Şimdi Ara

tchibo samsun da %40ind.var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tchibo samsunda piazza alışveriş merkezinde kapanıyor %40 ind. Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tchibo nerdeydi yahu 10 kere gittim piazzaya hic gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 30 Nisan 2015; 8:50:31 >
  • Tchibo outlet gibi birsey. Yeni açıldı zaten en üstte mediamarkt yanında. Ben pek alınacak birşey bulamadım. Bi kahve içelim diye girdim o da yok. Tekstil ürünleri almak isteyen varsa gidebilir bence.

• Zaten yeri çok kötü bir yerdeydi. Tekstil de ind.ile bayağı uygun alınabilir şeyler var kayak yapan arkadaş bir pantolan aldı piyasaya göre çok ucuza geldi montlarda fiyatta güzel bayanlar için çok şey var.bu hafta sonu kapanacakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Tchibo outlet gibi birsey. Yeni açıldı zaten en üstte mediamarkt yanında. Ben pek alınacak birşey bulamadım. Bi kahve içelim diye girdim o da yok. Tekstil ürünleri almak isteyen varsa gidebilir bence.

pisiklet varmıydı.mediamarkin yaninda sony samsung vardı ne ara acildi da kapaniyor.adam girişe bi reklam falan yapar bilssem ugrardim gerci decathlon varken pek bise satamaz kahve disinda.

• işe yarar hiçbişe göremedim ben rus pazarındaki esnaflar bile daha düzenli ve estetik görünüyor oraya göre

• Bisiklet görmedim hocam. Eskiden ne vardı orada hatırlamıyorum ama NT olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.