Şimdi Ara

TDU2 mi NFS Hot Pursuit mi Acil !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizce hangisi Test Drive Unlimited 2 mi NFS Hot Pursuit mi ? Ya ben biraz daha gta havası olan bir yarış oyunu arıyorum ı , tdu2 buna biraz benziyor oyun çok güzel ama hot pursuitin güzel tarafıda lamborghinler ve polisler falan sizce hangisi ?.Shift 2 almıştımpek beğenmedim daha doğrusu simulasyon oldugu için beceremedim pek bir güvenimde kalmadı bu yüzden ea ye sizce hangisi.

• İkiside güzel. Hot Pursuit yarış ağırlıklı TDU 2 daha sosyal bir oyun ve yarış kısmını pek sevmiyorum. Dinamikleri kötü. Hot Pursuit'ın daha arcade olması var bide TDU 2 daha sim. e kayıyor + TDU 2'de server sorunları var. Buna göre seç birini baya farklı oyunlardır. Arasında seçim yapılıcak gibi değil yerinde olsam ikisinide alırdım.
  • bu arada ikisininde videolarını izledim nfs acaib hızlı zor bir oyuna benziyor.
  • nfs berbat ötesi. diğeri hakkında bilgim yok.
  • Hot Pursit çok güzeldi bence onu al.
  • Hot Pursuit
  • Tdu2 oynamadım ama Hot Pursuit i beğendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Sims 3 Ps3'te nasıl?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Test Drive Unlimited 2 içerik olarak daha zengin bir oyun.
  • tdu2 hayatımda oynadığım en berbat en rezil araba yarışı oyunudur. yanından bile geçme..

nfs hp2 ise oynadığım en iyi arcade yarış oyunudur.
  • gamepad veya direksiyon ile oynayacaksan kesinlikle tdu2 . oyun simi andırıyor ve acayip zevkli direksiyon ile.

arcade yani gta tarzı istiyorsan hot pursuit .

kişisel tercihim : tdu2
  • Direksiyon varsa TDU 2 derim. Ayrıca TDU 2 ile Hot Pursuit tam olarak kıyaslanacak oyunlar değil. Hot pursuit "Racing" kategorisinde yer alır TDU 2 "Driving Sandbox" kategorisinde yer alır.
  • TDU2 sim olmaya çalışmış bir arcadedir,Shift serilerinden kötü

Eğlence olarak Hot Pursuit 2010 harika
  • Hot Pursuit iyidir.
  • Hot Pursuit NFS tarihinin en iyi 2. oyunudur bana göre 1. Most Wanted tabii ki, TDU2 den ise uzak dur.
  • Ya TDU2 yi böyle bilmiyordum arabalar falan cipler bayağı güzel yapmışlar ama kötü diyorsunuz ben zaten özgür olabileceğim bir oyun arıyorum birde kolay olmalı , GTA 4 almayı düşünüyordum TDU 2 görünce fikrim değişmişti sonra Most Wanted oynamışlığım olduğu için birde Hot Pursit katayım dedim.Serbest modda gezme varmı HP de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolch

Ya TDU2 yi böyle bilmiyordum arabalar falan cipler bayağı güzel yapmışlar ama kötü diyorsunuz ben zaten özgür olabileceğim bir oyun arıyorum birde kolay olmalı , GTA 4 almayı düşünüyordum TDU 2 görünce fikrim değişmişti sonra Most Wanted oynamışlığım olduğu için birde Hot Pursit katayım dedim.Serbest modda gezme varmı HP de ?
    Hot Pursuit 3'te serbest gezi var ama serbest gezi sırasında haritaya bakamıyorsunuz ve dolayısıyla nereden gideceğinizi şaşırıyorsunuz. Gerçekten çok kötü bir durum.
    Ayrıca TDU2 oynanamayacak kadar kötü bir oyun değil. Sadece sürüş dinamikleri biraz gerçekçilikten uzak, o kadar.

• ikisinide oynadım, Hot Pursuit klasik yeni NFS serilerinden. Sadece yarış ne doğru düzgün gezebiliyorsun ne de modifiye tarzı özellikleri var.
    TDU2'ye gelince, 1'in gölgesinde kalmış nedeni ise klavye ile oynamak gerçekten zor. Direksiyonun varsa TDU2 al, yoksa Hot Pursuit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 26 Temmuz 2011; 12:18:32 >
  • şimdi ikisindende vazgeçicem he önerebileceğiniz bir yarış oyunu varmı , bu arada shift 2 var bende pist yarışlarını hiç sevmiyorum grafiklerine aldandım .
  • Bu arada TDU2'yi rahat oynamak için direksiyon olması şart değil. Xbox 360 tarzı bir gamepad ile de rahat oynanır.
  • TDU2 Klavyeyle hiç mi oynanmaz ? bu arada önerebileceğiniz bir yarış oyunu varmı grafikleri iyi olan pist yarışı olmasın , malum ramazan geliyor evde oruçluyken bi oyun lazım DİRT 3 falan nasıl ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.