Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.134
Cevap
500
Favori
1.020.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55C645 TV 24-24 bin bandında şu an. Geçenlerde 20 bine düşmüştü trendyolda almadık. Bu fiyata alınır mı yoksa indirim beklemeli miyiz? 745 almak istiyorum ama o da çok pahalı kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coco.Jambo kullanıcısına yanıt

Sabahtan beri inceliyorum ürünü , %90 olumlu yorumlar okudum ama işte teknoloji şans işi. %10 a denk gelip çile cekmekte var. Hayırlısı diyip alicam insallah

• 55C635 var ve elektrik gidip geldiğinde, kumandadan kapatılmış tv otomatik olarak açılıyor. Evde yokken elektrik kesintisi olunca, eve geldiğimizde tv çalışır halde buluyoruz. Bunu önlemek için hangi ayarları yapmam lazım? Yani elektrik kesintisi sonrasi tv uyanmasin istiyorum. Biraz uğraştım ama bulamadım veya öyle bir ayar yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Bu risk hemen hemen tüm ürünlerde markalar da var. Sebebi malum bir ürün alınıp bittikten sonra ürün desteğini veren firmanın bundan sonraki davranış durumu.

Sıfır araç da alsanız bu durum böyle. Herkes ahlak skalasını bozmasa keşke.

Şimdiden güle güle kullanınız.

• Woodpecker W kullanıcısına yanıt

Power & Energy ayarlarında hızlı başlatma vs gibi seçenekler de hızlı başlatma aktif mi /sadece tahmin yürütüyorum /?

Bunu aktif ve de deaktif edip bir deneyiniz. Yani fişten çıkarıp takınız bu ayarları değiştirdiğinizde.

Senaryo sonucunu yazınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Woodpecker

55C635 var ve elektrik gidip geldiğinde, kumandadan kapatılmış tv otomatik olarak açılıyor. Evde yokken elektrik kesintisi olunca, eve geldiğimizde tv çalışır halde buluyoruz. Bunu önlemek için hangi ayarları yapmam lazım? Yani elektrik kesintisi sonrasi tv uyanmasin istiyorum. Biraz uğraştım ama bulamadım veya öyle bir ayar yok.
    Hocam bende de mi boxta bu sorun vardı üstüne düşmedim ama HDMI cec ayarları açıktı belki bundan olabilir

• AXIM X51V kullanıcısına yanıt
    Dün dikkatimi çekti alt ve üstte siyah şerit olan filmlerde sanırım siyah şeritteki ledleri kapattığı için hemen üst tarafı daha karanlık kalıyor. Dün izlediğim filmde karlı bir sahne vardı siyah şeridin hemen üstü daha sarı gözüküyor. Aynı şey üst bantta da geçerli. Beyaz bir sahnede farketmesi daha kolay.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Televizyonun ayarlar kısmına BT kısayolu gelmiş.

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

Fakat girmeye çalıştığımda böyle kalıyor.

Sizde de böyle mi şuan? C745 TV.

• bluesky_83 kullanıcısına yanıt

Hatta herhangi bir filmi vs açtığınızda ilk 1 2 saniye altyazı renkleri sabit iken sonra sanki bir nevi ortam sensörü varmış gibi üst satır yazı beyaz alt satır yazı (altyazı) beyazın 1 tık altı oluyor). Her türlü sensör ayarlarını bypass etsem de bu böyle. Ve evet yaklaşımınız doğru bir tespit. Üst - alt bar siyah olan filmlerde oluyor bu. Bu da böyle bir dertTCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• AXIM X51V kullanıcısına yanıt
    Tahminimce c855 de bu durum daha az rahatsız edicidir. Bölgesel aydınlatma sayısı daha fazla olduğundan dolayı. Mini ledin dezavantajlarından biri bu sanırım 😀

• yokmu ya c755 kullanan forumda :) bi kaç soru sorsak..

• Ve nihayet sonunda 55C755 aldım bugün geldi ve serviste hemen geldi kurulumu yaptı.daha çok PS5 amaçlı istiyordum. İlerleyen zamanlarda geri dönüşleri yaparım.

• Ben de vatandan gece indirimlerinden 41 bine 65c755 alarak aranıza katıldım kargom henüz gelmese de

• quote:

Orijinalden alıntı: Snitra

Ve nihayet sonunda 55C755 aldım bugün geldi ve serviste hemen geldi kurulumu yaptı.daha çok PS5 amaçlı istiyordum. İlerleyen zamanlarda geri dönüşleri yaparım.

Hocam hayırlı olsun deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim bende almayı düşünüyorum yakın zamanda

• frantic035 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tabi paylaşırım

• Snitra kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanınız.

Tam fiyat performans ürünü oldu.

Hayırlı olsun pişman olmasın kesin doğru tercih

• @AXIM X51V
    @Elendil1903
    Teşekkür ederim şuan deneyimlediğim kadarıyla gayet güzel bir tv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snitra -- 16 Eylül 2024; 19:47:43 >

Rica ederim testleri hepsini yap kafan rahat olsun

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

V143 mü? Ağ güncellemesi geldi mi?

• 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.