Şimdi Ara

tchibo kargo ve kapsül kahve avantajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
8.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10-16 nisan da kargo bedava ayrıca kapsül kahvelerde 1 alana 1 bedava. özellikle kapsül kullananlar için sıcak sayılır..

2*250gr öğütülmüş brezilya kahve alana 2. 2*250gr hediye toplam 17tl kargo dahil....

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 12 Nisan 2013; 21:51:32 >

• hocam kapsül kahvelerden 1 tane sepetinize atın. 1 tanede hediye ekleniyor. ben 2 tane aldım 2tane hediye ile 4 adet kahve 1 saat içerisinde kargolandı bile..

duyumlarla yazmadım.. alışverişi yaptım..
    syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 10 Nisan 2013; 17:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaeray

hocam kapsül kahvelerden 1 tane sepetinize atın. 1 tanede hediye ekleniyor. ben 2 tane aldım 2tane hediye ile 4 adet kahve 1 saat içerisinde kargolandı bile..

syg.

Hocam çok özür dilerim:) Dediğiniz gibi sitede gözükmüyor ama sepete atıp alınca 1 tanede kendisi ekliyor.Güzel fırsat.Kusura bakmayın tekrar :))) 2 kutuda ben kaptım
  • afiyetle için
    tchibonun sitesinde kapsül ile ilgili kampanyadan hiç bir yerde bahsedilmemesi ilginç. makine kampanyasında hiç olmazsa mail göndermişti
  • quote:

hocam kapsül kahvelerden 1 tane sepetinize atın. 1 tanede hediye ekleniyor. ben 2 tane aldım 2tane hediye ile 4 adet kahve 1 saat içerisinde kargolandı bile..

syg.

hocam hangi kapsülü tavsiye edersiniz? cihaz var ama daha kullanmadım, bir de son kullanma tarihleri ne zamana kadar olur acaba?
  • teşekkürler, bende kapsül aldım.
  • quote:

10-16 nisan da kargo bedava ayrıca kapsül kahvelerde 1 alana 1 bedava. özellikle kapsül kullananlar için sıcak sayılır..

syg.

haber verdiğin için teşekkür ederim bende 3 tane aldım güzel bir sıcak fırsat oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende fazla çeşit kullanmadım. makine ile birlikte peru istemiştim çok güzeldi. colombia andino limonsu tat var ben hoşlanmadım. herkesin damak tadı ayrı makinayı kullanıyorsanız çeşitleri denemek için fırsat güzel. kullanım tarihleri genelde yarısında geliyor.
  • Ben de kaptım. Şansıma bugün mağazasından 3 taneyi de normal fiyatından satın almıştım. :(

çok makbule geçti, çok teşekkürler.
  • 24 tane aldım bundan sonra baya bir kapsül derdim olmaz toplam 88 tl ödemem oldu 5 tl avantajx gelir sanırım + 20 tl geçen hediye çeki vermişlerdi makineyi alınca, onuda kullandım . haber veren arkadaşıma teşekkürü bu şartlar altında bir borç bilirim
  • Bilgi için teşekkürler.ben de yararlandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kapsül kahvelerde illa makina mı lazım yoksa makinasız da hazırlanabiliyor mu? :D cahillik kötü bir sey :D
  • Teşekkürler ben de hemen alacağım.
  • maalesef sadece makine ile kullanılıyor.
  • aslında alttan üstten delip sallama çay gibi yapılabilir :)) denemek lazım....
  • bu kapsüller sadece cafissimo makineleri içinmi. mesela nespresso makinelerinde olurmu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kapsüllerden hangisini öneriyorsunuz? Diğerlerine göre lezzeti ağır basan var mı?
  • Kapsül dediğiniz nedir? bildiğimiz (Tchibo) nescafelerde 1 alana 1 bedava varsa alırım
    ek.. sepete attım değişmedi 1 ad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennuarda -- 10 Nisan 2013; 21:05:41 >
  • evde skt geçiş 10 15 paket kapsül duruyor. bi hevesle aldıydık sonra üşengeçlkten öyle kaldı hrepdsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

evde skt geçiş 10 15 paket kapsül duruyor. bi hevesle aldıydık sonra üşengeçlkten öyle kaldı hrepdsi

kapsüllerin son kullanma tarihleri ne oluyor hocam ? kapsülleri dolapta felan mı saklamak gerekiyor bir kapsülden bir fincan kahvemi çıkıyor ? ne çok soru sordum kusura bakma bizde tchiboda yeniyiz :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.