Şimdi Ara

'tcp 1000' ve 'udp 1100' portlarını nasıl açarım??????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi "tcp 1000" ve "udp 1100" portlarını nasıl açarım?. Teşekkürler.

• evet ben de öğrenmek istiyorum...
  • adsl modemının ayarlarına gırıp
    mısal zoom, 10.0.0.2 ınt explorer adres cubuguna yaz enter la..

kullanıcı adı password u gır..

zoom ıcın,
    advanced setup sayfasında
    vırtual server..

oraya acacagın portu yaz udp mı tcp mı sec.. bılgısayarının ıp sını yaz. modemın sana verdıgı ıp yı.. ekle de. ıslemler bıttıkten sonra. modemı reboot etmeyı unutma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

adsl modemının ayarlarına gırıp
    mısal zoom, 10.0.0.2 ınt explorer adres cubuguna yaz enter la..

kullanıcı adı password u gır..

zoom ıcın,
    advanced setup sayfasında
    vırtual server..

oraya acacagın portu yaz udp mı tcp mı sec.. bılgısayarının ıp sını yaz. modemın sana verdıgı ıp yı.. ekle de. ıslemler bıttıkten sonra. modemı reboot etmeyı unutma..

Eyvallah

• Ben de şunu soracağım.Benim zoom modemin menüsünde virtual server diye bir bölüm yok.5510 kullanıyorum.nasıl açabilirim portları mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Finished

Ben de şunu soracağım.Benim zoom modemin menüsünde virtual server diye bir bölüm yok.5510 kullanıyorum.nasıl açabilirim portları mı? Teşekkürler.

nasıl yok bu 5510 usb modem mi ? usb modemlerde port sorunu yoktur.her yolun acık dikkat et :D
  • Screen shotunu çektim buraya nasıl ekleyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben de şunu soracağım.Benim zoom modemin menüsünde virtual server diye bir bölüm yok.5510 kullanıyorum.nasıl açabilirim portları mı? Teşekkürler.

Benim modem de aynı. Doğru virtual server felan yok ama port açılıyor. Advanced Setup deyip NAT seçiyorsun. Sonra NAT Global Info'yu NAT Rule Entry yapıyorsun. Çıkan sayfada add deyip açacağın portun özelliklerini belirliyorsun. O kadar. Sonra Write Settings to Flash deyip kaydetmeyi unutma.
  • bu portlar ne işe yarar......
  • quote:

Screen shotunu çektim buraya nasıl ekleyeceğim

yeterli olmustur sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: dustyboy

quote:

Benim modem de aynı. Doğru virtual server felan yok ama port açılıyor. Advanced Setup deyip NAT seçiyorsun. Sonra NAT Global Info'yu NAT Rule Entry yapıyorsun. Çıkan sayfada add deyip açacağın portun özelliklerini belirliyorsun. O kadar. Sonra Write Settings to Flash deyip kaydetmeyi unutma.

Biraz daha açıklayabilir misin? Nasıl nat seçiyorum?

• www.portforward.com bu hususta en detaylı sitedir kadeşler
  • 5510 anlatılmamış.Help
  • quote:

Biraz daha açıklayabilir misin? Nasıl nat seçiyorum?

Modem ayarlarına girince configuration kısmında NAT yazıyor. Oradan gireceksin.
  • harbiden 100 lerce model arasında seninki yok
  • Configuration'un hiçbir yerinde nat yok başka bir ismi olabilir mi?
  • quote:

Configuration'un hiçbir yerinde nat yok başka bir ismi olabilir mi?
    bu zoomlarda dmz diye bişey vardı ondan bütün portlara izin ver sen en iyisi detaylı yardım bulana kadar
  • Maalesef o da yok
  • quote:

Maalesef o da yok
    portforward.com daki zoom modellerinden hiçbirine benzemiyormu senin modemin konsolu belki fikir edinebilirsin ayrıca zoomun kendi destek sayfası yokmu mesela ben d-link kullanıyorum onun tr sayfasında detaylı anlatmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.