Bildirim
tchibo.com.tr ücretsiz kargo
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hangi kahveleri önerirsiniz acaba? -
Privat Kaffee Brazil Mild iyidir -
quote:
Orijinalden alıntı: enigmaa37
hangi kahveleri önerirsiniz acaba?
kardeşim ben bu siteden gold kahve aldım, sitedeki arkadaşlar filan iyi diyor diye. Evde kimse içmedi. hiç önermem fiyatlarda şişik zaten. Tırtın tırtı bence bu marka -
Arkadaşlar çalıştığım şirkette nescafe nin makinesı vardı yeteri kadar içmedik masraflı oluyor diye geri gönderdik. Bana ona benzer daha mutfak tipinde önerebileceğiniz bir kahve makinesi var mı? -
Filtre kahveleri güzel bence.. kafeinsiz kahvesi de güzel.. tabi kahve gurmeleri daha detaylı yorumlayabilir.. -
Ben en cok Feine Milde kahvesini seviyorum.
http://www.tchibo.com.tr/plantum/urun/Feine_Milde_Vakum_2x250g/931.html -
Bunun yerine Starbucks (pahalı) veya Kuru Kahveci Mehmet Efendi filtre kahvelerini tavsiye ederim. Hazır kahvelerini bilmiyorum, denemedim. Bir de 50 gr ve çekirdek halinde alınıp içilecek kadar öğütülürse bayatlamanın önüne geçilebilir. -
Filtre kahveleri gayet güzel, privat kaffee guatemala grande kullanıyorum.İçimi hoş bir kahve tavsiye olunur.Tchibonun sitelerinden birinde görmüştüm tüm kahvelerin yoğunluk aroma ve dolgunluk karşılaştırması vardı.Onu bulursanız istediğiniz kahveyi seçme konusunda yardımcı olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X