< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (660. sayfa)

-
-
yok, henüz çözemedik. eniştenin tv zaten, o da güncelleme yapamadı henüz.
-
Onlar yer sağlayıcı olarak bulunuyor, yasal düzenleme hep sermayeden yana yapılmış, parayi yer sağlayıcıya ödüyorsun ama ürünü gonderecek olan satıcı, ne zaman gönderir yoğunluğuna, keyfine bağlı.Yer sağlayıcı sitesinde kargoya 3 is günü icinde verilecek diyor, üzerinden 13 gün geçiyor hala gelmemiş kargo.
Sinir stres oluyorsun. Aynı şuan yaşadığım sorun yani..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses sistemine çıkış yapmak için değil mi hocam
Uydu kanallarında zaten sorun yok sadece ses ayarlarından direkt dijital ses geçişi diye tıklanması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gece kampanyasıydı.vade farkı almadan 12 ye böldü.2 tane yapıştırdık.
ama tvler hakkında bilgim yok.
98 p755 almamak için kendimi zor tuttum,bu forumda okuduğum yorumlara göre p serileri uhd olduğu için vazgeçip c serisine yöneldim 85 inch olsa da.
Epttavm nin hiç bir önemi yok hocam ya. Ürün kesin gelir onda sıkıntı yok ama problemli ürün olursa epttavm falan ilgilenmiyor. Bu çoğusunda geçerli maaleaef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
65C855 model sanırım hiç indirime giremedi.. geceleri Vatanın Yaptıgı 54k indirimi en düşük indirim oldu sanırım değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 12 Kasım 2024; 14:55:58 > -
epttavm iptal etti API hatası diyerek, içim rahatladi :)
HB %11 indirim var tvlerde oraya bakalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 taksit güzel olmuş hayırlı olsun HB 3000 TL üzeri Kuveytürk kartlara 12 taksit yazıyor alıyor gibi denedim ama 4 taksit gösterdi
-
Evet daha altını ben de görmedim şimdi de vatan ve mm stok yok indirim olur diye bekledik alamadık tv. 55c755 almıştım kasım başında 32k neyse 55 ekran dan vazgeçtim iade oluşturdum
-
Saka gibi ama ay basi 73 bini goren 75c855 11.11 de hepsi anlasmis gibi 79 dan asagisini gormedi butun umutlar ayin 29 da
Ben 1.11 deki indirime öylesine denk geldim,hic haberim falan yoktu, nelerden gördümse birden önüme düştü, TV nin büyüklüğüne ev indirimin etkisine kapilip hic başka biseye bakmadan hic araştırmadan 98P755 ini aldim geçtim.11.11 de o fiyata bile inmedi.
Epey de bakıyorum fena özellikler yok,büyük inc olduğu için aynı seridekileden daha iyi özellikler eklemişler.
Heyecanla gelmesini bekliyorum, TV ye özel TV sehpasi bile yaptırdım, piyasada uygunu yoktu.
Normal kargoya verilmesi üzerinden 7 gün geçti hala bekliyorum, inşallah bri an önce gönderirler.
Sizin TV de çok güzel, dolu , şimdiden size de hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 12 Kasım 2024; 17:36:17 >
Vatan bilgisayar internet sitesi üzerinden aldığım 55c755 i iade talebi oluşturmuştum bugün aradım sonuç için ama iade yi kabul etmiyorlar nedeni ise kutunun üzerinde küçük bir çizik var şaka gibi😃 kargo dan geldiğinde öyleydi ama tutanak bile tutulacak bir şey değil. Hemen hakem heyetine başvuru yaptım 3-4 ay bekleyeceğiz bir daha asla ilgili siteden alışveriş yapmayacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleysen -- 12 Kasım 2024; 18:51:33 >
Kutudami cizik var? Şakami?
vatan böyle abim, maalesef gidip bende dahil bu adamlardan gidip gene aliyoruz. Bende 58k ya aldim , o gunun aksami 54k ya düştü tv aradim farki verirmisiniz diye iade edip geri alin dediler, bende magzadan aldim dedim o zaman iade olmaz dediler bu kadar sacma adamlar. Lanet olsun 5 k haram olsun onlara
mediamarktta avantajix ile 53,5 bine denk getirmiştim ben.
vatanın iadeal veya avantajix varsa 1bin daha düşer.
zaten yurtdışı fiyatları almanya ingiltere 54-57 bin civarı.
TRnin alım gücü düşük, ama TVde bandrol vs biraz daha fazla vergi olabilir bilmiyorum yani 50nin altına düşmesini beklemek zaten mümkün değil.
65C755 için ise kupon vs 42bin manimum gördüm. aradaki fark az değil, miniled sayısı değil de ben en çok yansıma önleyici farkı nedeniyle 855 tercihh ettim. pencereye bakıyoruz evde direkt.
-
98 p755 almamak için kendimi zor tuttum,bu forumda okuduğum yorumlara göre p serileri uhd olduğu için vazgeçip c serisine yöneldim 85 inch olsa da.
bu cümle baya sıkıntılı hocam ne demek istediniz uhd diyerek?
-
55c755 i neden iade ediyorsunuz? Ben de bu modeli almayı düşünüyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
65 ekran almak için iade etmek istedim ama vatanın azizliğine uğradım 3-4 ay tv kullanılmadan bekleyecek görünen o. Sanırım ben bir tane de 65 alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleysen -- 12 Kasım 2024; 19:18:22 >
-
55T8B modeli hakkında iyi kötü fikri olan varmı.Teknolojil marketlerinde bu model yok.Hatta çok az yerde satışı var.Bu model neden bu kadar geri planda kaldı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X