Hocam Dublajlı seçenekler için ben çok gerekirse turktorrent sitesini kullanıyorum. Şu anda free üye kabul etmiyor olabilirler. Ben çok uzun yıllardır üyeyim seed skorum baya yüksek diye benden VIP üye olmamı beklemiyorlar. Yeni üyelikte paralı üyelik şart olabilir ama torrent işinde indirmek kadar paylaşmakta önemli bunu unutmadan bu işe girişmek lazım. Belki belli VIP planlarda sadece tek taraflı indirmeye izin veriyorlardır. Bir de benim denemediğim paralı üyelik isteyen uhdfilmindir diye bir yer var ama orasıda telif ihlali nedeniyle herhangi bir içerikte bulunulursa o içeriği hemen kaldırıyor. İçeriğine bakıp karar verebilirsiniz. Türkçe dublaj takıntısı olmayanlar için debrid işi biterse diye herkesin bir aktif **** üyeliği olmalı derim. Şu anda bence en iyi torrent sitesi ****. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (755. sayfa)

-
-
Sanatçı ismiyle aratın. Örneğin Rihanna, Coldplay, Shakira, Metallica vb. Bazı içeriklerde kaynak (seeder) olmadığı için açamayabilirsiniz ama bir hayli yüksek kalite konser kaydı bulursunuz. Bu tarz içeriklere meraklıysanız Steven Spielberg yapımı Music by John Williams izlemenizi tavsiye ederim. (Stremioda Dolby olmasada 5.1 4K HDR seçeneği ile var.)
ımdb
Music by John Williams (2024) ⭐ 8.2 | Documentary, Biography, Musichttps://www.imdb.com/title/tt26420234/ -
-
-
Usb ile v420 yazılımını yukle. Tv yi daha da çok beğeneceksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tcl tv de ana ekrandaki kanal satırları nasıl düzenleniyor?
Üstadım link i bulamadım
Depo varsa linkini atarsanız
Edit
Başka USB taktım oldu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 10 Aralık 2024; 18:26:12 >
Edit başka USB taktım oldu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 10 Aralık 2024; 18:26:52 >
Ayarlar
Kanallar ve girisler
Kanal
Kanal Tarama
Tursat TLGS ayarlari
Tursat TKGS Modu
Esnek ( otomatik olani Esnek yapacaksınız)
Sonra Kanalari üzerine gelip tıkladığınızda o kanalı istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz.
Hocam Tv biraz küçük mü kalmış ne 🙂
Duvar müsaitmiș, doldursanız daha hoş olurmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 10 Aralık 2024; 18:56:27 >
Arkadaşlar şuan televizyonlar ciddi anlamda yükselişte bunun sebebi nedir acaba bilen varmı ?
-
Hocam klasik işte asgari ücret zammı geliyor, dolar artmaya başlıyor, yeni yıl her şeye zam gelecek zaten vs. Sanki Finlandiya'da yaşıyorsun gibi soruyorsun.
Slm Arkadaşlar. TCL65C755 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. İyi forumlar dilerim.
-
3 günde ilgilendiğim televizyon 1-1-1 arttı vallahi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de 65 ya da 75C755'de indirim bekliyorum ama gelmiyor. Üstüne zaten zamlandı geçen hafta şansıma. Biraz daha bekleyeceğim mecbur ama pek umutlu değilim.
Aman hocam 75c755 daha ne olsun bu bile bana çok büyük...
Valla artık beynin patladı benimde evde tc bozuldu projeksiyonla idare ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam o duvarın bence hakkı 98" ve üzeri, söylemeden geçmek istemedim.
Renk ve zevkler meselesi işte...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X