Uyarınız için teşekkür ederim. Giriş sorun olmaz müstakil evde yaşıyorum. Tvnin kurulacağı odaya doğrudan giriş mevcut. Mediamarkt üzerinden almak ilk tercihim olur zira ekstra puan ve taksit avantajı var ancak cihazla ilgili ciddi soru işaretleri mevcut. Özellikle eArc ve görüntü çiftleme. Cihazınız ulaştığında bu iki konuda aydınlatmanızı rica ederim. Bir de 98" için farklı alternatif mutlaka değerlendirmişsinizdir. Alternatif öneriniz var mı? P755 için du9000 iyi alternatif aslında, onu incelediniz mi? Benim öncelik şuan 98C755 ancak soru işaretleri kalkmazsa tercihim 98Q80C olur. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (657. sayfa)
-
-
-
11.11 efsanesi türkiyede böyle yaşanıyor tabiki... ilk bindir sonra "indir"
Vatanda kaç gecedir 54k ya satılıyordu şimdi yeni stokları bitmiş bakalım tekrar ulaşabilecek mi o fiyatlara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
75c755 indirim görebilen var mı, zaten zaman zaman bir aydır 58.5 lara kadar fiyat iniyodu bu 11.11de o fiyati goremedik sanki, farkeden yazsin lütfen
Çok teşekkürler hocam cevap için. Bu durum can sıkıcı. Ben de 75c855 alma niyetindeydim. Hatta mevcutta 2016 seri lg oled kullanıcısıyım. Hareketli sahnelerde bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bu tv'yi aileme verip bu modeli almayı düşünüyodum ama şuan kafamı çok karıştırdı. Çok güzel bir tv kağıt üstünde hatta karşılaştırmalarda da baya farkedilir bir görüntü kalitesi var ama hareketli sahnelerde çok önemli. Pinpirikli bi adamım görürsem bunu kafaya takar her daim görmeye çalışırım.
2 ay önce yazılmış yazılımsal olup hala bunu çözecek yazılım çıkarmamaları da garip.
-
Rica ederim ne demek.
Amacım kararınızı olumlu yada olumsuz yönde etkilemek değil.! Sakın yanlış anlamayın. Buradan okuduklarınız ile karar vermeyin. C855 oldukça iyi özelliklere sahip, LED paneller arasında en iyi siyahları veren model gibi duruyor. Özellikle de fiyatı ile acayip cezbediyor.
Ben kullanmıyorum ama konu içinde cihazı alıp kullanan kişiler var. TV de bulunan ayarları açık/kapalı şekilde deneyip bilgi verebilirler size bu hareket netliği ile alakalı.. Ayrıca ne yazılır ise yazılsın, Videolar üzerinden ne kadar incelemeye baksanızda mutlaka TV almadan önce bir USB ile mağazaya gidip fiziki olarak kendi gözleriniz ile görün, inceleyin ve öyle karar verin.
Ben 11 senedir aynı cihazı kullanıyorum. Bende aşırı dikkat eden pimpirikli ve takıntılı insanım. Sizi çok iyi anlıyorum.
-
Hocam digerleri benjm bütçemi baya bi aşıyor maalesef.
Bahsetmis olduğunuz TV leri Epey de karşılaştığımizda rakamsal olarak böyle bir şey cikiyor.
98 inclerde fiyat gaminda Grunding belki olabilir ama o da bundan daha düşük bir puana sahip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
mediamarktTCL 75C935GTV 75" 189 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD MiniLED Google TV Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-75c935gtv-75-189-ekran-uydu-alicili-smart-4k-uhd-miniled-google-tv-siyah-1223279.html?utm_content=nonbrand&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=rt_search_generic_nsp_na_dsa-other-max-conv-value-test&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI7Obaps3UiQMVcqiDBx1WXjYEEAAYASAAEgK1tfD_BwE&gclsrc=aw.ds
Bu fiyata bence değerlendirilir 60000 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 11 Kasım 2024; 18:35:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam kağıt üzerinde veya bu tür sitelerde kıyasladığımızda öyle ancak mağazada gördüğümüz sonuç farklı olabiliyor. Ne olursa olsun hiçbir cihaz bu kadar yüksek fiyatı haketmiyor. Herkes organize olsa 2 ay hiç cihaz satamasalar herşey farklı olur.
Siz almış kurtulmuşsunuz :) umarım gönlünüzce kullanırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta amazonda 56k gibi bir fiyatta bulunuyordu şu an stok bitik ama, bende çok alsam mı diye düşündüm iyice düşer o zaman alırım diye vazgeçtim... durumumuz bu
Gerçekten ya bir cacık yok bu ne biçim 11.11? Amazon bile Türkiye'ye ayak uydurmuş düzgün bir indirim yok.
Ay sonu asıl kara cuma indirimleri var tüm dünyada o zaman asıl indirimleri görebiliriz gibi geliyor
Aslinda hep bu durumdan bahsediyorum. Tcl olmasaydı samsung uyduruk tv lerini en az 150 binden satardı. Tcl gibi bir kac markanin daha piyasaya girmesi lazım. Rekabet olusmali
Yukarıda paylaşılan Tcl 935 sizce nasıldır, alınırmı acaba🤔
2025 senesinde hisense türkiye pazarına girmeyi planlıyormuş diye duydum, o markanın televizyonları ile piyasa tekrardan hareketlenebilir
Hocam ben bugün kurdurdum tvyi.28850 ye almıştım.Şuan için herşeyden çok memnunum.Bir tek kumandadan sesli komut olsun isterdim.Kanal geçişleri eskisi kadar yavaş değilmiş.Kabul edilebilir seviyede.Gerek görüntüsü gerekse ses seviyesi beni fazlasıtla tatmin etti.Titan Os dezavantaj bazı uygulamalar yok.Belki zamanla gelir.Ama Xioami 4K android boxım var bu şekilde kullanıcam bir süre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TCLnin gaming tvsi nasıl arkadaşlar kullananlar var mı? 75T8B diye geçiyor 43 bin bandlarında fiyatı özelliklerine göre iyi gibi
@dJ_bLoW 755 qn95 ten daha iyi cihaz 855 in ustune cihaz yok :))))) gordukce delirip sinirden kendimi yiyorum. TCL in patronu bile bu.kadar ovmuyor tv sini . Bu başka bi çeşit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 11 Kasım 2024; 20:47:34 >
Daha neler neler. Hisse almıştır belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X