Şimdi Ara

Tchibo Kapsül Kampanyası(Yeni) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
6.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faridun

Kapsülü açıp french presse de boşaltarak kullanabilirsiniz , makina şart değil.

Tchibo Kapsül Kampanyası(Yeni)

Nasıl olacak o yahu? Makinasız olmaz diye biliyorum ben. Hatta bende Ekspresso makinası var onda bile olmaz diye biliyorum. Böyle kullanım oluyorsa denemek için alabilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: theronin

quote:

Nasıl olacak o yahu? Makinasız olmaz diye biliyorum ben. Hatta bende Ekspresso makinası var onda bile olmaz diye biliyorum. Böyle kullanım oluyorsa denemek için alabilirim :D

bununla ugrasmak yerine
    kampanya filan beklemeyin
    gidin tchibo starbucks veya kahvedunyasından frenchpress icin kahve istiyorum diyin 50 gr 100gr nekadar lazımsa taze kırdırın paket alın
    herzaman daha taze ve daha ucuza gelir
    ayrıca
    kapsuldeki espresso cok incedir frenchpresste iyi olmaz
    suzulmez
    bulanık kalır tortu kalır vsvs...

• quote:

Orijinalden alıntı: theronin

quote:

Dediğim gibi , kapsüllerin içindeki çekilmiş kahveyi french presse boşaltıp filitre kahve gibi içilebiliyor.

İçindeki kahve çok da ufalanmış değil fakat french pressten bardağa pişmiş kahveyi boşaltırken tek seferde akan miktar ile yetinmek lazım.Çünkü ilk seferde pressin pistonun altında biriken tanecikler de extra süzme yapmış oluyor.

Dibinde kalan bütün kahveyi bardağa boşaltmak için tekrar tekrar pistonu temizleyip bardağa aktarmaya çalışırsanız filtreye takılmıcak kadar küçük zerreler de bardağa giriyor ve tortu ve bulanıklık yaratıyor.

Normal şartlarda uğraşılacak iş değil de fırsatlardan yararlanıp kahvelerin tadını merak edenler için basit bir çözüm oluşturuyor french press.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem62

quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar ben 8 kutu almayı denmiyorum toplamda 16 kutu edıyor ve fıyatı 83 Tl bu durumda avantajlı olmuyor tanesı 5.1 TL ye gelmıs oluyor. Bır yerde yanlışlık mı yapıyorum?

hocam o kadar yapmaması lazım. dün gece 6 kutu kargoyla 33tl gibi bir şeydi. ürün adetinde belki aşım olmuştur. biraz adeti azaltıp deneyin ya da doğru ürünü eklememiş olabilirsiniz veyahut kampanya bitmş de olabili

Şimdi bir arkadaş uyarınca dikkat ettim. Bu dediğiniz fiyatlar sadece kafeinsizler için geçerliymiş. Kafeinliler normal fiyatlardan satılıyor. Ben hiç kafeinsiz kahve içmedim tadı çok fark eder mi kafeinli onlanlara göre :)

bence tadı farkediyor. kafeinli kahvelerde daha kekremsi bir tat var.
    ve his hissetmeseniz bile vücudunuz ve damak tadınız farkı algılar
    benim kalp rahatsızlığım var. kafeinli içecekler içtiğimde ölecek gibi hissediyorum
    o yüzden sevmeme rağmen kafeinli kahveleri bıraktım. tchibonun kafeinsiz kahveleri bence piyasadaki en mantıklı tercih.

Ben dediğim gibi hiç içmedim sırf uygun diye almayı düşünüyorum. Eğer tadı iyi değilse hiç almayayım. Çünkü daha önce hiç denemedim. Kararsız kaldım gibi :)

doğrusu profesyonel bir içici değilseniz(ki kahve,çikolata,şarap yıllar boyu didinseniz de çok zor tecrübe edinilen ve profesyonel olunan besinler) tat farketmeyebilir. hatta kafeinsizi daha fazla sevebilirsiniz. zira içimi kolay,yumuşak tadı vardır. size tabi ki kahve keyfi verir. kampanya da oldukça karlı. bence bir deneyin derim. dün akşam 3 kutu attım sepete. 3 kutu bedavası+kargo 22 tl tuttu. dışarıda düzgün birkahve içmek istesek 3-4 fincana aynı parayı veriyoruz zaten

Haklısınız bende istettim toplamda 6 kutu deneme için biraz fazla oldu ama fiyatı çok iyi gerçekten :) Teşekkürler yardımlarınız için

rica ederim. yardımcı olabildiysem ne mutlu. umarım damak tadınıza uygundur. keyifli içimler

• quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

Ben hala kahve makinası alacağım kararsız kaldım çünkü classic iyi diyen de var kötü diyen de var.Süt köpürtmesi kullanışlı değil falan diyorlar bir de 150tl den gitmiş önceki kampanyalarda şimdi 250tl ona verilir mi?

Üründe uzun aradan sonra stokta görünüyor.

Deneyimlerime göre süt köpürtme aparatı çok gereksiz. Ben süt köpürtmeli modelden aldım bir sene önce ama bu özelliği 3 kere kullandık ya da kullanmadık. Özellikle ofiste, işte kullanıcaksanız her kullanımdan sonra o aparatı temizlemekle uğraşmak istemiyorsunuz. Temizlemezseniz üstünde kuruyarak çok kötü oluyor.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler istifade ettik :)
  • arkadaşlar kahve makinası tavsiyesi için konu açtım ancak oradan bir yanıt alamadım henüz. burada anladığım kadarıyla çoğu arkadaş tchibo kahve makinesi kullanıyor. kapsül sanıyorum biraz daha rahat ekstra süt haznesine vs. gerek kalmıyor. benim herşeyi yapar dediğim ürün bu

http://www.tchibo.com.tr/Cafissimo-CLASSIC-Noble-Silver-p400035256.html

acaba bunun dışındaki daha uygun ürünler de işimi görür mü yoksa bunu mu almalıyım? ayrıca digger granül kahve makineleri hakkında yorumunuz ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

arkadaşlar kahve makinası tavsiyesi için konu açtım ancak oradan bir yanıt alamadım henüz. burada anladığım kadarıyla çoğu arkadaş tchibo kahve makinesi kullanıyor. kapsül sanıyorum biraz daha rahat ekstra süt haznesine vs. gerek kalmıyor. benim herşeyi yapar dediğim ürün bu

acaba bunun dışındaki daha uygun ürünler de işimi görür mü yoksa bunu mu almalıyım? ayrıca digger granül kahve makineleri hakkında yorumunuz ne olur?

bende var kullanıyorum, tchibodan kapsül almanız gerek sürekli ona bağımlısınız. yakında tchibo varsa sorun yok ama internetten sipariş verilen kapsüllerin hep son kullanma tarihleri yakın oluyor. boşuna 1 alan 1 bedava vermiyorlar.

kullanması çok pratik, doldur suyu tak kapsülü kehve 4 dakikaya hazır. eğer arada latte yaparım atraksiyorn yaparım derseni onun içinde iyi, süt köpürtücüsü iyi çalışıyor. yok ben sadece filtre have içerim derseniz. alın 100 tl lik bir delongi kahve makinesi her yerden bulabileceğiniz filtre kahveler ile demleyip içebilirsiniz.

hatta iyi bir french press bile iş görür ama pazarda satılan çin malı dandik french pressleri tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

arkadaşlar kahve makinası tavsiyesi için konu açtım ancak oradan bir yanıt alamadım henüz. burada anladığım kadarıyla çoğu arkadaş tchibo kahve makinesi kullanıyor. kapsül sanıyorum biraz daha rahat ekstra süt haznesine vs. gerek kalmıyor. benim herşeyi yapar dediğim ürün bu

bende var kullanıyorum, tchibodan kapsül almanız gerek sürekli ona bağımlısınız. yakında tchibo varsa sorun yok ama internetten sipariş verilen kapsüllerin hep son kullanma tarihleri yakın oluyor. boşuna 1 alan 1 bedava vermiyorlar.

kullanması çok pratik, doldur suyu tak kapsülü kehve 4 dakikaya hazır. eğer arada latte yaparım atraksiyorn yaparım derseni onun içinde iyi, süt köpürtücüsü iyi çalışıyor. yok ben sadece filtre have içerim derseniz. alın 100 tl lik bir delongi kahve makinesi her yerden bulabileceğiniz filtre kahveler ile demleyip içebilirsiniz.

hatta iyi bir french press bile iş görür ama pazarda satılan çin malı dandik french pressleri tavsiye etmem.

yok derdim filter kahve değil. hem işyerimde hem evimin yakınında tchibo mağzası var. zaten derdim arada latte falan yapmak :D o sebepten bu ürünü düşündüm. kapsül olayı düşündürüyor beni. sanıyorum fincan başı 1 tl gibi bir gideri var bu kapsüllülerde. doğru mudur bu?

• birde cahilliğimi mazur görün mesela sütle köpürmüş bir latte yapmak istiyorum. hangi kapsülden almak gerekiyor?
  • quote:

birde cahilliğimi mazur görün mesela sütle köpürmüş bir latte yapmak istiyorum. hangi kapsülden almak gerekiyor?

Latte için espresso olanlardan almalısınız. Ben en iyi kahve köpüğünü Ethiopia olandan elde ettim, brazil de fena değil. Elegant olan köpük açısından çok tatmin etmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatbjk

quote:

birde cahilliğimi mazur görün mesela sütle köpürmüş bir latte yapmak istiyorum. hangi kapsülden almak gerekiyor?

Latte için espresso olanlardan almalısınız. Ben en iyi kahve köpüğünü Ethiopia olandan elde ettim, brazil de fena değil. Elegant olan köpük açısından çok tatmin etmiyor.

çok teşekkürler renktaş...
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim kardeşim, afiyet olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim kardeşim, afiyet olsun.

son olarak ricam her kartuştan 1 fincan kahve çıkıyor doğru mu anlamışım?

• kahveler bu sabah geldi
  • herkese selamlar,tchibodaki kapsül kampanyası bayağıdır devam ediyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_73854438/mpage_2/f_//tm.htm#73927111

ben yaklaşık 20 kutu stokladım. söylentilere kulak asmayın gelen kahvelerden sadece india srisha son kullanım 9 ay geldi diğerleri 2014 tü. yani kullanım için bayağı süreniz var. latte yapmak için 200ml süte 1 adet espresso kapsülü yeterli geliyor. filitre kahve için yine 1 adet espresso kapsülünü filitre modunda demlemeniz güzel oluyor. coffee cremalar günün hersaati içilebilen hafif aromalı köpüklü kahveler.

frencpress te kahve demlemek isteyen arkadaşlara tavsiyem sitede bulunan 2*250gr. öğütülmüş kahveleri kullanabilirsiniz. bu kahvede de 1 alana 1 kampayası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahaeray

...söylentilere kulak asmayın gelen kahvelerden sadece india srisha son kullanım 9 ay geldi diğerleri 2014 tü. yani kullanım için bayağı süreniz var...

Söylenti değil, bugün gelen kahvelerin son kullanım tarihi Ağustos 2013, espressoların ise Ekim 2013.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

...söylentilere kulak asmayın gelen kahvelerden sadece india srisha son kullanım 9 ay geldi diğerleri 2014 tü. yani kullanım için bayağı süreniz var...

Söylenti değil, bugün gelen kahvelerin son kullanım tarihi Ağustos 2013, espressoların ise Ekim 2013.

özür dilerim
    diğer başlıkta tüm çeşitleri denemiştik. kafeinsiz de kampanya yoktu. diğer çeşitlerden en erken 9. aydı. ilk tarih bildirimi sizden gelmiş haklısınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

özür dilerim
    diğer başlıkta tüm çeşitleri denemiştik. kafeinsiz de kampanya yoktu. diğer çeşitlerden en erken 9. aydı. ilk tarih bildirimi sizden gelmiş haklısınız.

Rica ederim, anlayışınız için ben teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

İyi bir french press tavsiyeniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.