TCL 65C855 televizyonu almak istedim. Fiyatına bir baktım, inanamadım. Doktor bu ne? TV'nin Türkiye fiyatı çok, çok yüksek. İngilterede 65QN90D fiyatı 1900 paund iken TCL 65C855k 1300 paunda satılıyor. Türkiyede 65QN90D 70k₺ ye alabilirken TCL 65C855 79k₺ !!! Samsung oledlerden bile pahalı! Eğer oranlar ingilteredeki ile aynı olursa, bu TV'nin TR de satılması gereken fiyat: 48k₺ dir. Hadi 50k₺ olsun. Her ülkenin koşulları farklı vs. ama böyle fiyatlama yapmanın anlamı yok arkadaşlar. Tamam, ürün güzel olabilir ama güzel diye tüm karını da ülkemizden çıkartmaya gerek yok bence. Televizyonlara ucuz şekilde erişeceğimiz yerde bizim "yerli ve milli" tüccarlarlarımız/distribütorlerimiz yüksek kar peşinde koşuyormuş gibime geliyor bana. |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (591. sayfa)

-
-
55C645 TV 24 bin bandındaydı indirim kovalıyordum şimdi her yerde 27-28 bine yükselmiş. Ulan ne oldu da bu kadar zam yaptınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstelik parakart ve hosgeldin5 kodu kampanyasıyla daha ucuza alınabiliyor. 65QN90D 61 bine geliyor.Samsung tv alırken ürünün ederini veriyorsun, TCL de ise 1 tv parası da Bilkom yüksek kar etsin diye veriyorsun.
TCL Globali, Türkiyedek distribütörünün fiyat politikası hakkında uyarsak mı acaba?
Bu yiyicilerden doğru dürüst TV falan satamazsınız, pazara giremezsiniz. Ben almak istiyorum ama Samsung'dan daha yüksek fiyat çekiyorlar, sizce normal mi mu desek, ne desek? 🤔
Çinliler ticaretlerini engelleyen takozları hiç sevmezler... Bakarsın anında fesh eder sözleşmelerini gerekirse kendileri gelir bizzat satar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toplu olarak imza veya mail atılabilir aslında.Olması gereken şekilde mevcut fiyatlarının yarısına satılsa Türkiyede yok satarlar.
İmza ile olacak işler değil bunlar.
adresinden ingilizce bir mesaj gönderdim çinli canlara. Şikayet ettim. Bunların fiyat politikalarını inceleyin S90D den pahalıya satmaya kalkıyor kaviler dedim. Du bakalım. Belki çeki düzen verirler...
Samsung olsun, LG olsun her AVM de mağazası var, bozulsa her yerde tamir ettiriyorsun. Onca yatırım yapmışlar yani ülkeye, sistemini oturtmuşlar bu fiyata satıyorlar... Sen daha anca TV ithal etmişsin, doğru dürüst sistemin oturmamış, daha showroomunu göremedik, o da varsa tabi, yurt dışında Samsung'dan %30 düşüğe sattığın TV için burada %10 fazlasını istiyorsun. Eee olmaz ama. Yanlış.
Valla alasım var, para yönünden de zerre sıkıntım yok. Ama almıyorum. Olmaz ki. İster uçsun, ister kaçsın. Bu malın ederi bu değil...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Urun yeni ve stok az diye saticilar şansını deniyor bence. Medimarkt tv başına 30 bin kazanma peşinde. Olay bu bence. Diger saticilarda satmaya başlasın (amazon, hepsiburada) fiyatlar düşer diye düşünüyorum. Pahaliysa almayacaksın
Fiyatlar için teşekkürler.
Ben almıyorum zaten.
Sadece MediaMarkt sorunu da değil ki. Vatanda 77.5 Trendyol da 79...
Hepsi böyle yüksek fiyatlar çekiyorsa, burada sıkıntı parakendecilerde değil de doğrudan distribütördedir diye düşünüyorum ben.
Merhabalar. Hiç aklımda yokken eski 49mu8000 samsung kullanıcısı olarak tcl sipariş verdim. Şoktayım :)
Vatanda 55c845 modeli 51di. 44e anadoludan bir mağazadan sıfır kutu istettiler. Bana fiyat iyi geldi ama bilemedim. Samsung 55qn85d 42 bindi almadım indirim olsun diye. Bunu 44e aldım tuhaf oldum bi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 23 Eylül 2024; 16:4:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yıl Samsung 85d ve 80d serisinden sanırım çinilerle rekabet için epey kıstı. Kasa plastik, hoparlör kötü, dimming bölge sayısı çok düştü. C845 almakla iyi karar verdiniz.
-
Hocam mağazada 10larca tv vardı benim hoşuma gitti açıkcası. Bide çok izleniyor bizde tv uzun süre açık kalacağı için oled istemedim. C845 daha gerçekçi renklere sahip. Altında qn85d vardı o da çok canlı gerçek dışı renklere sahipti eşim onu ilk başta beğendi ama netlik c845de daha iyiydi.
Parlaklık daha düşük mü kaldı bilemiyorum tam ama c755 hafiften daha karanlık gibiydi. 100de100 idi parlaklığı. Israr ettim elletmediler oynamak istedim ayarlarla. Belki daha canlı hale getiririm diye
C845de AI destekli görüntü var değil mi?
Samsunglardaki AI denilen görüntüyü TV'nin önerdiği ayarlarla kullanma sanırım. Vardı bir benzeri ayar. Kullanan arkadaşlar daha net cevap verebilir. Herşey bir yana, 2000 nit parlaklık, subwoofer, 480 adet dimming bölgesi özellikleri bile QN85d'den iyi bir tv olmasına rahat rahat yeter, merak etmeyin... Android, Google TV, Dolby Vision, DTS vb ekstraları da cabası...
C755'in parlaklığı 600 nit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 23 Eylül 2024; 17:44:6 > -
Hocam ben de şuna şaşırdım c755 ile q70d yanyanaydı. C755 daha az parlak gibiydi. Mağaza otomatikte diye düşündüm. C845 daha parlaktı ona kaydık başta ama özellikleri gördükçe ısındık :) bide 44.000 tl olunca kabul ettim.
Q70D edge led denilen kenar aydınlatmalı bir led tv. Fald değil, ışık sızma olasılığı yüksek.
-
Aynen onu biliyorum. Teknoloji şans işi inş gelecek ürün sorunsuz çıkar.
Tcl c745 dün kurulumunu yaptırdım arkadaşlar. Kurulum sonrası youtubedan test videosu açtım baktım. Sırayla renkler ekranda beliriyor. Detaylıca inceledim ölü piksel yok. Başka ne gibi testler yapmam gerekiyor
arkadaşlar tcl c755 aldım vatandan 65 inç kargo teslim 26 diyor bugün verilmiş hepsi jet e kurulum nasıl oluyor servis numarası kim veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dts 12 -- 24 Eylül 2024; 12:21:30 >
Hocam TCL müşteri hizmetlerini arıyorsunuz onlar sizden tel numaranızı alıp size yakın servise yönlendiriyorquote:
Orijinalden alıntı: Dts 12
arkadaşlar tcl c755 aldım vatandan 65 inç kargo teslim 26 diyor bugün verilmiş hepsi jet e kurulum nasıl oluyor servis numarası kim veriyor
ürün gelince degilmi arayalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X