Ben de şunu soracağım.Benim zoom modemin menüsünde virtual server diye bir bölüm yok.5510 kullanıyorum.nasıl açabilirim portları mı? Teşekkürler.
Benim modem de aynı. Doğru virtual server felan yok ama port açılıyor. Advanced Setup deyip NAT seçiyorsun. Sonra NAT Global Info'yu NAT Rule Entry yapıyorsun. Çıkan sayfada add deyip açacağın portun özelliklerini belirliyorsun. O kadar. Sonra Write Settings to Flash deyip kaydetmeyi unutma.
bu portlar ne işe yarar......
quote:
Orjinalden alıntı: Finished
Screen shotunu çektim buraya nasıl ekleyeceğim
yeterli olmustur sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: dustyboy
quote:
Ben de şunu soracağım.Benim zoom modemin menüsünde virtual server diye bir bölüm yok.5510 kullanıyorum.nasıl açabilirim portları mı? Teşekkürler.
Benim modem de aynı. Doğru virtual server felan yok ama port açılıyor. Advanced Setup deyip NAT seçiyorsun. Sonra NAT Global Info'yu NAT Rule Entry yapıyorsun. Çıkan sayfada add deyip açacağın portun özelliklerini belirliyorsun. O kadar. Sonra Write Settings to Flash deyip kaydetmeyi unutma.
Biraz daha açıklayabilir misin? Nasıl nat seçiyorum?
www.portforward.com bu hususta en detaylı sitedir kadeşler
5510 anlatılmamış.Help
quote:
Biraz daha açıklayabilir misin? Nasıl nat seçiyorum?
Modem ayarlarına girince configuration kısmında NAT yazıyor. Oradan gireceksin.
harbiden 100 lerce model arasında seninki yok
Configuration'un hiçbir yerinde nat yok başka bir ismi olabilir mi?
quote:
Configuration'un hiçbir yerinde nat yok başka bir ismi olabilir mi?
bu zoomlarda dmz diye bişey vardı ondan bütün portlara izin ver sen en iyisi detaylı yardım bulana kadar
Maalesef o da yok
quote:
Maalesef o da yok
portforward.com daki zoom modellerinden hiçbirine benzemiyormu senin modemin konsolu belki fikir edinebilirsin ayrıca zoomun kendi destek sayfası yokmu mesela ben d-link kullanıyorum onun tr sayfasında detaylı anlatmış