Şimdi Ara

Tchibo - Davidoff Café Créme Çekirdek Kahve 500g - 29,95 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
4.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Davidoff Café Créme Çekirdek Kahve 500g

Merhabalar,

Tchibo'ya gelecek olan daha doğrusu zaten Tchibo üretimi olan fakat nadiren getirilen Davidoff kahvelerinden çekirdek olanı geliyor bu hafta. Mağazalara dağıtımı pazartesi gününden itibaren başlanacakmış. İnternet sitesinde %50 indirimli fiyata satışa sunuldu. Guatemala Grande almaya gittiğimde afişini gördüm ve siteden stok bitmeden sipariş geçtim. Espresso makinanız varsa "Espresso 57" alabilirsiniz oda geliyor. Bu fiyatlara asla bulunamayacak kalitede bir kahve..

100 % Arabica
    Davidoff Café, dünyanın en iyi yetiştirme bölgelerinden kahve çekirdeklerini özenle seçer. Köklü geçmişi, işine olan tutkusu ve üstün kaliteyi garanti eden yaklaşımıyla kahve çekirdeği seçiminde standartları belirler.

Kavurma
    Davidoff Café'nin enfes kalitesinin sırlarından biri, %100 Arabica çekirdeklerinin kavrulmasıdır. 800'den fazla aromanın her bir kave çekirdeğinin içine mühürlenmesi için her coğrafyanın kahvesi ayrı ayrı kavrulur. Uygun sıcaklık, kavurma derecesi ve renk arasındaki doğru denge, kaliyeti garantiler.

Tchibo - Davidoff Café Créme Çekirdek Kahve 500g - 29,95 TL

• kilosu 40 liradan rioba çekirdek alıyorum metro marketten

çok lezzetli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Tabi tercih meselesi, biz içemedik ofiste onu..
  • Bu kahve en basit nasıl içilir acaba? Yani makina vs. yok ve sadece türk kahvesi pişirip içiyorum. Bu şartlarda bu kahveyi içebilir miyim?

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    esam 2200 de en sert ayarda ve şekersiz katkısız içiyorum

siz de bu şekilde içerseniz lezzetini farkedebilirsiniz

• Hocam ben Starbucks ın Guatemala Antigua sını içiyorum . Evde çekiyorum . Bunun tadı ile çibo nun kini kıyaslarsak nasıl bir fark var hangisi iyi . Starbuckstaki 250 gr ı 29.50 lira . Baya pahalı .

• French Pressde yapıyorum söylemeyi unuttum . Makina yok .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu aldım hiç beğenmedim aynı zamanda diğerini de aldım. DAvidoff eskiden güzeldi berbat diyebilirim

Tchibonun costa ricası hoşuma gitti onu belirteyim bulursanız tavsiye ederim. Özel paketti internette bitmiş
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    Kahveyi alırsınız, bir adet french press (15-40TL) veya moca pot(50-150TL) alırsınız. Kahvenizi herhangi bir kahvecide öğütürürsünüz veya bir değirmen (40-60TL) alırsınız çekirdek kahve için evde taze öğütür demlersiniz. Bir kez masraf yapmanız yeterli, sonrasında içtiğiniz kadar kahve alırsınız..
  • Kahve kültürü olanlara hayranım. Haftada bir anca içerim o da cafe crown fındıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Biz filtre kahve için kullanıyoruz, günlük çok fazla tükettiğimiz için, sürekli içebildiğimiz 3-4 kahve var totalde. Espresso da işler değişir mutlaka, basınç faktörü ve sıcaklık çok etken kahve özüne ulaşmada..

Denemediyseniz Julius Meinl Sondermichung %100 Arabica Çekirdek kahveyi öneririm filtre kahve için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 18 Mayıs 2018; 0:12:50 >
  • mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    French Press kahve yapmanın en kolay yolu fakat kahveyi gerçek anlamda tatmanın en imkansız yolu malesef. Ne alırsanız alın demleme tekniği ve çekirdek kırım büyüklüğü kahvenin gerçek lezzetini almanızı engelleyecektir french pressde. Bu yüzden çok fazla paralar vermeyin kahveye, metrodaki rioba işinizi görecektir. Oldukça uygun..
  • İsterse en iyi çekirdek olsun Tchiodan ne zaman alsam kavrum tarihi 1 yıllık oluyor, bayat yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Bugün Tchibo'ya gittim özel seri olarak satılan Privat Rarität almaya. Tchibo nun en kaliteli çekirdekleri Davidoff da kullanılıyor dediler, bu sebeple en pahalı kahveleri oymuş.. Ürünler henüz gelmediği için Privat Rarität serisinden önerdi tam alacakken 10.2017 tarihini görünce paketlerin altında hemen bırakıp çıktım. Açıkcası Tchibo da Guatemala Grande Çekirdek hoşuma gidiyor, diperlerini çok sevemedim.
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Paketler dediğiniz gibi, bu sebeple taze çekim almak lazım gramajlı satılan açık taraftan..
  • Rezil bir kahve. Davidoff’un Espresso blend olanı çok başarılı

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Aroması uymaz istenilen sertlik yoktur, beğenmedim dersiniz de rezil çok komik bir cevap oluyor..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Guatemela grande dediğiniz gibi fena değildi, espresso olarakta kullandım gayet iyi. Fakat davidoff serileri hiç hoşuma gitmedi. Cremada , espressoda.

Denediği costa rica Privat serisi eski olmasına rağmen güzeldi bir de taze olsa muhteşem olurdu.
  • Tchibodan paket olarak degil de taze çektirip aldığım zaman tadı çok harika oluyor. Aroması vs her şeyi yerinde ancak paketlerde ilk 1 hafta tadı alıyorsunuz sonra bütün kahveler aynı gelmeye başlıyor çünkü bayatlıyor. Bir ara şu el değirmenlerinden alacağım ancak o koca çekirdekleri nasıl öğütüyorlar merak ediyorum :) . Çekilmiş kahveyi bulmak kolay da kahve çekirdeği hiçbir markette yok onu nereden alacağım bilemiyorum.
  • izmarit notaları içeren bir kahve içmek isteyen alsın denesin. almayın, aldırtmayın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.