokarım seni
  • İleride bir klan kurarız belki belli mi olur


    Bu arada bir Türk serverı da benden. Yeni açıldı.
    Herkesi bekleriz. Noob/Pro farketmez


    TurkOGP # TF2 = 188.132.221.86:27015
  • OGP'yi daha önce hiç görmemiştim.
    Serverın özellikleri hakkında bilgi verebilmen mümkün mü? XKafe yerine orayı doldururuz belki (:
    (Gerçi daha çok CS'ye yönelik bi platform gibi geldi bana ama..)
  • 2010 kuruluşlu olduğundan olabilir belki de :)
    Daha çok Cs:Source'a yönelik ama diğer oyunlar için de sunucu sağlıyorduk. Özellikle CS:S'de bir çok server kiraladık. CS:S ve L4D2 için kendi serverlarımız vardı ek olarak bir de TF2 açalım dedik.


    Server aslında standart serverlar gibi denebilir.
    Ek olarak;
    -Anında Respawn var
    -CP haritaları var sadece

    Sanırım bu kadar
  • arkadaşlar bazı serverlarda pyro olanlar beni havaya uçuruyorlar... adam alev silahı ile beni yerden 15-20 metre yukarı zıplattırıyor... bu serverdaki vip üyelerin kazandığı bir özellik mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caprinx

    arkadaşlar bazı serverlarda pyro olanlar beni havaya uçuruyorlar... adam alev silahı ile beni yerden 15-20 metre yukarı zıplattırıyor... bu serverdaki vip üyelerin kazandığı bir özellik mi ?

    Vip olayı sadece Saigns.de ve Night Team sunucularında vardır (onlarında toplam 50 tane serverı var 7000 server arasından).Vip olayına takmayın oynadığınız hiç bir sunucuda karşılaşmayacaksınız. O özelliğide mause'ın sağ tuşuna tıklamayı denerseniz siz de yaparsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caprinx

    arkadaşlar bazı serverlarda pyro olanlar beni havaya uçuruyorlar... adam alev silahı ile beni yerden 15-20 metre yukarı zıplattırıyor... bu serverdaki vip üyelerin kazandığı bir özellik mi ?

    Pyro'nun 3 alev silahı vardır.
    Backburner harici diğer 2 silahının "airblast" özelliği vardır.
    Mouse'un sağ tuşuna bastın mı silah hava üfler.

    Sana gelen: roket, generade bomb, sticky, beysbol topu, flare gun mermisi, huntsman oku gibi cisimleri geri çevirerek düşmanı kendi silahıyla vurabilirsin. buna "reflect" diyorlar genelde.
    Ayrıca düşmanı havaya zıplatabilirsin veya yüksek bir yerden ittirebilirsin.
  • Merhaba. TF ile ilgili bir sorum olacaktı. Ben bu oyunu 1-2 sene önce oynuyordum. Daha sonra araya zaman girdi ve serverlara nasıl bağlantı yapacağımı unuttum. Yanılmıyorsam consoleda ip adresi yazdığımız bir komut yazıyorduk. Fakat bir türlü bu komutu bulamadım. Biri yardımcı olursa çok makbule geçecek :)
  • Find Servers bölümündeki Favorites bölümüne Add Server diyerek IP'sini oraya yazarak bir sunucuyu favorilerine eklersin ve çift tıklayarak girebilrisin ayrıca durumunu da kontrol edebilirsin.

    Ama sen direk komutu yazıp girmek istiyorsan:
    connect ...(tabiki noktalı yere ip gelecek) diye gireceksin. eğer girmeye çalıştığın sunucu şifreliyse ve biliyorsan connect ...; password ... diye gireceksin de şifreli servera girme ihtiyacı duymazsın galiba yine de gelecekte olursa diye aklında bulunsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gvngngr

    Find Servers bölümündeki Favorites bölümüne Add Server diyerek IP'sini oraya yazarak bir sunucuyu favorilerine eklersin ve çift tıklayarak girebilrisin ayrıca durumunu da kontrol edebilirsin.

    Ama sen direk komutu yazıp girmek istiyorsan:
    connect ...(tabiki noktalı yere ip gelecek) diye gireceksin. eğer girmeye çalıştığın sunucu şifreliyse ve biliyorsan connect ...; password ... diye gireceksin de şifreli servera girme ihtiyacı duymazsın galiba yine de gelecekte olursa diye aklında bulunsun


    Çok teşekkür ederim. İlk fırsatta deneyeceğim.
  • bazı sunucular da listeye eklenmiştir.

    özellikle TurkOGP sunucusu son zamanlarda çok doluyor. XKafe'den daha fazla dolduğunu bile gördük. İkinci bir dolu Türk serverının olması iyi oldu.
  • Yılbaşına özel TF2'de Rank 1.sine 20 Dolarlık oyun hediye edilecektir.

    Yılbaşı günü rank 1.sine 20 dolarlık bi oyun hediye edilecektir (istediği bi oyun 20 doları tutana kadar alınacaktır) ve sonrasında her hafta rank 1.sine şapka hediye edilecektir. TurkOGP'nin katkılarıyla, ilginize teşekkür ederiz.

    EDIT: İlk mesajda bir düzenleme yapabilir msiiniz acaba?

    TurkOGP TF2 serverı hakkında istek, şikayetleriniz içinwww.turkogp.com ziyaret edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 21 Aralık 2010; 2:31:21 >
  • Siteyi ekledim konunun içeriğine.

    Peki siz TurkOGP'nin yöneticilerinden misiniz yoksa TF2 Serverının adminlerinden misiniz? TF2 serverında adminlik yapan kişilerdenseniz Steam'deki nickinizi açıklayabilmeniz mümkün mü belki tanırım.
  • TurkOGP yöneticisiyim aynı zamanda TF2 serverında admin de oluyorum zaten . Sitede de burdaki aynı nicki kullanıyorum :)

    Steamde nickim шн²
    Eklemek isterseniz ise Acc.name : psychosocialquad



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 21 Aralık 2010; 20:53:25 >
  • TurkOGP genellikle Counter-Strike'a dayalı bir server olduğu için ve adminleri pek TF2 bilmediği için(ofansif anlamayın) genelde serverda denetleme ve yönetme işlerini esasen TurkOGP'nin eski adminlerinden olmayan kişiler yapıyor, diye biliyorum en azından.
    İlk açıldığı zaman adminlik görevi Serious Error ve Ducky'ye verilmişti diye biliyorum(Steamdeki nicknameleri bunlar). 1-2 hafta öncesine kadar Serious Error servera girmeden dolmaya başlamıyordu ve bu kişinin daha önce başka bir oynun TurkOGP serverında adminlik yapmadığı söylendi bana.

    Soruyu sormaktaki maksadım buydu
  • Doğrudur.

    Yönetim 5 kişiden oluşuyor ve genelde her birinin de bir işi veya okulu var. Bu yüzden adminlik işlerini hep bize yakın kişilere veya iyi biri olarak tanıdıklarımızın başvuruları ile veriyorduk ki hala aynı şekilde devam ediyoruz.

    Serious Error yönetime katılan son kişi oldu ve sayı 6 ya çıktı. TF2 serverının yönetimi çoğu zaman vaktini TF2 ile geçiren birine verilmeliydi o da Serious Error abimiz oldu. Başka adminlik alanlarda var sanırım. Pek TF2 giremiyorum hatta diğer oyunlara da fazla giremiyorum geriden geriden geliyorum bilgi konusunda :)

    Son olarak da hayatında REKABET denen durumu görmemiş server sahiplerinin bir TurkOGP yazısından rahatsız olup da kendi serverlarından banlamaları da çok gülünesi bir durum. Nitekim aynı kişiler bizim serverımıza da giriyor ama hiç bir şekilde ne bir taciz ne de BAN atılıyor.
    Bu arkadaşları CSSye davet ediyorum. Rekabetten payına düşeni almış bir çok server yönetimi var CSSde ve her biri diğerinin serverında rahatlıkla oynayabilir. Serverda IP yazmak tabii ki ban gerektirir. Ama STEAM FRIENDSLISTten arkadaşını çağırması kişinin bileceği iştir ve hiç bir serverın yöneticilerini alakadar etmez ve etmemelidir de. Umarım mesajım gerekli yerlere ulaşır. :)




  • Taner Abi bu foruma girmediği için mesajınızın gerekli yere ulaşacağını sanmıyorum ama ben olsam banlanan kişilerin -çoğusu 13/14 yaşlarında çocuklar, nerde ne yapacakları belli olmuyor- de tam anlamıyla suçsuz olup olmadığını bilmeden kesin bir yorum getirmezdim.
    Kendisine ulaşıp bi konuşursanız size anlatacak şeyleri vardır belki.

    Yine de ben hem XKafe'yi hem TurkOGP'yi (çoğu DH TF2 oyuncusunun Favorites listesini oluştururken yararlandığı)bu listeye ekledim. İçinde bulunmadığım bi olay olduğu için tarafsız kalıyorum.
  • @ gvngnr

    Zaten ben de diyorum ki Serverda yapacağı reklam küfür vs de BAN tabii ki atılır. FrinedsListten arkadaş çağırdı diye ban yiyen Yöneticilerimiz bile var. Orası biraz tuhafıma gitti.
    Ben de şu an girsem muhtemelen TurkOGP yazdığı için ban yiyeceğim. :)

    Neyse, kimseyi kötülemek falan değil amacım. Ne de olsa TurkOGP de XKafe de bir yere gelmiş server sağlayıcıları.
  • vee ben de ban yedim =)

    beni duymuş olmalılar
  • Nighteam sunucuları ayrıca sunucuları favorilere eklemeye dair küçük bir yazı mesaja eklenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.