Şimdi Ara

Tchibo - Davidoff Café Créme Çekirdek Kahve 500g - 29,95 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
2
Favori
4.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorumlar geledursun duştan çıkınca alırım diyordum. Eyv. üstad. Durduk yere 30'luk olacaktık. Türk kahvesine devam şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    kahhve.com
    Sozen Degirmenleri - Süper Kahve Değirmeni | KahhveCom
    https://kahhve.com/sozen-degirmenleri-super-kahve-degirmeni-kahve-degirmenleri

Bu üründen kullanıyor amirim evinde. Çekirdeği kesmiyor, eziyor olması gerektiği gibi. Güçlü kuvvetli olmak gerek :)

• tahaeray kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu çekirdek kahveden alıp öğütüp içtiniz mi?

Biraz fazlaca sipariş verdim, olmadı iptal edeyim yarısını.. Toz granül kahve vs. içmediniz dimi?
  • Bir çok kahve denedim Starbucks da dahil hiç birisi Tad vermiyor bana Nescafe gold olan birazcık idare ediyor. Frech press de Vestel filtre kahve makinesi de var evde boş boş yatıyor. En iyisi çay içmeye devam etmekte :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Privat Rarität serisi CostaRica’yi çok beğendim, filtre kahve olarak tüketiyorum,

privat serisinin diğer kahveleri hakkında bilgisi olan var mi? Tavsiye edebileceğiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Bugün Tchibo'ya gittim özel seri olarak satılan Privat Rarität almaya. Tchibo nun en kaliteli çekirdekleri Davidoff da kullanılıyor dediler, bu sebeple en pahalı kahveleri oymuş.. Ürünler henüz gelmediği için Privat Rarität serisinden önerdi tam alacakken 10.2017 tarihini görünce paketlerin altında hemen bırakıp çıktım. Açıkcası Tchibo da Guatemala Grande Çekirdek hoşuma gidiyor, diperlerini çok sevemedim.
    Peki Tchibo'daki diger klasik kahvelerden hazir ogutulmus cesitlerden denediyseniz bir öneriniz var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

kilosu 40 liradan rioba çekirdek alıyorum metro marketten

çok lezzetli
    lezzetli değildir o, ucuz diye hoşuna gitmiştir senin
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda kahve muhabbetimiz çok eskidir maalesef bu kahveye diyecek başka söz bulamadım ofistekilere de beni rezil etti bitirmeye çalışıyoruz

evet şuan bile hala elimde mevcut. 2 adet almıştım, 1tanesini zorla içtim diğerini soğuk demleme için azar azar farklı çekirdeklere karıştırıyorum.

Tchibo - Davidoff Café Créme Çekirdek Kahve 500g - 29,95 TL
  • bu çekirdek yerine sanalbaharattan 1kg alın için. en azından taze kavrulmuş kahve içersiniz.
  • Ben Tchibonun yeni sari paketli kahveleri haric hepsini denedim. Makinada en iyi guatemala oluyor, ogutulmus olarakta satiliyor. Sari paketler ozel seriymis yeni tarihli bulabilirseniz onlardan da alabilirsiniz.

Herkesin damak tadi farklidir evinize yakin bir tchibo bulursaniz 50 ser gram alip begendiginizden devam edin derim. 4 secit kahve cekiyorlardi benin gittigim yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 18 Mayıs 2018; 19:51:39 >
  • tahaeray kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun gelsin bir bakalim o zaman. İlk paketi acarim begenmezsek digerlerini iade ederim artik.

• bunun yanına bir zımbırtı almamız gerekiyormu 1-2 çay kaşığı bardağa koyup sıcak suyumu koyuyoruz 3ü1 aradalar gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçamayanadam -- 18 Mayıs 2018; 13:40:32 >
  • uçamayanadam U kullanıcısına yanıt
    Dostum baya bi geriden geliyorsun bence bi araştır bu işleri 😂😂

Bu arada davidoff un kahvelernin tırt olduğunu belirtmek isterm, hepsini denedm, çok bişey beklemeden deneyim mantığıyla alın ama bu kdr para asla vermeye değmez.. afrikadan, güney amerikadan vs getiren firmalar var kahve çekirdeklerini, en iyi tadı ancak onlardan alırsınız

• imax1 kullanıcısına yanıt
    2-3 haftada belki 1 bardak kahve içiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

lezzetli değildir o, ucuz diye hoşuna gitmiştir senin

Alıntıları Göster
    sene başında 27 lirayken de almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextrr

Ben de Privat Rarität serisi CostaRica’yi çok beğendim, filtre kahve olarak tüketiyorum,

privat serisinin diğer kahveleri hakkında bilgisi olan var mi? Tavsiye edebileceğiniz.
    Peru Andina'yı da beğendim ben. Biraz kalın çekip, V60 ile demliyorum, güzel oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ben bele seviyom

Tchibo - Davidoff Café Créme Çekirdek Kahve 500g - 29,95 TL

• Bende aldım aşırı yoğun kavrulmuştu çok sert geldi. KAhveden çok yanık tad var. Ben normalde 4 5 espresso içiyorum günde. Bunu bitisn diye zorla içtim.
  • drberk2 D kullanıcısına yanıt
    işte ben o aşırı kavrulmuş koku ve tadını seviyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.