Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (755. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.148
Cevap
502
Favori
1.022.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Dublajlı seçenekler için ben çok gerekirse turktorrent sitesini kullanıyorum. Şu anda free üye kabul etmiyor olabilirler. Ben çok uzun yıllardır üyeyim seed skorum baya yüksek diye benden VIP üye olmamı beklemiyorlar. Yeni üyelikte paralı üyelik şart olabilir ama torrent işinde indirmek kadar paylaşmakta önemli bunu unutmadan bu işe girişmek lazım. Belki belli VIP planlarda sadece tek taraflı indirmeye izin veriyorlardır.

Bir de benim denemediğim paralı üyelik isteyen uhdfilmindir diye bir yer var ama orasıda telif ihlali nedeniyle herhangi bir içerikte bulunulursa o içeriği hemen kaldırıyor. İçeriğine bakıp karar verebilirsiniz.

Türkçe dublaj takıntısı olmayanlar için debrid işi biterse diye herkesin bir aktif **** üyeliği olmalı derim. Şu anda bence en iyi torrent sitesi ****.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Sanatçı ismiyle aratın. Örneğin Rihanna, Coldplay, Shakira, Metallica vb. Bazı içeriklerde kaynak (seeder) olmadığı için açamayabilirsiniz ama bir hayli yüksek kalite konser kaydı bulursunuz. Bu tarz içeriklere meraklıysanız Steven Spielberg yapımı Music by John Williams izlemenizi tavsiye ederim. (Stremioda Dolby olmasada 5.1 4K HDR seçeneği ile var.)

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuımdb
    Music by John Williams (2024) ⭐ 8.2 | Documentary, Biography, Music
    https://www.imdb.com/title/tt26420234/
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

Dostum çok teşekkür ederim tavsiyen üzerine Trendyol dan 49.999tl ye 75c755 aldım tv harika bir şey ps5 te oyun harika görüntüsü var tlou2 de 120hz mükemmel uydu anteni görüntü kalitesi güzel maçlarda senin dediğin ayarları yaptım şuan için sorun yok yazılımı hemen ota olarak kendisi güncellendi USB bellek ile güncelleme yapmayı düşünmüyorum sorum olursa buraya yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enigma98

Dostum çok teşekkür ederim tavsiyen üzerine Trendyol dan 49.999tl ye 75c755 aldım tv harika bir şey ps5 te oyun harika görüntüsü var tlou2 de 120hz mükemmel uydu anteni görüntü kalitesi güzel maçlarda senin dediğin ayarları yaptım şuan için sorun yok yazılımı hemen ota olarak kendisi güncellendi USB bellek ile güncelleme yapmayı düşünmüyorum sorum olursa buraya yazarım

Hayırlı olsun hocam. Güzel görünüyor. Bende yakın zamanda 75c855 aldım. Hergeçen gün hdr performansına daha da hayran kaldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• enigma98 kullanıcısına yanıt

Usb ile v420 yazılımını yukle. Tv yi daha da çok beğeneceksin

• Tcl tv de ana ekrandaki kanal satırları nasıl düzenleniyor?

Üstadım link i bulamadım

Depo varsa linkini atarsanız

• deta53 kullanıcısına yanıt

Edit

Başka USB taktım oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 10 Aralık 2024; 18:26:12 >

Edit başka USB taktım oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 10 Aralık 2024; 18:26:52 >
  • efedentist09 E kullanıcısına yanıt

Ayarlar

Kanallar ve girisler

Kanal

Kanal Tarama

Tursat TLGS ayarlari

Tursat TKGS Modu

Esnek ( otomatik olani Esnek yapacaksınız)

Sonra Kanalari üzerine gelip tıkladığınızda o kanalı istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz.

Hocam Tv biraz küçük mü kalmış ne 🙂

Duvar müsaitmiș, doldursanız daha hoş olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 10 Aralık 2024; 18:56:27 >
  • Arkadaşlar şuan televizyonlar ciddi anlamda yükselişte bunun sebebi nedir acaba bilen varmı ?

• byerden kullanıcısına yanıt

Hocam klasik işte asgari ücret zammı geliyor, dolar artmaya başlıyor, yeni yıl her şeye zam gelecek zaten vs. Sanki Finlandiya'da yaşıyorsun gibi soruyorsun. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• Slm Arkadaşlar. TCL65C755 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. İyi forumlar dilerim.

• paradise37 P kullanıcısına yanıt
    3 günde ilgilendiğim televizyon 1-1-1 arttı vallahi

• byerden kullanıcısına yanıt

Ben de 65 ya da 75C755'de indirim bekliyorum ama gelmiyor. Üstüne zaten zamlandı geçen hafta şansıma. Biraz daha bekleyeceğim mecbur ama pek umutlu değilim.

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Aman hocam 75c755 daha ne olsun bu bile bana çok büyük...

• paradise37 P kullanıcısına yanıt
    Valla artık beynin patladı benimde evde tc bozuldu projeksiyonla idare ediyorum

Hocam o duvarın bence hakkı 98" ve üzeri, söylemeden geçmek istemedim.

Renk ve zevkler meselesi işte...

• 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.