Şimdi Ara

TDU2 İNDİRİYORUM...Bikaç ufak soru..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu tarzda bir oyun arıyordum interntte gezerken tdu1 oyununun bmw e36 m3 videosunu izledim adeta oyuna aşık oldum zaten e36 hastasıyım :D nese gelelim sadete...internetten çok araştırma yaptım tdu1 i daha çok tavsiye ediyorlar fakat internetten tam 1 saattir araştırıyorum torrent olarak indirme yok tdu1i ama tdu2i buldum indirio şuanda gayette hızlı ... tdu2 1e göre daha vasat diyorlar kullanış şeklinden dolayı gerçekçilik hissi 1de daha fazlaymış pek önemli değil benim için peki bu oyuna BMW E36 M3 EKLEYEBİLİRMİYİZ???

• up up up arkadaşlar lütfen yardım yoksa yarın sabah kalkar kalkmaz silivri merkeze gidip bütün cdcileri gezicem tdu1 i alıcam...
  • bulursan pm at
  • td2 ye arac eklenmiyor benim bildigim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKKCN

up up up arkadaşlar lütfen yardım yoksa yarın sabah kalkar kalkmaz silivri merkeze gidip bütün cdcileri gezicem tdu1 i alıcam...

Gerçekten çok merak edıyorum ulaşım parası cd parası verene kadar steamde indirimlerdeyken nıye almadın ? 7.5$ veremıycek durumdamısın ?

hala cdcilere para kazandıran var ne dıyımki
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Orijinalden alıntı: HKKCN

up up up arkadaşlar lütfen yardım yoksa yarın sabah kalkar kalkmaz silivri merkeze gidip bütün cdcileri gezicem tdu1 i alıcam...

Gerçekten çok merak edıyorum ulaşım parası cd parası verene kadar steamde indirimlerdeyken nıye almadın ? 7.5$ veremıycek durumdamısın ?

hala cdcilere para kazandıran var ne dıyımki

+1 yeri geliyo 5$ a bile düşüyo online oynamak varken bi süre sonra sıkıcak olan sadece single oynacaksın,hem orjinal oyunun olmus olur
  • Yok arkadaslar cok sukur alamayicak bi sikintim yok fakat bu bahsettiginiz steam olayi nedir bilmiyorum tam olarak ne oldugunu ? :S zaten oyunu indirdim daha oynayamadan diger eve gectim laptop kaldirmiyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.