< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (753. sayfa)

-
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160200272
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu stremio nasıl bir uygulamadir böyle bir görüntü ses kalitesi yok akşamları kulaklığı takip film izlemek büyük zevk haline geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir fiyat yok bir haftadır yüksek fiyatlar. Zaten düzgün bir indirim gelmedi Kasım ayında üstüne zam da yaptılar iyice tadı kaçtı. Ben de indirim bekliyordum almadım şimdi daha da artınca kaldım öyle. :(
Arkadaşlar stremioyu şimdi kurdum. Yalnız google tv de uygulamayı gerçekten iyi yapmışlar. Görüntü kalitesi de dehşet gerçekten. Ancak 500mb bağlantım olmasına rağmen takılma oluyor 10sn de bir. Uygulamın içinde hazır eklentiler var zamunda denedim bi. Nasıl kullanılıyo arkadaşlar şimdi ne yapmam lazım. Sanki takılmayan eklentilerden bahsedilmişti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
torrent.io + real debrid üyelik aylık 4euro. sonra 4k hdr bluray filmleri takılmadan izlersin. nette anlatımı mevcut takılırsan burdan yardımcı oluruz kolay zaten halledersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 9 Aralık 2024; 20:50:51 > -
Hiç sorma kardeşim aynı dert benim de başımda var bir türlü alamadım
ben hala EPG yi göremiyorum,
TKGS ile yeniden tarattım kanalları yine aynı.
v420 yükliyim diyorum ama tüm ayarlar giderse diye tırstım.
OTA mı image olarak yükleme farkını 2 cümleyle yazacak var mıdır?
-
Tv fiyatları git gide artıyor 2-3 gündür sebebi nedir acaba
hocam 4.20 kur ardında fabrika ayarlarına dön bence ben yeni yazılımı yüklediğimde böyle yaptım ve sıfırdan kurulum yaptım böylesi en sağlıklısı. yoksa böyle ufak tefek hatalar olabiliyor.
-
OTA güncellemesinde ayarlarınız vs her şey kalır. IMG güncellemesi yaparsanız herşey gider. Kısaca bu 😁
bende geldiginden bei EPG öyle.
yani kendi yaptıgım updatelerdende değil de, ilginç.
epg önemli değil orda bilgi yok yazısı çirkin görünüyor. :D
peki OTA img farkı nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 9 Aralık 2024; 20:56:16 > -
img daha kazıyarak yapıyor o zaman,
v420 beta filan değilse, sorunu yoksa kazıyım hem EPg düzelir belki de.
kim bilir ne ayarlar yapmıştım.
-
Hocam IMG dosyasını zaten yazılım sürümü düşürmek için paylaşıyorlar. OTA ile sürüm düşürülemiyor çünkü.
Afaki yazıyorum örneğin şuan bende V617 var ama ben memnun kalmadım sürüm düşürmek istiyorum V615'e. V615 OTA ile bunu yapamıyorum onun yerine mesela V605 IMG ile sürüm düşürüp sonra yine V615 OTA yüklüyorum.
Kurulum ekibi haricen aldığım vogels askı aparatı montajını yapar mı?
burada birisi temiz img kurulumu ile EPG düzeliyor demişti ama benim hala mantığıma uymuyor.
her şey sıfırlanacak diye üşendim img kurmaya. kurarsanız sonucu yazar mısınız?
-
-
hocam buraya girip üyelik alın.
https://real-debrid.com/
-
hocam TV yi baya kurcaladıktan sonra sıfırlamak iyi oalcaktır aslında.
android CEp telefonalrındaki gibi.
ama bi yandan da şimdi baktım da görüntü ayarlını yine yaparım ok de,
IPTV uygulaması 2 farklı yüklü ve içlerinde 3er ayrı iptv hazırda tüm ayarlar hazır vs..
vazgeçtim gibi
belki 5-6 sürüm sonra yaparım. EPG ye değmez.
-
Yok beceremedim hocam. Üyelim almak kolay ven yukarda bi rehber var ına göre yapmaya çalıştım yine yapamadım. Neyse sağolun 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X