Şimdi Ara

Tchibo Caffisimo kapsüllerinin tadlarının ekşimtrak olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 3 ay önce aldığım ama kahve lezzetine bir türlü alışamadığım makina beni mutsuz etti.Kahveyle ilk ilgilendiğimde tek bildiğim tchibo hemen yanımdaydı.Starbucks pahalı olduğunu düşündüğümden oraya gitmek istemedim.Her neyse tchiboya ilk girdiğimde beni bir bayan karşıladı ve kahve makinası istiyorum dediğimde o gün kampanyada olan Tchibo Caffisimo'nun Compact modelini verdi.Bende ucuz olduğu için alma kararı aldım.Tabiki o zaman bu şekilde kapsüllere bağalı olucağımı kimse söylememişti.Makinayı aldığımda onun yanında 2-3 tane eşantiyon kapsül verdiler.Bende kapsüllerin fiyatına bakmadım ve direk gidip satın aldım.Ertesi gün evde ordaki kahveleri yaptığımda eskiden starbucks'ta içtiğim filtre kahveden eser olmadığını gördüm.Starbucks'da içtiğim kahve gerçekten kahve tadı veriyordu.Ama bunu içtiğimde bir ekşimtraklık fark ettim.Ayrıca bu bütün kapsüller için geçerli.Filtre kahve kapsülü,Espresso,Caffe crema gibi.Sonra doldurma işlemini internetten bulduğumda bir kaç kez starbuckstan kahve çektirip makinayla yapmaya çalıştım.Ama hiçbir zaman espresso da düzgün bir krema alamadım.Hatta bazen o makinanın kapsül yerine sıkışanlar oldu.Kaç kere makinayı bozuyordum.Neyse ki bi şey olmadı.Sizin düşünceleriniz nedir sizde yaptığınızda böyle bir tat alıyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makarnalıpuding -- 16 Kasım 2015; 22:17:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kakaolu filtre kahve yaptım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.