Kişisel tercih diyelim hocam. Mesela ben 75 inç bakıyordum. 75 inç oled fiyatları benim bütçemi aşıyor. oled alacağım diye de 65 inçe düşmek istemiyorum. 855 serisi de bir oled değil ama olede yakın görüntü verdiğinden dolayı c855 aldım. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (717. sayfa)
-
-
Oda büyüklüğünüz nasıl? Ben 65 ve 75 arasında kararsız kaldım. Kör olmayalım sonra. Salon büyük değil karşı koltuk ile tv sehpası arası 3,70 mt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modul var. Öyle bir sorunu yok. Panel ariza verme gibi bir durumu yok. Suphe icindeyseniz samsung da almayin. Zira samsung paneli tcl den alir. Tcl dunyanin en buyuk miniled ve qled panel ureticisidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle 55 inc almayin. 65c755 öneririm.
P serisinin ne farkı var? Ayrıca 55 yerine niye 65 dediniz benim üniteye 65 sığmıyor çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YNaniSK -- 29 Kasım 2024; 16:23:19 >
Hareket netliği acik olursa sıkıntı yaşarlar. Hareket netliği kapalı olsun ve standart modda maçı izlesin
Hocam benim o kadar bile mesafem yok 98" Tv izliyorum, hic bir sikinti yok, tecrübe ile sabit.
F/P Tarafinda iyi bir tv dir. Direct led tv oldugu icin piyasadaki tum duz led tv lerden iyidir. Qled ve miniled in altında bir modeldir. Samsung hala edge led tv sattığına gore onlarin cok üstündedir. Google tv ve dolby vision var
https://app.hb.biz/azeaIAXgMFz5
Hocam 3.7Mt için 85 inç bile olur rahat olun. Benim mesafem ortalama 2.7metre civarı. Arkadaşımın evi ile izleme mesafesi aynı ve 65 inç tvsi var. Onunla kıyasladım 75 içn rahatlıkla olacağına karar verdim.
Rtings sitesini bilirsiniz tv testleri yapıyor. Oradaki görseli atayım size bununla ilgili.
https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuCh -- 29 Kasım 2024; 16:28:29 >
-
Hic bir sorunu yok
Hareket netligini kapatın. Standart modda izleyin. Dinamik kontrast ve parlaklık kapalı olsun. Renk alani ana dil olacak
Oyun oynanmayacaksa guzel bir tv. Hayırlı olsun
👍 Teşekkürler cevap için
En onemli etken boyut. Sonra kalite. Sonra uzun ömür . 55 ekran bir tv yi asla almam. Tum bunlari bulacağın tv miniled
Çok teşekkürler bu şekilde deneyeceğim Netflix Amazon mükemmel görüntü varken maçlardaki bu durum mutlaka ayarla alakalıdır
P serisi tcl de giriş seviyesi. Ama google tv var. Hizli. Direct led oldugu ucin görüntüsü gayet guzel. İnsanın gözü alışınca 65 inc bile kucuk geliyor
TASARRUF100 kodu ile ekstra olarak 100 TL daha indirim yapar.
-
Teşekkürler gönül ister ki 65 olsun ama tv ünitesine sığmıyor malesef .
Tv unitesi icin zevkinden vazgeçme. İnan 65 inc bile küçük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X