< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (588. sayfa)

-
-
Sabahtan beri inceliyorum ürünü , %90 olumlu yorumlar okudum ama işte teknoloji şans işi. %10 a denk gelip çile cekmekte var. Hayırlısı diyip alicam insallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55C635 var ve elektrik gidip geldiğinde, kumandadan kapatılmış tv otomatik olarak açılıyor. Evde yokken elektrik kesintisi olunca, eve geldiğimizde tv çalışır halde buluyoruz. Bunu önlemek için hangi ayarları yapmam lazım? Yani elektrik kesintisi sonrasi tv uyanmasin istiyorum. Biraz uğraştım ama bulamadım veya öyle bir ayar yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu risk hemen hemen tüm ürünlerde markalar da var. Sebebi malum bir ürün alınıp bittikten sonra ürün desteğini veren firmanın bundan sonraki davranış durumu.
Sıfır araç da alsanız bu durum böyle. Herkes ahlak skalasını bozmasa keşke.
Şimdiden güle güle kullanınız.
Power & Energy ayarlarında hızlı başlatma vs gibi seçenekler de hızlı başlatma aktif mi /sadece tahmin yürütüyorum /?
Bunu aktif ve de deaktif edip bir deneyiniz. Yani fişten çıkarıp takınız bu ayarları değiştirdiğinizde.
Senaryo sonucunu yazınız.
Hocam bende de mi boxta bu sorun vardı üstüne düşmedim ama HDMI cec ayarları açıktı belki bundan olabilirquote:
Orijinalden alıntı: Woodpecker
55C635 var ve elektrik gidip geldiğinde, kumandadan kapatılmış tv otomatik olarak açılıyor. Evde yokken elektrik kesintisi olunca, eve geldiğimizde tv çalışır halde buluyoruz. Bunu önlemek için hangi ayarları yapmam lazım? Yani elektrik kesintisi sonrasi tv uyanmasin istiyorum. Biraz uğraştım ama bulamadım veya öyle bir ayar yok.
Dün dikkatimi çekti alt ve üstte siyah şerit olan filmlerde sanırım siyah şeritteki ledleri kapattığı için hemen üst tarafı daha karanlık kalıyor. Dün izlediğim filmde karlı bir sahne vardı siyah şeridin hemen üstü daha sarı gözüküyor. Aynı şey üst bantta da geçerli. Beyaz bir sahnede farketmesi daha kolay.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hatta herhangi bir filmi vs açtığınızda ilk 1 2 saniye altyazı renkleri sabit iken sonra sanki bir nevi ortam sensörü varmış gibi üst satır yazı beyaz alt satır yazı (altyazı) beyazın 1 tık altı oluyor). Her türlü sensör ayarlarını bypass etsem de bu böyle. Ve evet yaklaşımınız doğru bir tespit. Üst - alt bar siyah olan filmlerde oluyor bu. Bu da böyle bir dert
-
Tahminimce c855 de bu durum daha az rahatsız edicidir. Bölgesel aydınlatma sayısı daha fazla olduğundan dolayı. Mini ledin dezavantajlarından biri bu sanırım 😀
yokmu ya c755 kullanan forumda :) bi kaç soru sorsak..
-
-
Ben de vatandan gece indirimlerinden 41 bine 65c755 alarak aranıza katıldım kargom henüz gelmese de
-
Teşekkür ederim tabi paylaşırım
Güle güle kullanınız.
Tam fiyat performans ürünü oldu.
Hayırlı olsun pişman olmasın kesin doğru tercih
@AXIM X51V
@Elendil1903
Teşekkür ederim şuan deneyimlediğim kadarıyla gayet güzel bir tv.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snitra -- 16 Eylül 2024; 19:47:43 >
Rica ederim testleri hepsini yap kafan rahat olsun
V143 mü? Ağ güncellemesi geldi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X