Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (853. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.399
Cevap
480
Favori
969.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ikisi de benzer 60 hz orta halli tv. T7B serisi C655'in birebir eşiti ve QLED. Parlaklığı 450 nit, P755'in parlaklığı 350 nit ve direct led, qled değil. Diğer özellikleri benzer sayılır. Yurtdışındaki T7B'lerde subwoofer varmış, ama burda satılanları nereden getiriyorlarsa subwoofer yok. 755 veya T8B serisi olmuyorsa C745, o da olmuyorsa C655pro, sonrasında C655 veya T7B tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 11 Nisan 2025; 19:18:28 >
  • hibo H kullanıcısına yanıt

Verdiğiniz cevap için teşekkürler

gerçekten değerli bilgiler sağolun

sorun şu ki bu iki tv arasında kalma sebebim p755 olanı 40bin tl ye alabiliyorum 75inç. İnternet sitelerinde 70bin tl den aşağı yok bu ebat.

T7B olanı ise 45-50 bin tl arası buluna biliyor yine 75inç olanı

o zaman 40 bine 75inç p755 almak o kadarda mantıklı değil? Mini ledler çok pahalı 40 bini geçmek istemiyorum 75inç olarak

yoğun bir kulanımım yok haftada 1 maç 1 film. Geriye kalan haber kanalları. Oyun oynamam dizi platformlarına üyeliğim yok izlemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 11 Nisan 2025; 21:36:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar C745 modeli için tavsiye ettiğiniz görüntü ayarları nedir? Özellikle film ve spor içerik olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husnu89 H kullanıcısına yanıt
    Bende ps5 icin ariyorum goruntu ayari

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JQKER kullanıcısına yanıt

75 C 755 bile 62.000 TL'den satılıyor. 745 muadili 75 T8B 55.000 TL

40 bin tl ye 75inç p755 almak mantıklı mı?

bütçe o. limit o. 40 bini geçmek istemiyorum.

salona da en iyi 75 uyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 11 Nisan 2025; 22:39:59 >

pro olan vatanda 46 imiş zehirleme beni 40 ı geçmemeliyim

elim kredi kartına gidip geliyor :)))

geç, geç... sonra pişman olursun.

aldım. 3 taksit.

yardım için teşekkürler 

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. TV gelince TCL türkiye telegram grubuna katılın, yazılım yükseltme ve ayarlar konusunda destek alırsınız.

• 20 Bin TL bütçe için tavsiye ettiğiniz güvenilir bir model var mı internetten alabileceğimiz arkadaşlar takılma-donma yaşamayacağımız

• TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    Bu model nasıldır arkadaşlar, alınır mı?

• AsoBey kullanıcısına yanıt

55 C 745 ile aynı TV. 3.000 daha verip 55 C 755 almanızı tavsiye ederim.

• Merhaba arkadaşlar. 65c745 x2 televizyonumuz var. Mavi usb portlu model. 75c755 yada 75c855 almak istiyoruz. Elimdeki tv yi takasta kullanabilir miyim ? Televizyonumuz 7 aylık ve hiçbir problemi yok sorunsuz. İlana koyup satarsam kaça satabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben TCL bir televizyon almak istiyorum eskisi de 43P615 Daha iyi ve büyük bir ekran için Bana yardımcı olabilirmisiniz hem model hemde ekrn büyüklüğü için Salon 23 metrekare C845 C745 C855 C755 arasında kaldım fiyatları son günlerde çok değişti teşekkür ederim

• Alpjeo A kullanıcısına yanıt
    Bütçe varsa c855, sonra c755 olabilir

• Merhaba

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

bu dosyaları usb ye aktarıp yerel güncellemeden deniyorum usb de güncellemeyi görmüyor. Nerede hata yapmaktayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademmozcan -- 12 Nisan 2025; 16:31:46 >
  • C855 güncelleme yaptım v486 da kurdum fakat digitürkte maç izlerken sadece orta saha dikey çizgi parlayıp sönüyor. Baya rahatsız ediyor bu durum. Bunun bir çözümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquéra -- 12 Nisan 2025; 13:53:3 >
  • Aquéra A kullanıcısına yanıt
    Bende 65x inch televizyon alma arefesindeyim bu tür sorunlar yaygın mı? C755 de karar kılmıştım ama bu tür yorumlar gördüm, şu anda kararsız kaldım. Birde bu ağ üzerinden otomatik güncelleme olmaması kafamı karıştırdı, USB indir tak falan. Bu konularda beni aydınlatabilirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.