Şimdi Ara

td100-ii vs fiio 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kulaklığı fiio 5'le takviye etsem boşa para mı harcamış olurum ya da ne derece bi katkısı olur?genelde telefon ve laptoptan şarkı dinliyorum bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum kulaklık 32 ohm yanılmıyosam

• Boşa para harcamış olursun.Ses seviyesi yeterli gelmiyorsa ya da bass boost için alabilirsin ama kaliteye pek etkisi olmaz
  • anladım teşekkür ederim benim isteğim ses netliğinin biraz daha artması.. bunun için sansa clip tarzı bi player ne derece etkili olur?yani çok bariz değişim olur mu ses kalitesinde yoksa çok küçük bi fark mı olur?
    quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Boşa para harcamış olursun.Ses seviyesi yeterli gelmiyorsa ya da bass boost için alabilirsin ama kaliteye pek etkisi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlass

anladım teşekkür ederim benim isteğim ses netliğinin biraz daha artması.. bunun için sansa clip tarzı bi player ne derece etkili olur?yani çok bariz değişim olur mu ses kalitesinde yoksa çok küçük bi fark mı olur?
    quote:

Boşa para harcamış olursun.Ses seviyesi yeterli gelmiyorsa ya da bass boost için alabilirsin ama kaliteye pek etkisi olmaz

Çoğu amfi ses netliğini arttırmaz.. Hatta iyi amfiler transparan olur.. Sadece sesi güçlendirme görevi yapar..
    E5 le ses biraz artar, biraz da bas kazanabilirsiniz..

Telefon ve laptop a göre sansa clip istediğinizi verebilir.. Hangi cihazlardan bahsettiğinizi bilmiyoruz ama clip in ses kalitesi özellikle Flac formatlı müziklerde oldukça iyidir..

• peki ses kalitesi bilgisayarda oynattığım flac parçalara göre farklılık gösterir mi kalite açısından?laptopta uyduruk bi ses kartı var realtek high def. aud. diye.. winampla flac parça çalınabiliyo ama ses kalitesinde öyle ahım şahım bi değişim olmuyo 320 kps'ye göre
    quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

anladım teşekkür ederim benim isteğim ses netliğinin biraz daha artması.. bunun için sansa clip tarzı bi player ne derece etkili olur?yani çok bariz değişim olur mu ses kalitesinde yoksa çok küçük bi fark mı olur?
    quote:

Çoğu amfi ses netliğini arttırmaz.. Hatta iyi amfiler transparan olur.. Sadece sesi güçlendirme görevi yapar..

Telefon ve laptop a göre sansa clip istediğinizi verebilir.. Hangi cihazlardan bahsettiğinizi bilmiyoruz ama clip in ses kalitesi özellikle Flac formatlı müziklerde oldukça iyidir..

• quote:

peki ses kalitesi bilgisayarda oynattığım flac parçalara göre farklılık gösterir mi kalite açısından?laptopta uyduruk bi ses kartı var realtek high def. aud. diye.. winampla flac parça çalınabiliyo ama ses kalitesinde öyle ahım şahım bi değişim olmuyo 320 kps'ye göre
    quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

quote:

Evet farkeder..

• Teşekkür ederim sabırla cevapladığınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkür ederim sabırla cevapladığınız için

Rica ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.