Şimdi Ara

tchibo.com.tr ücretsiz kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tchibo da bugun kargo ücretsiz kahve alacaklara duyrulur

• hangi kahveleri önerirsiniz acaba?
  • Privat Kaffee Brazil Mild iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigmaa37

hangi kahveleri önerirsiniz acaba?

kardeşim ben bu siteden gold kahve aldım, sitedeki arkadaşlar filan iyi diyor diye. Evde kimse içmedi. hiç önermem fiyatlarda şişik zaten. Tırtın tırtı bence bu marka
  • Arkadaşlar çalıştığım şirkette nescafe nin makinesı vardı yeteri kadar içmedik masraflı oluyor diye geri gönderdik. Bana ona benzer daha mutfak tipinde önerebileceğiniz bir kahve makinesi var mı?
  • Filtre kahveleri güzel bence.. kafeinsiz kahvesi de güzel.. tabi kahve gurmeleri daha detaylı yorumlayabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Booking.com indirim kodu
    11 ay önce açıldı
    hizlial.com indirim kodu
    9 yıl önce açıldı
    adidas.com.tr %15 indirim kodu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunun yerine Starbucks (pahalı) veya Kuru Kahveci Mehmet Efendi filtre kahvelerini tavsiye ederim. Hazır kahvelerini bilmiyorum, denemedim. Bir de 50 gr ve çekirdek halinde alınıp içilecek kadar öğütülürse bayatlamanın önüne geçilebilir.
  • Filtre kahveleri gayet güzel, privat kaffee guatemala grande kullanıyorum.İçimi hoş bir kahve tavsiye olunur.Tchibonun sitelerinden birinde görmüştüm tüm kahvelerin yoğunluk aroma ve dolgunluk karşılaştırması vardı.Onu bulursanız istediğiniz kahveyi seçme konusunda yardımcı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.