Arkadaşlar merhaba 50p735 modeli iler konuya dahil oldum.Televizyonun kurulumu tamamlandı.Şimdilik sorunsuz kullanıyorum lakin Usb ile güncelleme yapıldığını okumuştum buradan bu güncellemeyi nasıl yapacağız bilgilendirirmisinizç |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (288. sayfa)

-
-
Bekle bence güzel indirimler gelecektir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun tv niz ayarlar burada var. Model numarasının değişikliği tcl in C745 serisinin kuzey amerikada bu kodla isimlendirmiş olması yoksa aynı tv. Bu arada 1 piksel için ben servis filan uğraşmazdım açıkcası. Bende de 1 adet sıkışmış piksel var 75 inçte takılmıyorum inan kullan gitsin. Gelecek olanda belki daha fazla veya başka sorunlar çıkacak. Bende tcl den önce grundig tv almıştım 3 kere değiştirdim her yeni tv bir öncekinden beter çıkmış bezdirmişti. Onun için çok önemli bir sorun olmadıkça servis filan düşünmüyorum
rtıngs.com
TCL Q7/Q750G QLED Calibration Settingshttps://www.rtings.com/tv/reviews/tcl/q7-q750g-qled/settings?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
Teşekkür ederim. evet hocam rtings de bulmuştum ama henüz uğraşmadım. bende 1 piksel için servisle uğraşmayı düşünmüyorum açıkcası, belli bile olmuyor çünkü.
Rica ederim ama tcl gibi firmaya bu servis yapılanması hiç yakışmıyor. Bana gelenlerde ayakların arasındaki boşluğu kapatan parça takacağım derken 75 inç tv yi devirecekti. Baktım beceremiyor ben takarım şu kullanım saatine bakalım dedim boş boş suratıma bakıyor durum anlaşıldıi kullanım zamanına bakma olayına youtubedan baktık gördüm hemen yol verdim
-
Rtinngs ayarlari gercekten cok basarili ozellikle beyaz dengesi ikili ve yirmili olan. Bn doygun renklerden rahatsiz oldugumdan 20 li beyaz ayarinda kirmiziyi bi kademe dusurdum
cihazın siyahları gerçekten çok başarılıymış bu kadar beklemiyordum olede çok yakın. kalibrasyon ayarlarında yaptığım zaman çok daha iyi olacağını düşünüyorum
Valla herhangi bir konuda forumdaki arkadaşlara faydası olacağını düşünüyorsam hemen paylaşımda bulunuyorum. Sonuçta birbirimize faydamız olacak ki forumdaşlığımızın bir anlamı olsun. Paylaşımlarından faydalanan arkadaşları gördükçe de tarifi imkansız şekilde mutlu oluyorum.
-
Merhaba arkadaşlar bende tcl 55c735 kullanıyorum 21 ağustosta aldım..pek öyle inceleme kurcalama vaktim olmadı şimdi burda okuyorum kullanma vakti, ölü piksel filan bunlara bakmadım hiç..ilk sinir olduğum şey usb ye film doldurup tv ye taktım usb yi görüyordu sonra görmemeye başladı..sonra çok uğraştım ama usb den flaş bellek bir görünüyor bir görünmüyor sinir oldum..
Sonra tv kısmı beni sinir etmeye başladı..kanallar 1,2,3,4 diye sıralı gitmiyor da kimi sayıları atlıyor.ortadaki büyük ok tuşuna basınca kanal listesi çıkıyordu çıkmıyor, aşağı yukarı tuşları ile kanallar değişmiyor sonra p+- ile kanal değiştirince ok tuşu listeyi çıkarıyor..kimi kumanda tuşları basmıyor yani kanal değişmiyor saçmasapan bir sürü sıkıntılar yaşıyorum sanırım bunların hepsi yazılımsal sorunlar güncelleme geliyor mu tv üzerinden mi geliyor usb ile mi yazılım yükleniyor olayı nedir..
Usb girişinin 1 tane olması sinir bozucu hdmi girişleri çok..tv box kullanıyorum herhangi bir hdmi girişine taktım hdr10 yazıyor tv box u açtığım zaman..dahili tv var diye hoşuma gitmişti harici uydu alıcı kullanmam dedim ama sanırım next uydu alıcı aldıracak bana..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben aldım 35e benimle birlikte forumda alanlarda var 65c845 35.000
Tcl lerin kâr payı yüksek 50.000 lik tv değil bence. Türkiyede üretiliyor diyor muhtemelen burada birleştiriliyor vs.
50.000 vereceksem gider LG oled alırım
Tv yi fişten çekip 15sn sonra tak. Android tv bunları günde 1 kez bu şekilde yapman lazım . Yoksa bu tarz sorun olur. Ön bellekler şişer tv arka planda bir sürü iş yapıyor senden habersiz . Uygulamalar çalışıyor kendinş geliştiriyor vs. İzleme vs bizi geliştirmemize yardım et gibi şeyleri kapat konumları kapat .
Tv yi tam kapat yaparak kapat hızlı açılışı devre dışı bırak.
Yok hocam yapmıyor. Ama bizim uydu yayınları kaliteli değil. Yani normal yayında, yayından kaynaklı küçük siyahliklar, yanıp sönen noktalar var. Tabi bunuda çok yakın mesafeden görürsünüz. Dediğim gibi yayından kaynaklı durumlar.
-
Benim tv'yi alalı 1 ay oldu. Stokta yok 1 haftaya gelir demişlerdi arıyorum daha gelmedi diyor. Sorun olmaz değil mi diyorum. Yok olmaz diyor. Bekliyoruz hala. 24 eylülde kurulum yapılmıştı benim
-
merhabalar
TCL 50C645 50 inç 4K UHD QLED Google TV
tv aldik QLED dedigi normal tvlerdeki oled diye mi geciyor?
-
-
C745 tv nin servis menüsünden tv ne zaman açılmış running time çalışma süresini nasıl bulabiliriz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SantiagoMunez25 -- 16 Ekim 2023; 13:27:11 >
AYRLAR- RESİM+GELİŞMİŞ AYARLAR+PARLAKLIK AYARI+KONTRAST üzerinde klavye tuşuna basıp 1950 tuşlayarak servis menüsü açılır
Sağolun servis menüsünü açtım ama runnig time ne kadar çalışma süresi var bulamadım tv de MT9615 yazılımı var
Ozmana bnim cogalticida sorun var, baska bi cihaz almam gerk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X