Şimdi Ara

tcpsvcs.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC ilk açılışta çok yavaşladı Görev Yöneticisine baktığımda tcpsvcs.exe'nin işlemcinin %99'unu kullandığını gördüm . Bunu sonlandırdım, arayıp buldum silmem işe yaramadı tekrar açılınca yeniden aynı şey oldu. Msconfig'den baktım bununla alakalı bişey yok yinede belki alakalı bişey vardır diye Msconfig'tekilerin tümünü kaldırdım yeniden başlattığımda baktım yine aynı.

Tüm programları denedim. (Spybot - Search & Destroy, Ad-Aware SE Personal, Fast Cleaner v4.5, BitDefender, Norton 2004, Panda, AntiVir vs....) Olmuyor!

Kafama takıldı bilen varsa şu lanet tcpsvcs.exe nedir ne değildir nasıl kurtulunur söylesin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless -- 25 Eylül 2004, 2:32:58 >

• arkadaşım bu linke bi bak istersen burda removalı var
    http://www.2-spyware.com/file-tcpsvcs-exe.html
    inşallah bu yasak diildir
    saygılarımla işine yaramazsa bi pm at arayayım bir daha

• bilgisayarını harbi bir virus taramasından geçir derimm
  • bencede
  • Arkadaşlar BitDefender, Norton 2004, Panda, AntiVir sice virüs programı değil mi?
    Dikkatli okumanızı öneriyorum

baronofhell yardımın için saol olmadı ama eywallah.
    Regeditten en son denedim bu sefer oldu
  • remleri çıkar, remin alt kısmındaki bakır iletkenleri silgi ile sil. yerine tak.
  • abi isminin altındaki resim linux taraftarlarını biraz sinirlendiricek :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    15 yıl önce açıldı
    system 32 wbem
    19 yıl önce açıldı
    %systemroot%
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Getrue

remleri çıkar, remin alt kısmındaki bakır iletkenleri silgi ile sil. yerine tak.

Yapma ya başka ne yapılabilir acaba işlemciyide çamaşır makinasında bi yıkasam mı veya toptan kasayı bulaşık makinasına atayım

Inf_onb bende linux taraftarıyım ama beni sinirlendirmiyor. O bi gerçeği yansıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless -- 26 Eylül 2004, 13:53:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.