Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (885. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.106
Cevap
501
Favori
1.018.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam emin misiniz amazonda o fiyata satıldığına. Şu an sadece mediamarktta görünüyor c855 serisi. O da 75 inch in fiyatını 95 binden 125 bine çıkardı 1-2 gün önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamak ve film izlemek için oled almak mantıklı mıdır? Görüntü kalitesi çok güzel ama şu bahsedilen oled yanığı yüzünden almaya çekiniyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet, amazonda dün sabah satıldı.125 bin tl liste fiyatı. İndirim yapacağı zaman 89 bine çekip % 10'da indirim gösteriyordu. Her zaman değil, bazı günlerde. O indirimli akşamları takip etmek lazım. Gerçi artık vatanda da kalmadı, tek tabanca kaldı mediamarkt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 9 Temmuz 2025; 17:28:3 >
  • hibo H kullanıcısına yanıt
    İndirim ile 37 bin ama dediğin gibi beklemek lazım.

• Spingbeng S kullanıcısına yanıt
    oyunda ve filmde sabit logo olmadığı için sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    65 bin tl olduğunu görseydim anında alırdım kaçırdığıma üzüldüm. Tekrar stoklara girer mi acaba amazonda. Mediamarktın o fiyatlara düşeceğini hiç sanmıyorum.

• nc39 kullanıcısına yanıt
    Sorun neyde oluyor hocam o zaman? Sadece tv izlemekten mi?

oledlerde, sabit logo şekil olduğunda zamanla o pixellerde yanma oluyor ve iz kalıyor. yeni nesil tv lerde artık bu ozelikler gelişti, yanma oluyor olmaz diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Gireceğini sanmam. Prime indiriminin ilk günüydü. Heralde 10 tane falan şov amaçlı satttılar.

• 26.800e amazondan siparişi verdim. ctesi teslim diyor ama şehrimde tcl servisi yok galiba arayıp kayıt oluşturacağız sanırım. kendimiz kurabilir miyiz bunu? sağında solunda bir sorun çıksa servis raporu isterler o biraz dert olur gibi.

• ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    Tv geldikten sonra Tcl Müşteri hizmeteni arayip servis kaydı oluşturuyorsunuz, onlar size servis yonlendiriyor, servis sizi arıyor. Siz kurmayın, kutudan nasil çıkacağını Tv de bir sıkıntı olup olmayacağını bilemezsiniz.

• c755 65inç var neyle ekranı siliyorsunuz miniled tvnin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dts 12 D kullanıcısına yanıt
    75C855 ekranını Mikrofiber temizlik (güvenli bir marka) bezi ile ekranı siliyorum kuru veya hafif nemli olarak, tozlu ise kuru, parmak el izi gibi varsa az nemli Mikrofiber temizliyor.

• edede34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu tv den almayı düşünüyorum. Memnun musunuz tv den?

Bir ihtimal ara ara bakayım ben 😄 denk gelirsem çok iyi olur.

Tv de Oyun konusu ayrı bir uzmanlık alanı onu oyuncular daha iyi bilir! Uydu tv ve uygulamalar olarak hiç sorun ve bir eksiklik yaşamadım, Netflix YouTube vs gibi prime üyeliklerim de var. Bin kadar uydu yayınları ve sonsuz medya ürünleriyle 75C855 ile okyanus içinde gibiyim👍 Güncellemelerin hepsi otomatik güncelleme açık. Ayarları temelde akıllı ayarları seçip manuel olanları deneme yanılma sonucuna göre yapılandırıyorum. Orijinal gelen yazılım kullanıyorum ki bazen güncelleme alıyor. Meraklıları kendileri temin ettikleri yeni varsaydıkları yazılımları yüklediklerini paylaşımlarda görüyorum ki tabi bu bir tercih meselesi! Eskilerin bir deyimi vardır; "fazla kurcalarsan b*ku çıkar" derler😉 Ben gereksiz kurcalamıyorum.
    Anlaşılır olan; ben mayıs başında amazon satıcısından 81 k fiyatla aldım indirimli. Sıfır kutu bulunca uygun fiyatlı güvenilir satıcıdan kaçırmayın alın derim👍

• edede34 kullanıcısına yanıt
    Şu an mediamarktta indirimle 85 bine düşmüş fiyatı. Fiyatı iyi gibi geldi bana. Alınır mı sizce bu fiyata?

• 40-45 bin bandında 75 inç tv bakıyorum TLC C655 ve TLC C655PRO dikkatimi çekti. arada 3 bin tl fark var. Hangisi daha alınasıdır?

• Evet, 75 C7K da Mediamarktta 117.000 TL'den giriş yapmış. Mediamarkt Almanyada aynı tv 1400 euro (65.800 TL)

Teşekkürler TCL, teşekkürler sevgili devletimiz. Bizi bir Almandan %77 daha değerli hissettirdiğiniz için...

mediamarkt
    TCL 75C7K 75 inç 189 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K QD-Mini Led Google TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-75-inc-189-ekran-144hz-4k-qd-miniled-google-tv-1247309.html

https://www.mediamarkt.de/de/product/_tcl-75c7k-qd-mini-led-tv-flat-75-zoll-189-cm-uhd-4k-smart-tv-2989210.html

On bin indirimle iyi fiyat hala tv almamış olsaydım alırdım 85 bine 75C855 tv👍 Daha önemlisi tv izleme ortamı uygunsa ve 75 inç den daha büyük tv de gözün varsa alma bunu, ben gibi hayıflanıp durursun!🤓 Daha büyük ekran merakın varsa mini led belki bir süre sonra 85-98 düşer 🤔

• 
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.